die_perle
Fanka BB :)
ja wlasnie dotarlam do domu- mialam dzisiaj załatwiania ze szok, po baletki nowe musialm jechac na drugi koniec hannoveru dla Młodej- bo dzis miala balet a w sobote swoje rozwalila na występie, potem "rejs" przez centrum, małe zakupy , do sklepu polskiego po smalec bo tatcie sie zachcialo a sie skonczyl, na chwile do domu sie zarecic, po Młoda i na balet...jeszcze bylam w lidlu jak Młoda na balecie- bo od dzis miały się pojawić takie welurowe buciki dla dzieci i chcialam kupic Młodej- nie mogłąm się oczywisce zdecydować na kolor to kupiłam dwie pary- granatowe i fuksjowe

No i jeszcze sobie kupialm duże zielonbe oliwki w lekkiej zalewi- takie inne niz zwykle bo duzo wieksze- pyszzzzzzzzzzne są, no i jeszcze dwa komplety pościeli do niemowlecej z baldahimem dla chlopczyka i dziewczynki- bo ta moja kolezanka z Polski co sie spodziewa blizniaczkow i teraz w szpitalu jest bo sie zaczęły przedwczesne skorcze i musi byc na podtrzymaniu, a na dzien przed tym jak trafila do szpitala to palnowala jakos w tym tygodniou kupic posciel dla dzidziussiow do lozeczek bo jeszcze nie miala- niestety teraz w tym szpitalu z zagrozona ciaza to napewno niklt nie ma glowy zeby pomyslec o tej poscieli do łożeczek- no to wzielam i kupialm i jutro jej wysle
jak przyjedzie z maluszkami to juz bedzie miala gotowe- tylko musze napisac list do jej meza- ze ma natychmiast posciel rozpakowac i ubrac do łóżeczek- bo lada dzien wrocą do domu i musza miec wsyztko gotowe
brzuch mnie dzis lekko klol..i swedzi mnie picza;/
ps. Akuku udzielilo mi sie od Ciebie i zrobilam testa - ale owulacyjnego
bo ciążowego się boje i mam drugą bladą kreskę...ale oczywiscie to nic nie znaczy 

No i jeszcze sobie kupialm duże zielonbe oliwki w lekkiej zalewi- takie inne niz zwykle bo duzo wieksze- pyszzzzzzzzzzne są, no i jeszcze dwa komplety pościeli do niemowlecej z baldahimem dla chlopczyka i dziewczynki- bo ta moja kolezanka z Polski co sie spodziewa blizniaczkow i teraz w szpitalu jest bo sie zaczęły przedwczesne skorcze i musi byc na podtrzymaniu, a na dzien przed tym jak trafila do szpitala to palnowala jakos w tym tygodniou kupic posciel dla dzidziussiow do lozeczek bo jeszcze nie miala- niestety teraz w tym szpitalu z zagrozona ciaza to napewno niklt nie ma glowy zeby pomyslec o tej poscieli do łożeczek- no to wzielam i kupialm i jutro jej wysle
brzuch mnie dzis lekko klol..i swedzi mnie picza;/
ps. Akuku udzielilo mi sie od Ciebie i zrobilam testa - ale owulacyjnego
Ostatnia edycja: