• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edytko u mnie juz dobrze,pozbieralam sie jakos po tym co sie stało , nie moglam doczekac sie okresu ale jest dzisiaj zawital w końcu... właśnie skorzystalam pierwszy raz z ovufrienda tylko nie wiem jak go wstawic zeby miec podglad.... Mam nadzieje ze owulacja bedzie z prawego jajnika bo jak bedzie z lewego to moje staranka nawet nie rusza i wtedy sie zalamie...;/

die nie smutaj sie kobito , bo jesli diewczyny twierdza ze moze byc to implantacja to trzeba w to uwierzyc....

reklama
Smerfiku tak się cieszę ze juz masz @ !!! nowy cykl!! nowa nadzieja! i teraz musi byc juz dobrze!! trzymam kciuki mocno mocno!!!
na dole pod calym wykresm na ovu masz taki napis- udostępnij wykres- kliknij na to otworzy się okineko z zakłądkami na gorze- w ostatniej zakladce masz linki- skopjuj i wsadz go w sygnaturke na tym forum- bedzie widac obrazek a po kliknieciu skieruje nas do Twojego wykresu! bedziemy sobie kibicowac!!! :)

no niby przeczytalam ze jednorazowy spadek temperatury miedzy 7-10 dniemmoze sygnalizowac implantacje- no to nic tylko czekac do jutra i zobaczymy czy to spadamy na dół- czy spadek był fajtycznie jednorazowy- racja nie ma co smecic trzeba wierzyc i walczyc! jutro sie zobaczy co dalej:) poko nie ma@ piłka w grze- więc gram! nie poddawam sie!!

die
uszy do góry wiesz jak się mówi: póki nie ma okresu to nie znaczy że nie jest się w ciaży :tak: a co do mojej pracy kurcze jak myśle teraz o tym że moge nie mieć pracy i tak zostać bez niej to mi aż smutno i się boje ale z drugiej strony jej tak nienawidze, niecierpie.... chce iść na kase gdzieś do męża inaczej będzie, kiedyś pracowałam na kasie i lubiłam tą prace.mam nadzieje ze coś z tego wyjdzie, bo wątpie czy się uda zajść w ciąże 20 dzien cyklu a owu ani widu ani słychu. ciekkawe co by się stało jakby clo teraz wzięła jeszcze raz.... a może lepiej nie kombinowac?? nawet nie mam kasy na gina :( testy zamó∑ione ale boje się zebym owulacji znów nie miała w 62 dc jak kiedyś co zaszłam w pierwszą ciąże... szefa nie było dzisiaj więc napisze do niego maila albo zadzwonie ale wolałabym maila napisać bo się mniej tego boje. a jak zadzwonie to nie wiem od jakich słów mam zacząć... ehhh trudne to wszystko dla mnie...

Alex na antybiotyku :/:/:/ ahh no nic ide zrobic kakalko i bedziemy gnic w lozku dzisiaj.

Die czekamy do jutra obydwie na jakis wzrost bo mnie w.k.u.r.w.i.a ta moja tempka... Niech rosnie w gore...
Jakos wydaje mi sie ze gdyb tg nie wczesniejsza pobodka to mialabym tempke jak wczoraj, ale nic czekam do jutra.

Dziewczyny no serio niezatestowalam...i powiem wam ze idac drugi raz do toalety (a nic jescze nie pilam) to zastanawialam sie czy zfobic test i prawje to zrobilam, ale puknelam sie w glowe i mowie nie... Musze wytrzymac. Bo jam znowu by wyszedl negatyw to bym sie zalamala... Serio mowie... A dosyc mam patrzenia czy jest kreska przy kazdym swietle w roznych katach... No to juz chore jest a ja juz swiruje wiec musze odpuscic :-)
No nic postanowilam ze zatestuje jak tempka wzrosnie, a jak nie to dopiero 8 :-) jak wytrzymam hahahaha buhahaha

akuku to ja mam nadzieje ze twoja tempka jutro wzrosnie. tak nas w napieciu trzymasz nieładnie ;-) ja juz sie twojego wyniku doczekac nie moge - tego pozytywnego oczywiscie :-)

die dzieki wielkie...mam nadzieje ze się udało mi to zrobic:P

Akuku i die trzymam mocno za was kciuki ....musicie mi dac tą nadzieje , bo wierze ze jak sie wam uda to mi też i innym dziewczyna....

Missiiss a co jak sie nie uda?? Tfu tfu...dziekuje ze chociaz wy wiezycie.:-)

Smerfiku chccialabym zeby sie kazdej z nas udalo :-) ale ja juz poltotej roku i co miesiac mysle tak samo jak teraz. Hmm zobaczymy.

wiecie co wam powiem , ze troche się boje bo ja przy moich pierwszych starankach myslalam ze owulacje mam ok 16 dnia cyklu , i dopiero gdy robilam testy owulacyjne okazalo sie ze owulacje mam 21 dc i wtedy zaszlam w ciaze od razu.... teraz przy drugiej ciąży poszlam na monitoring w 11 dc i lekarz powiedzial ze owulacja bedzie na dniach, pozniej okazalo się ze jestem w ciaży i ze udalo sie za pierwszym razem.... i teraz kurde nastawilam sie ze znow mi sie uda za pierwszym razem zajść w ciąze, bo nie dosyc ze monitoring bede miec to temperature bede mierzyc , a teraz jak sobie pomyslalam a co bedzie jak sie nie uda? ja sie chyba zalamie;/ ehh.... moze lepiej zeby nie myslala;

a od kiedy mam mierzyc temperature?

Smerfiku trzymam kciuki za owulke z prawego jajnika :-)
Myślę że powinnas zacząć mierzyć po okresie.

Zrobilam test owu i nadal pozytywny to już 4- ty dzien no i kiedy owulka była/ bedzie ? Czy podczas owulacji testy też wychodzą pozytywne czy tylko przed ? Normalnie zglupialam :zawstydzona/y:

reklama
heja, missiissku jeszcze raz gratuluje egzaminow,
akuku testuj testuj
smerfiku a dlaczego mialabys nie zajsc???jak zawsze ci sie udawalo (zazdroszcze) to i tym razem bedzie szybciutko (zazdroszcze), grunt to nie wkrecac sie, popatrz na mnie, az @ zatrzymala mi sie na 2 miechy i nie wiem jak dalej bedzie???taki czas zmarnowany, no zesz k u r w a mac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry