• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

no to jesli to ta sama osoba to ją ujawnilas i teraz siara:P a jesli nie- no to będziesz chyba musiala przeprosic...tak czy siak mi to tam obojetne....jesli ktos ma potrzebe koloryzowania swojego zycia to jego sprawa....mi tym krzywdy nie robi conajwyzej sobie- bo sie moze pogubic miedzy prawdą a kłamstwem.

Kasoku kochana- no to jedziecie z tym koksem!!! a ginek bezbledny:) widzisz a moze wyscie sie wczesniej w złe dni bzykolili- tak jak chyba my.....kilka dni i robi roznice....

AKUKU NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO SIE WNERWILAM!!! ale juz mi troche lepiej- zadzwonilam i jutro pojade pote recepte bo dzis to nie mam ochoty- pojde na to spotkanie z kolezankami nic nie bede odwolywac, zjem cos fajnego na miescie kupie sobie cos na pocieszenie a meza pociagne do odpowiedzilanosci finansowej za moje nakupu w celach rekompenstay- zeby mnie tak zdraznic na dzien przed urodzinami...dupek!- no a do tego dzis ma przyjsc mojprezent urodzinowy to ja tu musze byc zeby go odebrac- recepta nie zajc- jutro ja odbiore- a i z tortem powinnam zdazyc!

reklama
Oczywiście że przeproszę. Jestem dorosłą osobą. Jednak jedynie wtedy kiedy okaże się że to nie była prawda. A postanowiłam to ujawnić tylko i wyłącznie dlatego że swoim gadaniem sprawiała przykrośc innym i to wszystko. Nie obchodzi mnie to co wypisuje dopóki nie godzi w innych i w ich uczucia. A jeśli nie chcecie sprawdzać to przecież Was nie zmuszę. Poddaję to wszystko tylko i wyłącznie pod Waszą rozwagę.

sek w tym die, ze moj cykl bl w maire normalny 25 dniowy i jajeczkowalam tak 11 dc wiec od lipca uskutecznialam jazde od 9 dc tak do 15 dc, ale najbezpieczniej bedzie chyba przez caly cykl tak co 2-3 dzien, jak planowlam zajsc z matyska to pamietam, ze jak poczulam jajnik prazy byla jazda codzienna tak przez 4 dni no i sie udalo, ale teraz mam jeszcze jeden szczegolik, ktory musze brac pod uwage, jefgo plemniory :(, a gin faktycznie smieszny, facet ma 43 lata i taki zabojczy wasik, poza tym co mi tam i tak mnie juz poznal doglebnie. hahahbhuhahahbhuhaaa:-D

hej dziewczynki, die, ale masz jazde, tylko wiesz co niestety my sie wsciekamy i wygladamy przy tym jak szalone dziwaczki i nasi sie z tego smieja i palcem kreca na swira, wiem cos o tym, bo ja tez mojego za to gonie, teraz mu mowie zeby w koncu zalatwil przeglad auta ,bo za trzy dni juz nim nie bedziemy mogli jezdzic.

annie jezeli tak jest faktycznie jak piszesz o pam_x_pam to i tak nic na to nie poradzimy, tu jest wirtualny swiat, wiec dopoki nikomu tym co robi nie sprawia przykrosci to niech sobie pisze, moze taka zmiana tozsamosci jej pomaga??/nie wiem nie bede sie za bardzo tym podniecac i ja sprawdzac, ja tu jestem po to zeby z kims popisac, z kims kto ma na dzien dzisiejszy podobne problemy do moich, bo zdaje sobie sprawe, ze w realu juz moge byc meczaca dla innych.

a co do mnie, to wczoraj bylo riki tiki jak to akuku nazwala i zobaczymy, boze moze te plemniory sie chociaz troszke ruszyly, bo mnie rzeczywiscie kluje w podbrzuszu jak na owulacje, ja pitole ale mam jazde.

ale mnie akurat drażnią takie osoby które są bajkopisarkami :no: bo to są na ogół czyjeś tragedie i taka osoba podpisuje je sobie,spotkałam się z tym na innych forach...
Ale tak jak piszesz,to wirtualny świat i nie wiemy kto jest kim,kto koloryzuje swoje życie a kto nie...niestety.

annie a jaka przykrosc sprawila, tzn urazila kogos, bo w naszym watku nikogo nie urazila, wrecz pociesza.

ja sprawdzilam te linki, ktore podalas i faktycznie cos w tym jest, ale tak jak pisalam coz mozemy????

anabelko witaj, byl taki p[rzypadek, ze facet po 40 udawal seksownego 18 latka , a kobitka rowniez po 40 udawala rowniez 18 latke i konca koncow skonczylo sie zabojstwem jednego forumowicza, oczywiscie akcja odbyla sie w USA, wiec tam wszystko jest mozliwe.

Ostatnia edycja:
mi sie tez jakos wydawalo ze u mnie wsyztko w terminie okres co 30-31 dni....wiec staranka ok 14-18 dc ...ale potem sie okazalo ze jednak ja nie mamm 30 dniowych cykli tylko 34-35 dniowe bo liczylam juz nowy cykl jak dostawlam tych moich palien przedmiesiaczkowych- takze prawdopodobnie przez 6 miesiecy robilismy to o niewczasie.... a co do tego poprostu uprawiana sieksu- niepatrzac na dni- tylko sie kochajac najczesciej jak sie da...chyba to jest naprawde dobry sposob! pod warunkiem ze zawodniki sa dosyc jurne- ale moiwlas ze juz im lepiej...wiec glowa do gory nogi szeroko i daaaaaaaaaaaawajta!

mysle ze dzieki Annie sprawa sie sama rozwiaze- bo jelsi tak jest to prawdopodbnie juz wiecej nas Pam nieodwiedzi (szkoda bo ja lubilam)..... a to ze nigdy nie wiadomo z kim sie pisze, kto siedzi po drugiej stronie....to prawda swieta prawda i zawsze wkazdym przypadku trzeba miec wszytko w cudzyslowiu....internet wrecz prowokuje do koloryzowania, naginania faktow, wymyslaniaia dzikich scenariuszy- jasne nikt nie lubi byc oszukiwany- to jest denerwujace oraz czesto gesto potrafi sprawic przykrosc...ale to bardziej w realu- w internecie poprpstu trzeba miec zdrowy dystans i tyle....
no ale niesciemnaijmy sobie zbytnio moje kochane- lekkie koloryzowanie coby sie lepiej czytalo- jak najbardziej:P ale niech was -nas tez nieponosi:D

przyszedl moj prezent!!!! jest wielki! ciekawe co to ide rozpakowac:D

mysle ze dzieki Annie sprawa sie sama rozwiaze- bo jelsi tak jest to prawdopodbnie juz wiecej nas Pam nieodwiedzi (szkoda bo ja lubilam)..... a to ze nigdy nie wiadomo z kim sie pisze, kto siedzi po drugiej stronie....to prawda swieta prawda i zawsze wkazdym przypadku trzeba miec wszytko w cudzyslowiu....internet wrecz prowokuje do koloryzowania, naginania faktow, wymyslaniaia dzikich scenariuszy- jasne nikt nie lubi byc oszukiwany- to jest denerwujace oraz czesto gesto potrafi sprawic przykrosc...ale to bardziej w realu- w internecie poprpstu trzeba miec zdrowy dystans i tyle....
no ale niesciemnaijmy sobie zbytnio moje kochane- lekkie koloryzowanie coby sie lepiej czytalo- jak najbardziej:P ale niech was -nas tez nieponosi:D

przyszedl moj prezent!!!! jest wielki! ciekawe co to ide rozpakowac:D

co to ? :-)

reklama
Dobra juz sie nie gniewam na męża kupił mi moja wymarzoną ławęęęęęęęęęęę!!!! ława.jpg tylko moja ma jeszcze póleczke na dole na gazetki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry