• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Die to masz taki sam sposob jedzenia ptasiego mleczka jak ja , ją jadam identycznie :-D na sam koniec zostawiam pianke bo jest najlepsza ;-)

Jeśli cię zaprasza to może zrób test .

Tili no to super że leki pomagaja...no ale przyznaj że bez gumki jakość lepsza :-p

Edyta - a jak spokoj!! ja nienawidze gumek:no: choc i tak mamy extra super cienkie:sorry:

ale teraz po prostu postanowilismy ze jak sie sluz bedzie ciagnac to wstrzymamy sie i tyle:-p

no tabletek nie moge, spiralki nie mogem gumek nie nawidze
w ciaze latwo sie nie zachodzi wiec po prostu zaufam intuicji:-D;-);-):-p

ale powiem wam ze jednak po tych tabletkach stalo sie to co pisalo na ulotce i czego balam sie najbardziej
przytylam 3kg:szok::szok::shocked2:
po tym opoakowaniu odstawie na jakis czas i zobaczymy...
nie mieszcze sie juz w spodnie swoje:zawstydzona/y: a wcale nie jem wiecej, bardzo uwazam na to co jem:-(

Kochane moje, jestescie cudowne, zawsze przeczytam cos milego, okres po południu sie cofnal, zrobilam test negatyw jestem zalamana, co sie ze mna dzieje, tylko ten śluz ciągnący. Nigdy tak nie mialam. Pisze z komory, bo u mamy jestem, wiec jutro was poczytam.

a w ogole Edytko wszystkiego Najlepszego dla Twojego brzdaca ktory jutro konczy 3 latka:-D:-D:-D:-D :*
niech rosnie zdrowo i usmiechniety - bo kochany to wiem ze jest i bedzie zawsze :*
u nas dzisiaj bylo bez celebracji
wyprawiamy polaczone urodzinki 16 lutego
fancy costume party
dla Olivci kupilismy BatGirl a dla Piotruli Spiderman;-)

Tili mój maly urodzony 4- tego ale dziękuję za życzenia....to u was przebieranki beda super...

Kasoku a byłaś u gina ? A moze bierzesz jakieś leki które powstrzymują @ no a moze to przez stres albo tryb życia,lub dieta...duzo czynników wpływa na opóźnienie @ .

Tili nasze dzieciaczki z początku lutego i moze sie pomylic,buziaki dla Piotrusia ;-)

Ja narazie uciekam bo mąż z pracy wraca i muszę kolacyjke naszykowac ,pozniej zajrze :tak:

reklama
Tilli ja wlasnie myslalm ze Pitrula ma jutro ahh. No to wszystkiego najlepszego :-):-):-)buziaki od calej mojej rodzinki.

Wyobrazacie sobie...siedzimy i nagle szyba leci z gory od sasiado:-(:-(
Ktos zucil butelka w okno... Normalnie boje sie tu mieszkac... :-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry