Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mamolinka - pilnujesz swojej siostry? to ona taka mlodziutka ?:-)
no wlasnie - czemu rozum mowi co innego???
Miciurka - wczoraj mialampisalam, ze maz zabral dzieciaki abym to miala dzien dla siebie ;-) dzisiaj zakupilam24 paczki do pracy , taka smaczna tradycja
a wiesz, ze ja sie nie lamie tak widze jedna kreske ??
lubie ten moment ekscytacji co to tam wyjdzie :-)
wiem, stuknieta jestem
mamolinka - dziekuje za zyczonkabuzkai dla was kobitki (cmok cmok)
Miciurka - a czemu na leczenie chcesz isc? podejrzewasz, ze cos jest nie tak??
a co do kasy.. eee tam, u mnie tez zawsze na styk jest - ale to dla tego, ze ciagle jakies wydatki
w zeszlym roku dom, wiec i remont lazienki byl i salonu
teraz na dniach maz robi prawko na motor (jego marzenie)
tyle mamy wydatkow na przyszly rok ze glowa mala
i co? trzecie chcemy
aaaa - no i mamolinka odpowiedziala na wiekszosc pytac ;-)
co do tych raczkow to jeszcze oprocz tych slodkich jeszcze rzeczy dodam tupanie ze zlosci, tantry, placze bez powodu, wymuszanie, hehe (tak z przymrozeniem oka ;-))
! jak cos
- ale jak sie czlowiek zmotywuje to da rade da tylko trzeba system opracowac i juz... 

, mamusia tez scieli lozeczko 25 letniej kobiecie ..SZOKK hehe) ja jakos szybko wydoroslalam, pewnie przez wyjazd bo po maturze juz pakowalam manatki
teraz to moj mi nawet mowi ze sie zachowuje nie raz jak jakas 40-tka hahahha, w sumie moj instynkt macierzynski nie daje mi zyc a skonczylam (dopiero/juz) 25 lat - dlatego ja tez rozwazam za i przeciw - wiek co robic jaki mam ogolnie plan itd. itd. burza mozgow ogolnie
.... a w ogole fajnie piszesz - trzydziesci plus trzy hihih
:-)