• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfiku uda sie szybciutko tylko.sie nie nakrecaj :-)
Z Alexem szybko zaszlam, z Victorkiem tez a teraz jiz poltorej roku... I co ?? Zyje... W stresie ale zyje. No nc nie zrobisz ale postaraj sie wyluzowac :-)
A co do tempki to ja mierzylam od pierwszego dnia @:-)

Edyta mi 6.dni wychodzil pozytywny a w drugim.dniubtestu pozytywnego byla owu. Wg temperatury I wtedy faktycznie te kreski az krzyczaly.

Kasoku tak myslisz by testowac no pomysle...ale dzis juz chyba sie nie skusze :-)

reklama
Edytko myśle ze owulka juz była, bo pamiętam sytuacje u akuku....

Kasoku no nie wiem dlaczego ,zaczynam sobie wkrecac glupią faze.... dobra narazie to mi wystarczy jak owulka bedzie z prawego i juz bede sie cieszyc.....

Akuku hehe wariatka ...TY to jesttes napaleniec z ta temperatura:P a raczej jej mierzeniem... i ja sie boje ze sie uzaleznie... eh nie moge sie doczekac miny mojego m jak bede wpychac termometr w pipke ... haha ....i testuj babus bo ja zwariuje przy Tobie

To mówicie że jest już po owu ...więc dlaczego tak długo utrzymuje sie LH w organizmie ? To mnie zastanawia .

Akuku to dwa testy wyszly ci z cieniem kreski czy tylko jeden ? Bo jeśli na dwóch coś pokazało to chyba nie przypadek.

Edyta na dwoch ale problem.w tym ze to nie taki cien ze go widac caly czas tylko byl tylko.pod jednym kontem przy swietle lazienkowym i jak patrzamalm po 20 minutach juz tego nie widzialam...
Iam czarne scenarisze ze hormon wzrastal i spadal, albo wzrasta zbyt powoli, albo to tylko.kreska kontrolna ktora widac pod jakims kontem... Tylko.ona znikala.
A tak samo jak zrobie test owu.to on ma mocny kolor a po czasie sie utlenia...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry