• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ja mialam 37,4 a ostatnio jak mam wieczorem 37.2 to.rano 36.6 . mam nadzieje ze jutre bedzie choc 36.8 hehehehe

A I dzis mam.29 dc I gdyby nie to ze wiem.kiedy byla owulma to juz bym byla pewna ze w ciazy jestem...

reklama
chyba mi odbija normalnie...ja mam dluga faze lutealna wiec w zasadzie nic innego jak czekanie mi nie pozostaje- na tesciora za szybko, i w sumie na inne oznaki tyz..

no tak czy siak wlasnie mi sie zaczynaja nasilac bole menstruacyjne- tak z wieczora....pamietam ze jak bylam w pierwszej ciazy tez tak mialam- i wtedy odetchnelam z ulga bo ciagle mi sie wydawalo ze okres nadchodzi, jest juz za rogiem wiec nie musze sie bac ze w ciazy jestem:P no ale jednak te bole to nie byly na @ moze i te nie sa??

nakrecam sie dzis jak jakis zjeb lesny...a jutro pewnie znowu spadek zalicze;/

Die kochana ja tez sie nakrecam juz tak mamy :-)
Ale Ty jutro kochana bedziesz miala wzrost jak nic :-)
Ja mierze.tempke o 6 czyli 7 w pl :-)
Wiec zapraszam.na wykres z rana...

No nie zasne jiz jestem tak podekscytowana ta wysoka kompka z dzisiaj noooo :-)
Ale boli jak na @ niestety maam nadziej jednak ze nie przylezie.

Karola no pachnie testem viazowym negatywnym... No nic moze ten jeden spadek to wcale nie byla implantacj, bo nawet jakby.hormon rosl wolno.od tamtego czasu to bladzioch powinien byc...nooo

reklama
akuku
może idz na bete co ?? beta już na bank wyjdzie a testy wiesz jakie są nie ?:tak:

jak mi się do tej zjeb... pracy nie chce iść... nie pisałam chyba , powiedziałam o swoich zamiarach mojemu szefowi - właścicielowi i zaczął mi mącić w głowie :zawstydzona/y: i już zgłupiałam. on chce żebym została, ze wie że sa sytuacje losowe których nikt nie przeskoczy i wie ze mam małe dziecko bo on też ma mniejsze od mojego nawet. kurde powiedział żebym sobie przez tydzien przemyślała wszystko i dała mu znać co postanowiłam i będziemy dalej myśleć... masakra wolałabym żeby powiedział ok nie ma sprawy jak uwazasz. ehh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry