• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
anabelko nie zrozumialam zdania "pam ma bana" co to znaczy bana??? ale wiecej dziewczyn z listopadowek pisza jeszcze w innych watkach.

die ladny zdjecie jak z zurnala :)

dobra ide pracowac.

NO ja wlasnie ejstem na etapie rozjasniania salonu....bo byl brązowy teraz go rozjasniam- kanape wielka brazowa - nowa- wiec nie dow ymianay- ale od czego sa rozjasniajace poduszki, lawe mielsimy od kompletu mebli, wczesniej robila tez za stol bo jest rozkladana ip[odnoszona i calkiem sprora, ale jak juz kupilismy stol i sobie stol jadalny stoi w salonie to mnie ta ława doprowadzała do szlu i chcialm soc mniejszego w stylu landhaus cos delikatnego.....no i dostalam:) juz skrezilam i stoi - slicnz amalutka i zgrabniutka- aj lajkit!!!

szybko strasznie dzialaja....ale czy Pam złamała regulamin???

jakieś prawa obowiązują,wg mnie słusznie bo to nie żarty i było niesmaczne jak zaczęła wypisywać o tym jak to rodziła jako 16 latka sama w domu i dostała krwotoku na innym forum podobno był to poród w 35 martwego dziecka itd itd
Nie siedzę na forach od dziś a od wielu lat i powiem Ci że jeśli ktoś taki zostaje zdemaskowany zawsze dostaje bana

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry