kasoku
Mama Matyldzi & Tymusia
Tiluchna wszystkiego naj naj naj, duzo dwoch kreseczek zycze,
a teraz glupawka mnie chwyta, dziewczyny zobaczcie na avatar Tiluchny ,caly czas jak na niego zerkam wydaje mi sie, ze dwa koty robia sobie dobrze bhuahahahaa

Jeju jak dobrze w domu, zwiazku z tym,ze jajnik mi napieprza postanowilam zrobic test owu i....i zimna dupa czyli owulki nie ma, jajnik boli, poczekam w takim razie jeszcze pare dni do moich dni owulki i zobaczymy, cos zmeczona jestem ...
a teraz glupawka mnie chwyta, dziewczyny zobaczcie na avatar Tiluchny ,caly czas jak na niego zerkam wydaje mi sie, ze dwa koty robia sobie dobrze bhuahahahaa

Jeju jak dobrze w domu, zwiazku z tym,ze jajnik mi napieprza postanowilam zrobic test owu i....i zimna dupa czyli owulki nie ma, jajnik boli, poczekam w takim razie jeszcze pare dni do moich dni owulki i zobaczymy, cos zmeczona jestem ...
Chryste. Wlaczylam tv a tam w serialu leci watek o kobitce, ktora testuje i ma jedna kreske, ona sie zalamuje, a on mowi "w nastepnym miesiacu sie uda" ble, ble, ble. Nawiasem mowiac szlag mnie trafia jak wiedze kobitki -pijaczki, ktore maja n-te dziecko z kolei, kurde u nich plodnosc siega zenitu, nota bene ich mezowie-przykladni zule, ktorzy DOJA alkohol 24 na dobe sa buchajami ze hoho, plodza az iskry leca. czy ja za bardzo kasliwa nie jestem??? kurcze 1/2 butelki winka korci oj korci 

tylko mnie czasem denerwują