• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

jejku kilka dni mnie nie było a tu ponad 20 stron do czytania...u mnie dopiero 8dc więc sucho :-) widzę też że niektóre czekają na dwie kreseczki

Dziewczyny kochane jestescie.
Wlasnie zmierzylam tempke I mam 36.93 a o 6.00 36.81 ... I chyba spada bo powinna byc teraz wyzsza...
W tesco akurat mam promocje testow tycg digital albo tych co zamiast kresek pokazuja buzke... Jak nic nie wyjdzie na tych testach do 8 a nie dostane @ to kupie.i zatestuje 9. A tym czasem bede testowac codziennie, jezzcze mam drugi rodzaj testow znaczy inne firmy ale tez paskowe. I jutro zrobie obydwa zobaczymy.
Za 2 dni powinna przyjsc @. W zeszlym cyklu tempka mi.spadla dzien przed I w dniu @ czyli ,jesz cz e dwa razy zmierze... I powiem.wam ze jak nic z tego nie wyszlo to bede mierzyc tempke tylko do owulki, bo dalej nie ma sensu.... No.chyba ze wyjdzie to jak najbardziej ma.

A tak.wogle.to nie wiem czy wiecie ale jest tak ze przy ciazy.z dziewczynka szybciej wychodza testy ciazowe, a.z.chlopcem pozniej. Przy Alexie sie sprawdzilo I.przy Vikim w sumie chyba tez bo w dniu @. Wiec jakby co bedzie trzeci syn...tak czuje...

przeczytaj jeszcze raz co napisałaś :-)

reklama
Anabelka tak.wlasnie o to.mi chodzi ze jak o 6 mialam.30.81 to.o.7 powinno byc 36.91 o 8 37.01 nie wi.do.ktorej godziny wzrasta ale chyna do.8 ... Zreszta nje wazne

A ja mam dzis spotkanie w pracy :-( nie chce mi sie tam isc.

Zrobilam.wlasnoe.drugi test tez paskowy ale.z drugiej firmy... Negatywny. I albo nic z tego albo implantacja byla wczoraj... I to by wszystko wyjasnialo. Bo nawet cienia nie ma...
Dziewczyny mam takie zawroty glowy ze masakra, kreci mi sie... Nigdy tak nie mialam...chora jestem ale temperatury nie mam... Swedza mnie oskrzela od.srodka.. Normalne wytrzumac nie moge.

Anabelka tak.wlasnie o to.mi chodzi ze jak o 6 mialam.30.81 to.o.7 powinno byc 36.91 o 8 37.01 nie wi.do.ktorej godziny wzrasta ale chyna do.8 ... Zreszta nje wazne

A ja mam dzis spotkanie w pracy :-( nie chce mi sie tam isc.

co Ty wypisujesz :-D dlaczego ma być taki idealny przyrost co godzinę...jakbyś siedziała tyłkiem w fotelu i nic nie robiła a gdybyś np.zaczęła sprzątać,gimnastykować się przyrost temperatury będzie inny...a temperatura rośnie do znacznie późniejszej godziny niż do 8,bo kiedyś mierzyłam temperaturę o 9 i miałam przed owulacją 36,8...teraz zmierzyłam z ciekawości i mam 37,0 (o 5:30 36,4 bo ja mam tą linię ciągłą zawsze przed owulacją)

więc ciii i czekaj do dnia ew @ ;-)
a ilu dniową fazę lutealną miałaś poprzednio ?

a co tutaj za zadymy???? Akuk- nie wywoluj wilka z lasu.i nie mierz ytej tepki jak oszala bo sie tylko nakrecasz i stresujesz- po co ci te pozniejsze wczesniejsze pomiary- miesz raz i juz- tempka w drugiej fazie ejst zawsze podwyzszona - a zdarza sie ze wogole nie spada nawet w dzien@ wiec nie jest ona tez az taka wyrocznia- tylko czas nam zostaje- wstrzymaj sie teraz z testami do @- jesli w dzien @ wyjdzie negatyw- a @ nie przylezie- odczekaj 2 dni! i powtorz test!
ps. choroba czesto towaryszy wczesnej ciazy- wszystkie to wiemy- takze kciuki moje ciagle zacisniete!!!!!! Aty juz tak nie szalej:P

a ja tapetuje salon:D

Anabelko niby na 7 luty ale moze byc I 9 a nawet 11 liczac max 16 dni od owu. Ale ja chyba mam 12 dni druga faze a w 13 @ przynajmniej ostatni cykl tak mialam.

Die ja sie tak zle czuje ze masakra... Zaraz oszaleje :-(
No zobaczymy jak jutro spadnie to wszystko jasne, a jak nie spadnie to dalej nic nie wiem.

Gdyby nie to ze tetsy mam negatywne to bylabym pewna ze w ciazy jestem... No I dzis 30 dc a ja mam cykle.28 dniowe. Normalnie @ mialabym wczoraj ale wiem ze owu sie opoznila wiec stad opoznienie @. Dobrze ze jestem tego swiadoma bo jak kiedys sie spozniala to juz bylam pewna ze ciaza I pozniej.wielkie rozczarowanie.
A teraz no chcialabym by sie.okazalo.ze to ciaza... Jeszcze jedyne co mi przychodzi do glowy to ten spadek wczoraj to implantacja I wtedy.test nie ma prawa nic pokazac.
Tylko co to ten spadek w 5 dniu.cyklu?? I ten bol??
No chyba ze hormon taki slaby...
jezu umre od tego myslenia.
Zmienilam wczorajsza tempke na ta pierwsza, zreszta to I tak nie ma znaczenia. Ja powinnam mkec teraz wszystkie zaburzone bo chora jest, ale goraczki brak wiec juz sama nie wiem...

reklama
Akuku kochanie nie nakrecaj sie tak- po co Ci to? mozliwe ze od tego sie gorzej czujesz! naprawde nic nam nie zostaje jak czekac z pokorą- i tak juz sie nic nie zmini i na nic wplywu nie mamy- trzeba wierzyc ze sie udalo i czekac!

ja sie staram jak najmniej myslec o tym bo bym ocipla jakbym tak ciagle sprawdzala mierzyla liczyla testowala- to jest jak samonakrecajaca sie bomba zegraowa- niczemu nie sluzy!
wiem ze ciezko sie wyluzowac ale trzeba minimalizowac nakrecanie bo osiwiejemy:P i zamiast mlode sexi mamy będa z nas strae raszple i do tego siwe:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry