• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edytko pewnie ze lepiej niz cukierki lub lizaki chipsy itd.
U mnie jest zasada ze malo slodyczy dzieci jedza.
Dostaja raz dziennie cos malego. Np. Lizaka serduszko lub chupachups mini. Lub cos innego malego. Czasem dostana dwa razy w ciagu dnia.
Moja mama by dawala wiecej slodyczy ale ma to nie pozwalamy. Ja daje owoce. Moje maluchy lubia skubac marchew i ogolnie duuzo owocow codziennie. Sami prosza o jablka winogrona. A kiedys w przedszkolu na snackach byly ciastka i jablka a Alwx qybral jablko :-) Zebym ja jadla tak zdorwo jak ich karmie hehe
Tak czy siak lubie platki i moje dzieci rowniez. I mam zawsze duzo w domu rozne rodzaje. Teraz mam chyba z 10 paczek :O
A jak lubisz platki to ja polecam orzechowe firmy jordans chyba. majaa duuzo orzechow te platki owsiane ibsa z.a.j.e.b.i.s.t.e.

Ostatnia edycja:
reklama
Kiedys sobie w cv wpisze ze 2 lata sikalam na testy ciazowe1,5 roku na owulacyjne i kilka razy na paski ph.
Jestem w tym doswiadczona i lubie to robic wiec traktuje to jako hobby. Szkoda ze takiej pracy nie mam...lac na testy wszelkiego rodzaju hahaha

O widze ze m juz dzieciaczki myje i ubera wiec zaraz jedziemy do domku.

hehehehehehehehehehehehehe:-D:-D:-D:-D:-D
padlam padlam :D nawet Tomek sie smieje, ze Ci wyszlo :-D:-D

oj dziewczyny czytam teraz topic jakbym to ja miala za chwile testowac:-p

Edytko - my jemy platki
dzieciaki codziennie na sniadanie w domu i potem Piotrula na sniadanie w przedszkolu
i czasami jako przekaske sobei pochrupia ;-)
a mezus to sobie robi sniadanie 1000kcalo:szok::cool2: 3 rodzaje platkow i pol litra mleka hehe

Akuku dzięki napewno kupię jak wykoncze te co mam w domciu :tak:
Moje chłopaki dostają w ciągu dnia jednego batona zbożowego ,a słodkości dostają tylko w weekend ,czasami robię wyjątki np.jak są goście to też dostaną po kawałku ciasta czy lody .

Tiluchna a co u Ciebie ? Wiem że zapracowana jesteś a jak te twoje bóle ?

Zachcialo mi sie szprot w sosie pomidorowy z cebula i chyba sobie za chwilke zrobie bo mi jezor ucieknie ...nie powiem gdzie :-D

Edyta to widze ze podbnie mamy ze slodyczami u mnie tez wyjatki sa walsnie jak goscie przyjda itd.

Tilli fajnie ze was rozbawilam ale chyba tak kiedys zrobie ciekawe jakby pptencjalny pracodawca zareagowal haha

Tilli jakby moje dzoeci zjadly platki na sniadanie to by po scianach skakali hahaha
Ogolnie musze ograniczac slodkie bo ta sa bomby energi i moje maluchy by mnie zaskakaly chyba hahaha
Wiec jedza na kolcje troche i o dziwo zasypiaja haha

Jezuniu ja zaraz usne a glupio mi bo znajomy jes a ja ziewam co chwile i oczy mi sie zamykaja nie moge nad tym zapanowac normalnie.

edyta ja dokładnie to samo jadłam na kolecje, rybki z sosie pomidorowym, dokroiłam cebulki i było przepyszne a na deser wrąbałam tabliczkę oryginalnego Nussbeissera. Marcin dziwnie się na mnie patrzył, że najpierw ryby z cebulą a potem czekolada :-D

Ją juz po kolacji ,z glodnym mogę pogadać :-D

Karola no to mamy podobne zachcianki,tylko ją niczym słodkim nie zagryzlam,bo mam dietke i muszę sie jej trzymać ...
Ją tylko raz mialam dziwna akcje z pomieszaniem smaków,ale byłam wtedy w ciąży...zjadlam nóżki z octem zagryzajac kanapkami z dzemem :-p

Akuku moze niedługo znajomy pójdzie to będziesz mogła sie polozyc :tak:

a ja dzis na kolacje zjadlam....frytki z piekarnika i domowej roboty zazyki....w ramach diety oczywiscie:P a potem zagryzłam 3 ptasimi mleczkami...Uwielbiam ptasie mleczko (mimo ze nie ejstem wielkim fanem słodyczy i dan na slodko- platki wyjatkowo okazjonalnie- ze slodyczy to ja smalec z cebulką lub kiełbase), a ptasie mleczko jem w specjalny sposob- najpierw obgryzam czekolade- kazdą scianke- jak już te patsie mleczko "obiore" z czekoladowej skórki to się delektuję białą pianką:D moja druga slabosc słodyczowa to ptysie:P i ogorki kiszone:D

gadałam z męzem o tym ze sie zepsułą zmywniczka- a on do mnie- no to musisz myc ręcznie- na co ja ze chyba nie takiej odpowiedzi oczekiwałąm moze co??? a on - yyyyyyyyyyyyyyyyy przepraszam- jak tylko przyjade zamowie nową zmywarke:P no! i od razu mi się humor poprawił:D

jestem dzis troche zmeczona- ale chce troszku jeszcze posiedziec bo umowilam sie na pogawętkę z męzem przez kamerke..chyba se szynke ubiore na tą video rozmowe:D

Edytko - moje slodkie tez tylko w weekend albo jak sa goscie
ale to wybredniochy
Piotrula z czekolady to nawet calego jajka niespodzianki nie potrafi zjesc :P najbardziej mu smakuja czekoladowe monety :-p ogolnie to tosta z nutella zjedza czasem na sniadanie albo z miodem

Olivcia czasem dostaje serki nesquik czekoladowe do szkoly w lunch box i to tyle

o i nie dokonczylam pisac a maz mnie wzial w obroty i nawet o gumce zapomnielismy:zawstydzona/y:
ale i tak nie mam owu wiec:-p

a co do choroby odpukac tabletki jak na razie dzialaja cuda i nie mialam wiecej atakow
zobaczymy co bedzie dalej bo najwieksze ataki niby sa od owulacji do @

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry