• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilka zawsze znajdą sie osoby które umila nam dzien ,jedną rada olac...

Missii faceci sa dosłownie jak dzieci ,trzeba kilka razy do nich mówić i tłumaczyć a i tak nie rozumieją :zawstydzona/y:

Zrobilam test owu i myślę że pozytyw a wy co sadzicie ? Dzisiaj mój 18 dc a w poprzednim cyklu pozytyw był dopiero w 22 dc .

Edytko pozytyw jak nic . Trzymam kciuki moze zacznij mierzyc tempke ?a noz widelec zobaczysz ladny skok ??

reklama
Akuku ją napisalam jak było u mnie,mama kochana starała sie na wszystkie sposoby nas uchronić ,dbała o nas o dom itd ...ją nikogo nie oceniam bo kazda sytuacja jest inna itd. Mój ojciec jak nie pije to wszystko zrobi,ugotuje,posprząta,zrobi zakupy ...wtedy jest zmiana o 180 st .

Idę robic kurczaka na obiadek ale caly czas bede zaglądać :-p

mój facet to małe dziecko tylko siedzi w tych gierkach swoich zakichanych... 33 lata mu stuknie w lipcu a te gry i ten tablet przyprawiają mnie o gorączke białą... już kilka razy wczesniej zastanawiałam się czy nie odejsć od niego jak kiedyś tsało się coś czego nigdy nie zapomne.... ale jesteśmy ze sobą i jeżeli kiedyś coś się powtórzy to odejde od niego , będzie ciężko ale nie dam się.... Myśle że on nie jest zły tylko go tak jego mamusia wychowała-kobiety nienawidze:no: ja mojemu nigdy bym spraw nie powierzyła, jak sama załatwie to przynajmniej wiem ze są załatwione.

edytka
jasne że mega pozytyw jest :tak:

a u mnie dalej nic, po bokach juz mnie nie boli, testy owu już mi się prawie skończyły, śluzu płodnego brak a dziś 17dc :( płakać mi się chce nie moge już mnie rozwala to czekanie na owulacje... i bije się z myślami czy brać tą luteine czy czekać na owu. tak jak pisałam gin mówił żeby brała ciągle niezależnie czy była owu czy nie w określonych dniach, żebym wpędziłą przysadke mózgową w pewien rytm. i już sama nie wiem co robić.

a powiedzcie mi ile kosztuje castagnus i czy moge od srodka cyklu go zacząć brac??

Missii ją słyszałam że lutka brana przed owu zatrzymuje ją i nie dochodzi do owulacji.

Dzięki dziewczyny czyli niedlugo bede owulowac :-D a sex od trzech dni jest codziennie bo mam taka ochote że nie jestem w stanie nad tym zapanować :shocked2:

edycia
też mi sie wydaje ze lutka może mi ją zablokować ale znowusz mój gin mówi że ta ilość luteiny którą mi przepisał w żaden sposób nie jest w stanie zablokować mi owulacji. ciekawa jestem właśnie kto ma racje... a juz w ogole bym się pochlastała jeśłi byłoby tak że biore lutki owu nie mam a jak odkładam i przychodzi okres to ona w czasie okresu jest... dlatego tym razem nie wezme jej i się tak ciągle zastanawiam czy pójść do gina we wtorek czy nie. zapyta się czy luteine biore to mu powiem ze nie i mnie opierdzieli. w ogole żyje w takim stresie przez mją nerwowość i moją prace która mnie mega stresuje może ja powinnam sobie prolaktyne zbadać?? zapytam go ciekawe co mi odpowie...
ehh do doopy się czuje przez ten mój test owulacyjny :(

Missii a moze warto by było zaciągnąć opinii innego lekarza co do lutki ?
Lori kiedyś mi napisała że lutka hamuje owulke więc sądzę że kazda ilość ją zatrzyma,no ale lekarzem nie jestem...a dlaczego lekarz przepisał ci ja ? A prolaktyne też możesz zbadać .

23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki ;) - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013

Mam nadzieje, ze w takim razie 14 luty dzien zakochanych bedzie dla nas wszystkich szczesliwy :) Ja mam tego dnia USG i dowiem sie co nosze pod serduszkiem ....

Mamolinka tego dnia bedziemy z Tobą mam nadzieję że po usg pochwalisz sie nam kogo nosisz pod serduszkiem ....a masz przeczucie co do płci ?

hej dziewczynki, brak @ cd tylko to zolte brudzenia i bol lekki sutkow, ja sie zalamie ,ale przeczytalam, ze jednej dziewczynie z nerwica na dwa miechy @ zablokowalo, wiec jeszcze poczekam, w kazdym badz razie to nie ciaza :no: niestety. Mamolinko fajnie,ze sie odezwalas :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry