Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzien dobry
hop - poszłam w góre- ale jak to moj maz mówi- jeden spadek i jeden wzrost trendu nie czyni- takze teraz trzymajcie kciuki zeby sie tylko pięło lub chociaz utrzymywalo...a snilo mi się ze zaszłam! ale ni snilo mi sie ze test robie czy cos- tylko ze wstawaim w OVU plusika na tabelke i kropka z tempką robi się zielona!1
Akukus zameldowałąm się u Cie- TY TOMASZ SKOKA! testem sie nie przejmowaj ma prawo wyjsc negatywny- hormon moze wzrastac powoli! ja wierze ze sie udalo- czuje to- jestes tak podeskcytowana nie bez powodu! AJ NOŁ SOŁ!!!!!
Miissis- ja bym prace utrzymala- podpisala po zkaonczeniu druga umowe- w celu zabezpieczenia- bedziesz miala prawo do swiadczen z tytulu urlopu macierzynskiego, wychowawczy- a teraz są nowe przepisy w polsce o ile się nie myle i macierzynski trwa zdaje sie rok! trzeba myslec logicznie.
Karola- jak się uśmiechnelam jak zobaczyąłm Twoj wpis- to jest strasznie fajne i wzmacnaiajace jak wiem ze tutaj wszytkie sobie kibicujemy! wszytkie myslismy pozytywnie- z takich pozytywnych mysli musi wyjsc cos pozytywnego!!!!
tymczasem moj podpowiadacz tego co się dzieje w środku mówi że dziś: " Shortly after implantation, the growing embryo will signal its existence to the maternal system. One very early signal consists of human chorionic gonadotropin (hCG), a hormone that pregnancy tests can measure"
no die
ładnie ci ta tempka poszła w góre a z tą pracą to chyba zrobie tak jak mówisz, ale na 100% pewna nie jestem zobaczymy ile osób mnie wnerwi w tym tygodniu. iestety nie potrafie się nauczyć olewać debili. nie wiem czy dam rade bo taknienawidze tej pracy że chyba nawet to minie nie przekona. a jeżeli mi umowe przedłużą do dnia porodu to i tak macierzyński mi się należy ale z zusu wtedy tylkonie wiem czy wówczas nie tylko te pół roku. musze poczytać
w ogóle zastanawiam się czy sobie nie dowalić w cyklu teraz dzisiaj mój 21 dc i nadal owulacji brak, może clo po pół tabletki jeszcze wezme ?? kurde nie wiem z jednej strony boje się żeby mi nie zaszkodziło a z drugiej chce już miec tą owulacje bo jej nie ma i nie ma i takim sposobem nie bede testowała na walentynki zastanawiam się też czy nie brać lutki i wywołać ten głupi okres jaki by nie był i tą owulacje znów clo ale zwiększoną i pół tabletki dawką.... jezu nie wiem co zrobić :-(jestem zdesperowana :-(
Miissis- ja osobiscie bym nie brala lekow na wlasna ręke- nawet jesli wczesniej bralas je z zalecenia lekarza, wiesz co bym zrobila- umowila sie do innego lekarza niz zwykle- masz szanse na szybki termin na NFZ? a ewentualna prywatna wizyta w chodzi w grę czy teraz niebardzo??? ja juz wczesniej Ci miałąm pisac ze poszlabym do innego ginka- nawet nie po to zeby zmienic lekarza a porownac- jak masz wikeszy obraz jak podchodza do ciebie elakrze mozesz sobie wybrac tego z ktorym sie bedziesz czula najlepij i ktory zajmie sie toba jak nalezy- ja zawsze robie runde po ginkach- zawsze wybieram facetow- bo sa zazwyczaj lepsi- ale tym razem z polecenia poszlam tez na zwiady do babki- no i teraz mam babke bo mi spasowala najbardziej...
a co do umow- o planach i ewentualnej ciazy narazie nic nie musiz nikomu mowic a jak zajdzies to rypniesz l-4 i bedziesz miala w zadzie
Ja sie witam i o II krechy pytam hehe
no to tak z grubsza opowiem hehe weekend sie udał ale tylko pod względem odpoczynku i miziań wiec dopiero jak wróciliśmy to było serduszkownie ehhh no ale co zrobic po tych meczach padnięty był ale fajnie odskoczyc od codzienności. kurcze tyle naskrobałyście że nie jestem wstanie was nadrobic ale powiem że u mnie w domku też nie było za wesoło dlatego ciesze sie i jestem szczęsliwa że sie wyprowadziłam i zamieszkałam z moim G. jedna z wielu moich dobrych decyzjii !!!!
z moimi wykresami to jakies cuda nie widy są ehhhh ale dzisiaj zaczyna mnie kłuć prawy jajniol a z wykresu wynika że nie ma owu na teście miałam dzisiaj jasne dwie tłuste krechy i nie wiem jak to rozgryśc :/
musze mojego chłopa w obroty wziąść bo znów zostane na lodzie :---(
Akuku no ładny skok,moim zdaniem powinnas kupić test z apteki i zatestuj za jakieś 2 dni.Trzymam &&&
Die ją nadal nie wiem gdzie jest ta twoja tempka,narazie wyczaiłam że mogę sprawdzić kiedy będę miała owul i wyszło mi że bedzie dzisiaj,tak więc biorę meza w obroty jak wróci do domku
Dziewczyny kochane jestescie.
Wlasnie zmierzylam tempke I mam 36.93 a o 6.00 36.81 ... I chyba spada bo powinna byc teraz wyzsza...
W tesco akurat mam promocje testow tycg digital albo tych co zamiast kresek pokazuja buzke... Jak nic nie wyjdzie na tych testach do 8 a nie dostane @ to kupie.i zatestuje 9. A tym czasem bede testowac codziennie, jezzcze mam drugi rodzaj testow znaczy inne firmy ale tez paskowe. I jutro zrobie obydwa zobaczymy.
Za 2 dni powinna przyjsc @. W zeszlym cyklu tempka mi.spadla dzien przed I w dniu @ czyli ,jesz cz e dwa razy zmierze... I powiem.wam ze jak nic z tego nie wyszlo to bede mierzyc tempke tylko do owulki, bo dalej nie ma sensu.... No.chyba ze wyjdzie to jak najbardziej ma.
A tak.wogle.to nie wiem czy wiecie ale jest tak ze przy ciazy.z dziewczynka szybciej wychodza testy ciazowe, a.z.chlopcem pozniej. Przy Alexie sie sprawdzilo I.przy Vikim w sumie chyba tez bo w dniu @. Wiec jakby co bedzie trzeci syn...tak czuje...