• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfik przepraszam pomylilo mi sie pewnie dla tego.ze zobaczylam tabelke heh
Ahh z mezczyznami... Ja np. jak mowie do m ze boli mnie jak na @ to on z takim luzem to pewnei dostaniesz...
Tez sie wkurzam ale faceci sie nie.nakrecaja... No nic.ide sie umyc i ma zakupy jakies.

reklama
akuku
dopiero masz 9 dni po owu, ja jak robiłam 10 dni po owu to cien cienia widziałam i to dopiero po kilku godzinach jak rozebrałam ten test na części pierwsze. dopiero w 12 dniu wyszło coś. ja myśle tak poczekaj teraz te 2 dni albo sikaj codziennie skoro masz cały zapas :) i uszka do góry :tak: ja trzymam ciągle kciuki za ciebie.

kasoku
kochana jak tam u ciebie ??? nie ma @ ?? jeśli nie ma to jest nadzieja też jakaś.
też trzymam kochana za ciebie mocno kciuki !!!

siedze na zajęciach tzn na przerwie, mam godzinne okienko chyba pojade na jakieś skromne zakupy i zamómie sobie testy owu korzystając z tego ze mam darmowy net ;)

Missiiss dziekuje za pkcieszenie :-) a powiedz mi kochana mierzylas sobie tempke?? Masz jakis wykres??
Kurcze noe wiem czy testowac codziennie czy odpuscic i zatestowac po terminie @ z jednej strony jak nie bede robic testow to bedzie rosla nadzieja a jak bede to przynajmnien sie nie rozczaruje tak mocno...
Juz sama nie wiem. Boje sie, bo mimo tego ze lubie staranka to.ich niecierpie... Doslownie... Dnerwuje mnie juz to ze ponad rok sie staramy. Ale ok moglam nie trafiac w owu.
Bede.dzialac z castangusem i jak sie w ciavu 3 miesiecy nie uda to ide do lekarza.

Hejka:)

Akuku no nie moge z Ciebie:) testowniczko jedna:) ale cos czuje ze dzieki temu Twojemu testowaniu za niedlugo sie najpierwsza bedziesz radowac... a ja penie ostatnia bo zanim sie odwaze zatestowac to juz wszytkie beda po :P

Moja tępka dalje w gorze- al eto chyba norma w 8 dpo...czekam czekam- ale ciagle mam tak jakby pelny pęcherz masakra...

Smerfiku no to Cie męzulek troszku wystawil- ale ja mu sie nie dziwie:P ja nienawidze chodzic po sklepach zwlaszcza w niedziele- zawsze tlum ludu- choc w niemczech sklepy w niedziele sa pozamykane wszytkie wiec i tak niedziela to domowy czas:)

akuku ja i tak wiem ze nie wytrzymasz z tym testowaniem :P ale ani troche ci sie nie dziwie bo ja tez czulam ze jestem w ciazy i jak zobaczylam ten cien cienia to wiedzialam ze to musi byc to i testowalam codziennie :P albo co drugi dzien dopoki nie zobaczylam dwoch tlusciochow:P

Die ja nie jestem zla oto ze mu sie nie chce tylko oto ze zmienia zdanie w ciagu 5 minut :P bylam tak wsciekla ale on zaciagnal mnie do lozka na male bzyyy i co juz mi przeszlo... ehhh my baby;/ haha

Smerfiku widze ze we mnie wierzysz :-D hehe
Ale ja juz sama nie wiem moje serce mowi tak udalo sie a psychima...nie udalo sie bo niby dla czego??
I tak w kropce jestem bo sie boje ze jak zatestuje jutro to znowu nic nie wyjdzie...

akuku wiesz co ci powiem ze ja sie troche bałam uwierzyc w to moje przeczucie .... bo balam sie rozczarowania...i Ty też sie go boisz.. ale charaker mam podobny do ciebie z jednej strony chcialam testowac a z drugiej strony balam sie z wpadne w szal jak nic na tym tescie nie bedzie...
a jak zobaczylam cien cienia , to usiadlam i sie rozplakalam .... bo mimo ze II tlusciuchow nie było to ja nigdy nawet cien cienia nie widziałam, wiec to dla mnie juz był pozytyw:) trzymam kciuki zeby te cienie cos znaczyły...ale ja juz dla pewnosci bym poprosila kogos o sikanko nawet mezulka zeby sprawdzic czy na kazdym tescie jest ten cien ;/

reklama
widzę że w niedziele wszystkie rodzinnie spedzacie bo cisza na forum- i bardzo dobrze:) niedziela po to jest:)
ja tez cos dzis ani weny nie mam ani zbyrtniej ochoty na siedzenie na necie ale przed chwila fajny arty. przeczytalam na ovu- no i oczywsicie przejzalam wykresy wystawione na tablice przez dziewczyny- i zas 3 nowe pozytywnie zakonczone! masakra- ten styczen! az mi sie cieplo robi ...zeby nam sie wszytkim udalo teraz!!!

tutaj linka do art.pt NAJCZĘSTSZE OBJAWY CIĄŻY - OCZEKIWANIE NA TESTOWANIE :) Najczęstsze Objawy Ciąży – Po Czym Poznać, że Zaszłaś w Ciążę.

CYT. Dość obiecującym symptomem wczesnej ciąży może być wzrost temperatury ciała po około 7 – 10 dniach po owulacji. Jednak aby dostrzec ten symptom musisz mierzyć temperaturę ciała od początku cyklu. W normalnym owulacyjnym wykresie widoczne są dwie fazy temperatur: faza temperatur niższych i faza temperatur wyższych występująca wskutek działania progesteronu po owulacji. Jeśli kobieta zajdzie w ciążę, czasami na wykresie można dostrzec trzecią fazę wyższych temperatur. Jest ona związana z dodatkowym wzrostem progesteronu pojawiającym się w ciele kobiety w ciąży, na skutek działania hormonu HCG. Wykres na którym można zaobserwować trzy poziomy temperatury nazywa się wykresem trójfazowym i jest dość obiecującym znakiem zwiastującym ciążę.

A tak w ogóle to zapomnialam Wam napisac co mi się dzis przytrafilo....więc byłam dzis w kosciele jak to co niedziela- bo Mloda sie do tej komunii przygotowywala..no i było dzis czytania - list sw. pawla do koryntian - sławetny hymn do miłosci...po niemiecku jeszcze nie slyszalam...no tak czy siak rozplakalam sie w kociele! jakas masakra- ja nie ejstm typem wrazliwca- nie wzruszam sie zbyt łatwo- a tutaj? wczoraj sie zwyłam na balecie, dzis w kosciele na czytaniu- i to po szwabsku!! (co za absurd), a na dokladne okazalo sie ze dzis para parafian obchodzila 50-lecie swojego slubu i mieli na mszy odnowienie przysiegi..i znowu sie zwylam jak gupek... ja nie wiem co mi jest..chyba brak meza tak na mnie dziala:P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry