Hejka laski:-)
Faktycznie tu cicho... Może nie pouciekały tylko weny brak

Właśnie
Pandorki nie było dawno o
Mamolince nie wspomnę...
No to
Pam zblokowali. Ja sobie tak myślę, że dziewczyna musi/przechodziła jakąś traumę. Masakrycznie poszukuje akceptacji. Pisze to co w danym momencie jest ok - dla niej dla osób czytających. Ciężka sprawa. Teraz jest zbanowana co nie znaczy, że nie czyta tego co dziewczyny piszą na jej temat (na innych wątkach). Trochę to przykre bądź co bądź jest człowiekiem i jakiś tam szacunek jej się należy. A, że się pogubiła to tylko współczuć i trzymać kciuki by ktoś pomógł jej odnaleźć dobrą drogę. Ja nie lubię ściemy i nawet w internecie od razu ją wyczuję. Od samego początku byłam podejżliwa bo nic się nie kleiło. PAM życzę zdrowia! Najlepszą prawdą jest prawda!
Kasoku- mam nadzieję, że plemnior dobił cały i zdrowy do jaja!!!!
Die- piękny stolik!!! To będzie dziś hootttt :-). Dzisiaj masz urodziny? Wszystkiego NAJ!
Anabelka- zdążysz zaciążyć przed wyjazdem mężulka!
Karola- cieszę się, ze się cykl normalizuje!!! Powodzenia w tym cyklu

:-)
Tili- a Ty co, uciekłaś???
Akuku- bardzo dobre podejście, myśl o przyjemności a na bank ten cykl będzie Twój!
Smerfik- startujecie w tym cyklu?
Spooky - heheh to się musiałaś natychmiastowo obudzić
A ja dziś dzien pierwszy bez plamień, coś czuję że jutro plamienie powróci. Również dziś były mdłości i bol głowy. Na szczęscie krócej niż zwykle! Może w końcu będzie jakieś barabara