• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

podrzymywania się na duchu i wzajemnego nakręcania ciąg dlaszy-AKUKU osłabienie organizmu często towarzyszy pierwszym dniom ciąży!!!!! :)

Miissiis- wow- gratulacje- zdolniacha z Ciebie- pewnie juz pisalas ale mi chyba umknęło- jakie studia robisz??? :)

Tili- zajbioza ten kolarz!!!! czapka z głowy- jestem pod totalnym wrazeniem- wykonania i pomyslu- no i swietnej alternatywy na niedzielne rodzinne spedzanie czasu! :) zgapie:P

Ostatnia edycja:
reklama
Akuku to pod pierzynkę zmykaj, wygrzej się porządnie.

u mnie dziś pojawiło się delikatne plamienie ale trwało tylko chwilę, ciekawe co to, pewnie znów jakieś zawirowania hormonalne. :wściekła/y: Nieźle do tej pory miałam plamienia w połowie cyklu a teraz będę miała jeszcze drugą serię plamień pod koniec cyklu? :eek:

ech z tymi wszytkimi plamieniami itp..ja juz tez sie zastanawiam czy w tym miesiacu zas zaczne srac pipą na 4 dnbi przed @ :( popieprzone te hormony- jak w tym miesiacu bede palmic przed ciotką daje sobie ostani miesiac- luty- jak w lutym zas nic i plamy przed @ jednak zaczynam badania- bo to znaczy ze niepokalanek jest za slaby na te moje hormony

Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Karola - 08.01.13-08.02.13 -4 cykl
Smerfik- 28.12.2012 - 10.02.13- cykl 0 (zaczynam za miesiac)
Missiiss-
13.01.2013- 14.02.2013
- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Die - serio:zawstydzona/y:? mi sie podobala robota a potem sobie pomyslalam ze w sumie to pare ciachniec nozyczkami i z czego ja dumna jestem? taki misz masz
ale zadowolona jestem, ze poszlam za pomyslem bo u mnie to czesto cos sie chce ale z wykonaniem gorzej:-p

a dzieciaki na prawde mialy ponad 2h ubaw!!! :szok: rozsiedlismy sie na podlodzie w salonie i kazde swoje nozyckzi i kartki papieru i klej i heja! o nic sie nie martwilam, dawalam swoje materialy bomba:tak:
Twojej corci moze sie spodobac:tak:

Karola - jejku faktycznie dziwne z tym plamieniem
ja tez zawirowania hormonalne mialam ale u mnie to krwi przez 3 miesiace sie nie mozna bylo dopatrzec:sorry2:

Tilli to za 3 dni testowac tak ? Bo za dwa dni urodzinki Victora , ale my juz wyprawilismy wiec to bedzie.dzien jak codzien, co by nie myslal zs urodziny dwa razy ma hehe. To sa rowniez moje imieniny :-) no nic zobaczymy czy wytrzymam zeby jutro nie testowac :-)
Fajnie spedziliscie razem dzien :-) ja lubie takie rzeczy :-)

Missiiss zdolniacha jestes.

Die wiedzialam ze ktos mi napisze ze to moze byc objaw ciazy,kolejny ahhaahaha.
no nic zobaczymy.
Kochana jak Ty bedziesz w ciazy to ja moge poczekac, a jak nie to obraze sie na tego na gorze :-)

Tilucha- no mnie sie podoba taki wlasnorecznie robiony cosiek niesamowicie- bo tam na nim nie tylko są Twoje sliczne dzieciaki(swoją drogą naprawde ładne masz maluchy <tak tak wiem wiem wsyztkie dzieci są ładne..ale niektore ładniejsze> ) ale widac tam przedewszytkim wlansie takie emocje i uczucie i spedzony czas wspolny- no mnie sie podoba strasznie- a ze sama uwielbiam wszelkiego rodzaju tworczosc ręczną- i wykonuje mnostwo rzeczy sama- napewno zrobimy takie cos z Młodą- bo ona tez uwielbia "bastelowac"

Akuku jak to się mów niezbadane są wyroki boskie /.....czy cos:P. ale poeiwme szczerze ze cos czuje - ze ktos z lsity w niedlugim czasie obwiesci pozytywne wiesci i się zaczerwieni...tylko nie wiem kto..ale wiem ze tak bedzie...i to całkiem niedlugo...więc?? kiedy tetsujesz?

podjęłam decyzję o zmianie Gina bo mam wrażenie, że tamten tylko na kasę leciał, najdroższy w mieście a efektów wizyt nie widać... przyznam się Wam szczerze, że przez sekundę miałam myśl, że to może plamienie implantacyjne ale szybko odrzuciłam tę myśl bo niby skąd implantacyjne jak owulki nie było... :-(

Akuku też słyszałam, że choroba często zbiega się w czasie z początkami ciąży, więc głowa do góry :tak:

Die ... Jutro ??? Hahaha nie wiem jak jutro nie zatestuje to wtedy dopiero 6 lutego :-) albo 8 ?? Albo codziennie az w koncu przyjdzie @ i zazcne kolwjne testy owulacyjne i tak w kolko.:-)

Karola kto wie moze i implantacyjne ?? Rozne sa sytuacje, cuda :-)

reklama
podjęłam decyzję o zmianie Gina bo mam wrażenie, że tamten tylko na kasę leciał, najdroższy w mieście a efektów wizyt nie widać... przyznam się Wam szczerze, że przez sekundę miałam myśl, że to może plamienie implantacyjne ale szybko odrzuciłam tę myśl bo niby skąd implantacyjne jak owulki nie było... :-(

Po uno- Karola mysle że to dobry pomysl z tym ginkiem- chociazby zeby zweryfikowac opinię na temat przyczyny plamien :)
a po duo- wykresy wykresami..tempki tempkami..ale nigdy nie wiadomo co tam się naprawde dzieje- i może ona była..oczywiscie bron boze nie chce Ci na sile nic wmawiac- bo wiadomo ze to tez bez sensu- ale to ze na wykresie nie widac skokku niekoniecznie swiadczy o braku owu- choc moze- a to i tez "dobre" wieci- bo przynajmniej wiesz ze problem moze lezec w bezowolacyjnych cyklach- a to mozna spokojnie przystymulowac gorzej jak owulka jestw wszytko pieknie ąłdnie i dupa- efektó nie ma i nie wiadomo z ktrej strony to ugryźć!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry