Edytko u mnie juz dobrze,pozbieralam sie jakos po tym co sie stało , nie moglam doczekac sie okresu ale jest dzisiaj zawital w końcu... właśnie skorzystalam pierwszy raz z ovufrienda tylko nie wiem jak go wstawic zeby miec podglad.... Mam nadzieje ze owulacja bedzie z prawego jajnika bo jak bedzie z lewego to moje staranka nawet nie rusza i wtedy sie zalamie...;/
die nie smutaj sie kobito , bo jesli diewczyny twierdza ze moze byc to implantacja to trzeba w to uwierzyc....
die nie smutaj sie kobito , bo jesli diewczyny twierdza ze moze byc to implantacja to trzeba w to uwierzyc....
a co do mojej pracy kurcze jak myśle teraz o tym że moge nie mieć pracy i tak zostać bez niej to mi aż smutno i się boje ale z drugiej strony jej tak nienawidze, niecierpie.... chce iść na kase gdzieś do męża inaczej będzie, kiedyś pracowałam na kasie i lubiłam tą prace.mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie, bo wątpie czy się uda zajść w ciąże 20 dzien cyklu a owu ani widu ani słychu. ciekkawe co by się stało jakby clo teraz wzięła jeszcze raz.... a może lepiej nie kombinowac?? nawet nie mam kasy na gina