Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Die - spadek w 9dpo nic nie znaczy kochana! a wrecz to i nawet ladnie wyglada
wiesz implantacja jest najczesciej miedzy 6 a 11 dniem po owu!!!!!!!!!
to by moglo znaczyc tylko dobrze
Akuku - napisz mi sms-a co i jak bo ja juz do pracy lece a siedze nad tym Twoim wykresem i czekam
a do wieczora chyba mnie zje od srodka ta niewiedza
Kochane u mnie tempka zaburzona Alex chory i wstawalam w nocy... I rozne tempki o roznych godzinach ale wyliczaja wychodzi mniek wiecej tempka jak.wczoraj.... Ale wpisalam ta druga ze nb y sie tu nie nakrecac zbytnio.
Die taki spadek to idealny na implantacje wiec nie stekaj mi tu tylko dupka w troki :-) a jutro tempka ladnie wzrosnie zobaczysz :-)
Sama wczoraj dalas cytat o trzevim skoku...hmm?? I zobaczysz ze taki bedzie jutro a juz za kilka dni pozytywny tescik no czuje to czuje :-) hehs
hej
no akuku gdzie ty się podziewasz jak tam test ?? mam nadzieje ze dzisiaj ciut więcej widać
dzięki dziewczyny za gratki odnośnie egzaminów
dzisiaj mam ciężki dzień, musiałam zostać z dzieckiemw domu, nie dosć ze l4 mi się skończyło bo chora byłam i dzisiaj normalnie miałam pójść do pracy to jaśko mój się rozchorował. musiałam z rana zadzwonić ze mnie nie bedzie. a kiero mój taki wnerwiony bo nie ma kto do mnie przyjechać zeby mnie zastąpić. w większość jest w jedną osobe w salonie bo druga chora. no i sobie tak myśle że właśnie tak się zawsze kończy jak tylko jedna osoba pracuje w takim salonie sama ciągle. no i wnerwiony wiec po rozmowie mu napisałam że jeżeli od nich nie dostane wypowiedzenia już to sama je złoże albo poprostu nie przedłuża mi umowy i będą sobie szukali na moje miejsce kogoś innego bardziej czasowolnego. nic na ten temat mi nie odpisał kazał tylko mi kartke wywiesić że salon dzisiaj nieczynny taki był wkurzony. zadzwonie jutro do szefa bo moj kier to jego brat i powiem mu o moich decyzjach. jeżeli pozwoli mi zostać do konca marca czyli konca umowy - a podejrzewam ze mu bedzie zalezało zebym mu wyszkoliła pracownika nowego to wtedy zostane i znajde coś innego albo jak Bóg mi pomoże to zajde w ciaże w przeciągu dwóch miesięcy i akurat pójde na l4 i nie zostane na lodzie jeślibym pracy nie znalazła.
plus tego jest taki ze i tak mnie ta praca psychicznie meczyła, nigdy więcej pracy gdzie musze coś sprzedawać klientom, namawiać ich na coś obsługiwać problemowych... za bardzo przeżywam jak ktoś się drze do mnie nie z mojej winy i później mnie to męczy kilka dni. ehhh dobrze ze mój mąż dzisiaj pojechał umowe podpisać o prace.... mogłam się na to zdecydować. a szefowi napisałam że nie chce być ich kulą u nogi i że dla nich jak i dla mnie taka decyzja będzie najlepsza.
smerfiku
ciesze się że upragniony twój okres się pojawił. a ja nie jestem fryzjerką, tylko konsultantem w orange. zaraz musze się zbierać bo manager regionu nie wyraził zgody na zamkniecie salonu i ktoś z wrocka aż ma przyjechać boze zeby siedziec i informować klientów zeby przyszli jutro.
masakra ale sami maja za swoje, szef sknera chciał płacic ylko jednemu pracownikowi to ma... a mówiłam ze przydałby się ktoś choć na pół etatu. jak przyjedzie ten ktoś z szefem to z nim od razu pogadam o wypowiedzeniu moim.... stracha mam ale myśle że to dobra decyzja
Missii zdolniacha z Ciebie,gratuluje pięknych ocen :-)
Die żeby tempka mogła rosnąć ,musi byc spadek ( implantacja ) jeśli spadku by nie było to wtedy moglabys sie martwić...ale jak narazie nie ma czym.
Smerfik z tego co pamietam Missii pracuje w salonie z tel o ile dobrze pamietam.
Tili świetny pomysł na wspólne spędzenie spedzanie czasu z dziećmi ,myślałam że na zdjęciu jest dwójka twoich dzieci i chciałam napisać że są podobni do siebie,aleoczytalam że to tylko zdjęcia Oliwci
Smerfiki a no nie zatestowalam... :-) jeszcze 3 dni i powinnam dostac @ i chyba dostane... Jsakies takie przeczucie:-( :-(
Fajnie ze w koncu @.przylazla. Teraz juz tylko staranka :-) :-)
Ahh dziewczyny boje sie noo... Ja nie chce sie znowu rozczarowac...normalnie panika jiz sie wkradla :-( :-(
Smerfiku u mnie ok ,działamy w pocie czoła ,ale czuje że nic z tego teraz ostatni tydzien do szkoly i przerwa ,dzieciaki też w czwartek idą ostatni dzien do szkoly więc będę miała wesoło
Miissi- w ogole się nie przejmoj- zdrowe malucha najwazniejsze- szef moze sam cie zastąpic i oczywiscie życzę ci zaciązenia przed koncem umowy!
Co do tego ze spadek moze byc implantacyjny...no niby moze- ale wydaje mi sie ze to nie to- cos bym czula - a dzis nic nie czuje- zadnych boli ktore mogly by choc sugerowac implantacje...i spadek tak nagly i drastyczny---chyba poprostu nic tam nie ma i hormony zaczynaja spadac zeby zaczela sie ciota kuwa mac!
choc na moim obrazku z sygnaturki niby pokazuje ze dzis prawdopodbnie implantacja moze byc.. "A fertilised blastocyst will implant itself into the uterine. The point of implantation becomes the origin for the placenta and umbilical cord. Note that impantation can occur several today, but also several days from now" .....ale to tylko obrazek
smece wam..mam dola...kuwa mac
i jeszcze mi coś od rana smierdzi- nikt nie czuje a mi ciągle cos tak rypie nie wiem co to...je.bie i je.bie ;/ co za dzien do dupy!