• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej dziewczyny

missiiss - dzwon do lekarza im to trzeba sie niestety narzucac no i trzymam kciuki ze cos poradzi!!- &&&& !!

karotka- ty wiesz ze ja tez wczoraj zapomnialam ze jest niedziela i juz slalam mojego do pracy hahhah :zawstydzona/y:ups, ale nieciekawy mialas powort od mamy widze :no: ja podobnie dzis urzeduje - jakies maseczki czy cos :tak: hihi

zaczelyscie tutaj pisac o progesteronach i innych to juz juz google i jade z tematem hahahah :-D massakra - ciekawskie nasienie nooo...

kasoku - a robilas jakies badania hormonalne? - nie wiem czy juz o to Ciebie pytalam ... - no chociaz masz coreczke wiec jak raz dalas rade to dasz i drugi !! nie martw sie bedzie gut! moze idz sciemniac ginowi ze juz dlugo sie starasz i nic to cie wspomoze ;), ja to tez nie moge sie wyluzowac na 100% a teraz to juz w ogole bo np. niby wczoraj mialam miec @ - nie mam i juz mam nadzieje - ale chyba jestem glupia bo z cyklu na cykl i zawsze ta nadzieja jest a tyle juz staran ;/;/...

reklama
Witam:)

no to u mnie chyba juz po ptokach
dzisiaj robilam test owu i ta druga kreska jest praktycznie niewidoczna kiedy to wczoraj jeszcze ciemna byla
sluzik ciagliwy, sporo
jeszcze dzisiaj maz mi juz na wieczor wybral zestaw bielizny wiec juz wiem co sie swieci ;-) wiec poprawimy i potem to juz tylko czekanie...

w ogole to nie wiem czy cos wyjdzie w tym cyklu bo przeciez w srode mialam zdejmowana spiralke
wiec z tego co wychodzi bylo to dzien przed moimi dniami plodnymi
no zobaczymy
a jak nie to przeciez mamy kolejny miesiac :tak:

zauwazylam, ze moj maz baaaardzo chce bym zaciazyla
na prawde instynkt sie w nim odezwal :szok:

a teraz poczytam co tam u Was:-)

co do alko
ja baaaaaardzo malo pije
teraz juz w ogole bo antybityki ;-)
ale tak to sporadycznie raz na 2 miesiace szklanke wina
ja chyba sie napilam za wszystkie czasy w czasie studiow LOl:-D

karotka - ale mialas przeprawe!!! kapiel jest najlepsza na wszystko
to moj ulubiony rodzaj relaksu
autentycznie jak ide do wanny to na minimum godzine :tak:
biore ksiazke, mam pelno piany..mhhh..i woda az wrzatek :-)

Missiiss - nie moga cie kochana wywalic za to ze wzielas wolne!! no cos ty :) to juz ich problem zeby znalezli kogos na twoje zastepstwo
ja tez mam podobnie - ale jak mnie nie ma kto zastapic to mnie to tuturutu - ich obowiazek! ja mam takie samo prawo (i Ty) do wziecia wolnego jak inni :)
odpocznij sobie - ja wyznajje jedna zasade - zdrowie najwazniejsze :tak:

kasoku - mialam podobnie w pierwszej ciazy, jak tylko wzielam kwas foliowy to wymiotowalam jak kot po musztardzie wiec lekarka powiedziala, zeby to odstawic - wymioty wieksza szkode spowoduja jak niebranie witamin :)

dziewczyny, niedobrze mi, boli brzuch, piersi dalej.. a brzuch mam jak kamien w ogole :-(

Hej, dzisiaj u mnie pogoda pod psem, jajnik napieprza i zaczynam sie tym martwic...Badanie robila na poziom hormonow trzy miesiace temu i bylo wszystko ok, ale moj gin stwierdzil, ze za nerwowa jestem i moze mi sie gospodarka hormonalna chrzanic, no i sie chrzani niestety, ale jak tu byc spokojnym, zawsze choleryczka bylam, wiec tego nie zmienie, Miciur-ka testuj kochana i podziel sie z nami radosnymi nowinami, trzymam kciuki.

Hejka laski!

Wiecie co, potrzebny tu test z dwoma tłustymi krechami bo widzę, że nadzieje odchodzą..
Miciurka- trzymam kciuki!

Na dworze chyba jako tako z tego co widzę bo nie byłam. Małż w domu i przeszukuje allegro z działem hydraulicznym. Jaśko właśnie zasnął, przed spaniem kazał sobie piżamkę założyć hehe:szok:. A u mnie nadal jakoś tak skąpo. Wczoraj z przytulanek nic bom zasnęła. A dziś się zobaczy.

Kasoku - może zrób coś co CI sprawia mega przyjemność i zapominasz o świecie:-)
Tiluchna- eee może jeszcze nie wszystko stracone &&&&:tak:
Karotka - współczuję przygody. Ja też byłabym zła jak osa!

Miłego dnia :-)

jejku
siedze i zamiast pracowac to ja czytam ciagle o owulacjach, testach, pierwszych objawach itd :szok:
co sie ze mna dzieje :eek:
:-)

krowkabordo - popieram popieram!!!
to ktorej sie zbliza teraz termin testowania?????

ja dopiero 1 grudnia :wściekła/y:

Kasoku - ty nerwowa?? na zdjeciu widze dwa usmiechniete aniolki ;-)

dalej dziewczyny? gdzie sie podziewacie ?:rolleyes:

Ja tez zamiast pracowac ,tro ciagle wracam do kompa i klikam, a no nerwowa jestem , najgorzej ,ze wszystko tlumie w srodku i zaczynam po czasie miec schizy, powinna tyle zrobic dzisiaj, a szczerze powiedziawszy jeszcze nic nie zrobilam, bujam sie tylko z kata w kat, zly ma dzisiaj dzien, ponury smutny i z moja schiza. No nic wroce do Was jak skoncze robote, buzki.

Miciurka - waczoraj mialas miec @ i jeszcze nie testujesz???
dziewczyno!! poklon :-)

a moge wiedziec czemu nie?

hahahha... nooo jeszcze nie testuje - a bo po co mam sie nakrecac niepotrzebnie - drugi przewidywany termin na @ to 15.11(z racji tej ze nieregularne mam to zobaczylam srednia z paru cykli wstecz) wiec moze po tym terminie cos pomysle - mialam dzis rano minimalne doslownie plamienie i to tyle narazie wiec czekam ale cos mi jak by jajnik pulsowal - hmm nie podoba mi sie to ... :no:

kasoku - meliske pij! ;-) hihi - testuje jak cos dopiero po 15 o ile @ nie przyjdzie ;)

krowkabordo - dzieki - no nie wiem nie licze na siebie az tak bardzo (z II KRECHAMI) ale ktoras z nas zaraz zaciazy ;))) ktos musi zaczac nasza forumowa dobra passe hihi

ja mam lenia maksymalnego dzisiaj - leze w szlafroku i opierniczam krowki i delicje - dobrze ze moj piekny mnie teraz nie widzi :-D haha niechhh ktoras da mi kopa na rozped bo chyba nie wstane :dry:, z reszta co tu sie dziwic jak spac poszlam o 2 -3 dopiero.. ;/

reklama
Miciurka :-)
ja tez pisze, ze testuje 1 grudnia ale pewnie od polowy listopada bede obsikiwac testy codziennie :tak: LOL

eeee to ja cie pobije
zjadlam juz paczka urodzinowego, garsc rodzynek w czekoladzie, garscpistacji .. o! tak zdrowo mam dzisiaj :sorry2:

i czekam na przerwe ktora mam za 10 minut bo mi sie siiiikaaaccc chce jak nie wiem ;-)

a tak przy okazji - kop w dupcie na prosbe :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry