Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witam sie po dlugiej nieobecnosci :-)
Przepraszam, nie mialam calkiem weny do udzielania sie, ale staralam sie byc dosc na bierzaco z tematem, dodatkowych info udzielala mi Emalia :-) Mam nadzieje wrocic do swiata zywych i mimo, ze ten watek juz mnie nie dotyczy mam nadzieje, ze moge czasami sie udzielic![]()
Pozdrawiam i zycze milego dnia

nie wiem czemu
w dodatku tak mnie rozloscila dziewczyna na watku niemieckim ze normalnie.....!!!!!!!! Ale pewnie wszedzie sie znajdzie ktos taki ze zwroci uwage po co sie przeprowadzac ze tylko chce sie socjale i wogole szkoda gadac

od urodzenie lalismy sie jak weszlo a teraz to fajnie ze jest ale tamatow wspolnych raczej nie mamy

dobra bo już w***** łapie... no i co słysze ?? że znó∑ się czepiam , bo jak przysżło za prąd za miesiąc 180 zł to kurde po co oszczędzać i włączać jednocześnie kompa i telewizje ale nie bo on ma podzielną uwage a i tak ***** w tej tv teraz jest... ja z mojej nędznej wypłaty 1400 na ręke i on ze swoją kuroniówką 600 zł mamy wydolić na moje studia na wynajem mieszkania i w ogóle na pampersy dla jaśka i mleko- zaraz w szał jakiś wpadne .... melisssyy albojakiś antydepresantów mi chyba potrzeba... o albo zioła moze jakby sobie zapaliła to bym nie zaczęła wspominać ile przykrości i kłamstw mnie od niego spotkało...