• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Smerfiku zrobilam i tez jets kreska...omamy nie byly ale jednak to nie to... Wiedzialam.ze nie warto w to wierzyc... Ehh nie wiem czy miec jeszcze nadzieje :-(

reklama
Akuku to że cien jest zawsze nie oznacza ze w ciazy nie jestes.... alo masz jeszcze 3 dni do okresu nie zawsze wychodzi test tak szybko bo stezenie beta jest jeszcze niskie... nie łamiemy się tylko testujemy &&&& Akuku glowa do gory

Jezuuu.dziewczyny ja chyba przestane dzis pic i zatestuje sobie tym owulacyjnym i ciazowym hahaha.
Dobra bo juz mi na banie siada... Zobacze jaka bedzie jutro tempka jak spadnie to znaczy ze na @jak nie to dalej czekam...i pewnie zatestuje.

A ja.dzis mialam sen ze jechalam samochode z kolezanka i dziecmi i byl straszny wiatr... Taki ze samochody sciagalo a ze bylismy na moscie to wpadali do wody... I ktos w nas walnal i w miedzyczasie wiadr zaczal nas spychac z mostu. Az samochod wyladowal na dachu ale na tym moscie jezzcze i ja taka silna ze postawilam spowrotem na kolach hahaha i jak juz spadalosmy do wody to Victor przyszedl i mnoe obudzil... Uff

Pospalam.ale zadzwonil telefon i mnie tak nieprzyjemnie wybudzil ehh...:-(

Zazdroszczę że możesz sie polozyc kiedy chcesz ,ja niedawno obiad zrobilam teraz czekam na starszego syna bo średni ma dzisiaj klub i bedzie dopiero o 17- tej.

A gdzie Krowka ,ciekawa jestem jak sie czuje po pigulkach :dry:

Edytko ja nie moge tzn. nie powinnam przynajmniej. Moj m nie lubi jak ja sie klade ale to bylo silniejsze ode mnie...a ze mnie trzymala sennosc cala druga ciaze to moj m ma zle wspomnia bo duzo bylo na jego glowie. Chora jestem i Alex tez tylko ze ja goraczki nie mam.
A ja ogolnie mam melodie do snu I pewnie gdyby nie dzieci to sstawalabym w poludnie.
Alex nawet obiadku nie tknal :-( a to juz nie Alex. zrezzta ja tez nawet polowy nie zjadlam I to tez nie jets normalne bo ja z tych co kochaja jesc I spac...hehe

teraz ma 37.7 I jak jeszcze troche urosnie to mu zbije .

Ostatnia edycja:
Edyta dostalam amoxycyline. Nie lubie jak dzieci sa chore... Mial juz prawie 39 stopni bo tamten tefmometr zle pokazywal ehh...
I dostal przeciw goraczkowe, spadla I zjadl caly obiadek.
A ja mam stan podgoraczkowy, ale tak mam zawsze w tej fazie cyklu.

Dobra ide bo dziecie chce autkami sie bawic :-)
Do pozniej

reklama
Tu ogolnie zadko daja antybiotyki I kiedys nie raz bylo gorzej I nie dawali bo na wirusa I tak nie pomoze ale ze Alex ma astme to teraz daja, bo zawsze slyszy ze cos swiszczy,bo ma przy okazji atak I nie jsst pewna. Ale nie chce doprowadzic by sie pogorszylo bo on w czasie choroby dostaje najwieksze ataki dusznosci I musze dawac.inhalatory... Znaczy na codzien.dostaje 2 x2puffs a teraz 2 x4 puffs I dodatkowo drugi na ataki I tego kilka razy dziennie po 10 puffs...jak juz widze ze jest zle dzis dostal 2 razy I jeszcze wieczorem pewnie dostanie bo juz slysze ten ciezki oddech :-(

Ogolnie dzieci nie sa chorowite I przez niedoleczanie maja te ataki no I uczulenia doszly... Mam nadzieje ze minie. Puki.co ataki mamy glownie przy chorobie...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry