• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Anabelko poakzalo mo sie po zalogowaniu :-)

Robilam test owu I zapomnialam spojrzec po 10 minutach I teraz spohrzalam I sa chyba 2 rowne kreski ale zrobie pozniej jeszcze raz bo pilam kawe przed chwila :-) czyli owu za dwa dni :-) libido takie ze w koncu nie mysle w trakcie o bobasie tylko o przyjemnoscie :-) :-)

reklama
hej moje Kochane!

miałam się odzwyczajać od forum a i tak codziennie Was czytam :baffled:
to jest jak jakiś nałóg. Nie piszę bo u mnie nic ciekawego, ostatnio często sprzeczamy się z mężem, chyba dopada nas kryzys po 6 latach związku, niby ten słynny kryzys jest w 7 roku ale nas jakoś wcześniej chyba dopadło. :-(
no cóż, jakoś trzeba próbować to rozwiązać, póki jeszcze nam się chce naprawiać nasze relacje.

ja czekam na skok tempki / pozytyw na teście owu / płodny śluz *

*a najlepiej na to wszystko naraz :tak:

karola kazdy sie sprzecza :) wiesz chcesz dzidzi i zajsc nei mozesz wiec sie denerwujesz,a M to odczuwa.
Ja tez mialam okres ze sie z m klocialam o glupoty ... w zeszlym miesiacu byla kumulacja... kurde chyba ten castangus mi hormony poprawil bo taka spokojniejsza jestem :):)
Nie klocic sie prosze tylko przytulac :D:D

mój planuje wyjazd za granice do pracy więc prawdopodobnie będziemy robić przerwę...dzisiaj na allegro kupiłam testy owulacyjne i ciążowe,myślę że do poniedziałku (testuję) dojdą bo dzisiaj zostały wysłane :-)

Smerfiku ja kupilam termometr owulacyjny elektryczny ma 2 miejsca po przecinku ale tak naprawde mozesz uzywac jaki chcesz. Ja mam dosc krotki czas pomiaru bo ok minuty ale np. Pod pacha dlugo mierzyl. A drugi termometr mam z jednym miejscem po przecinku I on mierzy w 5 sekund hehe ale uzywamy go pod pache bo on jak skonczy pomiar to dosc glosno piszczy hehe I tak dlugo az go nie wylacze,
A ze mam dzieci to wole uzywac tamten cichy, przynajmniej nikogo nie budze.

Ostatnia edycja:
hej ponownie,karola a dlaczego masz sie odzwyczajac???juz nie chcesz byc z nami???zostan, plisss.

co tu tak cicho, czyzby dziewczyny pouciekaly do innych watkow???dziwczyny wracajcie, bo ja przegladalam inne watki, ale nigdzie nie umiem znalezc miejsca oprocz tego,
tili gdzie jestes???a wiece moze co z pandora???juz hoho jak jej nie bylo , ejze dziolszki, nie chce mi sie szukac innego miejsca tzw 'forumowego"

ja mierze tzn za duzo powiedziane ja mierzylam dzisiaj poraz pierwszy i pewnie ostatni, temp 37,04, moj jest zwykly elektroniczny i oczywiscie mierze w pochwie, czy dobrze????

dzisiaj kolejny pogrzeb za mna, urwalam sie z pracy i dawaj na ta smutna ceremonie, ale moja ciocia miala 86 lat i bardzo sie meczyla, wiec to bylo wybawienie, jednakze od czerwca zaliczylam juz 3 pogrzeby :((

Ostatnia edycja:
Akuku dzieki za odpowiedz... ale jeszcze Cie pomecze bo sa tanie i drogie termometry... i nie wiem ktory wybrac? bo boje sie ze te taniuchy to bede nie dokladnie mierzyc, a z drugiej strony nie chce znow przeplacic....
a moze polecacie jakis?

Kasoku no wlasnie nie wiem gdzie te dziewczyny pouciekały.... buuu ...wracajcie bo coraz mniej nas....
a co do pogrzebow to czasem ktos umiera by mogl narodzic sie ktoś nowy....

reklama
Kasoku nie zazdroszczę sytuacji. Mnie ostatnie pogrzeby dotknęły dwa miesiące po ślubie a to już 7 lat. Szczęśliwie nie musiałam przeżywać takich smutnych historii.
Ja w tym cyklu kupiłam sobie nowy termometr - owulacyjny, ale rtęciowy. Ma krótszą skalę - 35 do 38 stopni i podziałkę co 0,05 stopnia. I też mierzę na dole. Początkowo jak zaczynałam mierzyłam w ustach, ale szczerze mówiąc było to niewygodne.
Teraz o szóstej budzik dzwoni, sięgam po termometr, wtykam, po 5 minutach znów budzik dzwoni, wyjmuję, odczytuję i śpię dalej. Musiałam użyć opcji drzemki w budziku, bo zdarzyło mi się, że zasnęłam z termometrem, zerwałam się nagle z łóżka i ... termometr wypadł na podłogę :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry