die_perle
Fanka BB :)
podrzymywania się na duchu i wzajemnego nakręcania ciąg dlaszy-AKUKU osłabienie organizmu często towarzyszy pierwszym dniom ciąży!!!!! 
Miissiis- wow- gratulacje- zdolniacha z Ciebie- pewnie juz pisalas ale mi chyba umknęło- jakie studia robisz???
Tili- zajbioza ten kolarz!!!! czapka z głowy- jestem pod totalnym wrazeniem- wykonania i pomyslu- no i swietnej alternatywy na niedzielne rodzinne spedzanie czasu!
zgapie
Miissiis- wow- gratulacje- zdolniacha z Ciebie- pewnie juz pisalas ale mi chyba umknęło- jakie studia robisz???
Tili- zajbioza ten kolarz!!!! czapka z głowy- jestem pod totalnym wrazeniem- wykonania i pomyslu- no i swietnej alternatywy na niedzielne rodzinne spedzanie czasu!
Ostatnia edycja:
Nieźle do tej pory miałam plamienia w połowie cyklu a teraz będę miała jeszcze drugą serię plamień pod koniec cyklu? 
? mi sie podobala robota a potem sobie pomyslalam ze w sumie to pare ciachniec nozyczkami i z czego ja dumna jestem? taki misz masz
rozsiedlismy sie na podlodzie w salonie i kazde swoje nozyckzi i kartki papieru i klej i heja! o nic sie nie martwilam, dawalam swoje materialy bomba