jejku kilka dni mnie nie było a tu ponad 20 stron do czytania...u mnie dopiero 8dc więc sucho :-) widzę też że niektóre czekają na dwie kreseczki
przeczytaj jeszcze raz co napisałaś :-)
Dziewczyny kochane jestescie.
Wlasnie zmierzylam tempke I mam 36.93 a o 6.00 36.81 ... I chyba spada bo powinna byc teraz wyzsza...
W tesco akurat mam promocje testow tycg digital albo tych co zamiast kresek pokazuja buzke... Jak nic nie wyjdzie na tych testach do 8 a nie dostane @ to kupie.i zatestuje 9. A tym czasem bede testowac codziennie, jezzcze mam drugi rodzaj testow znaczy inne firmy ale tez paskowe. I jutro zrobie obydwa zobaczymy.
Za 2 dni powinna przyjsc @. W zeszlym cyklu tempka mi.spadla dzien przed I w dniu @ czyli ,jesz cz e dwa razy zmierze... I powiem.wam ze jak nic z tego nie wyszlo to bede mierzyc tempke tylko do owulki, bo dalej nie ma sensu.... No.chyba ze wyjdzie to jak najbardziej ma.
A tak.wogle.to nie wiem czy wiecie ale jest tak ze przy ciazy.z dziewczynka szybciej wychodza testy ciazowe, a.z.chlopcem pozniej. Przy Alexie sie sprawdzilo I.przy Vikim w sumie chyba tez bo w dniu @. Wiec jakby co bedzie trzeci syn...tak czuje...
przeczytaj jeszcze raz co napisałaś :-)
dlaczego ma być taki idealny przyrost co godzinę...jakbyś siedziała tyłkiem w fotelu i nic nie robiła a gdybyś np.zaczęła sprzątać,gimnastykować się przyrost temperatury będzie inny...a temperatura rośnie do znacznie późniejszej godziny niż do 8,bo kiedyś mierzyłam temperaturę o 9 i miałam przed owulacją 36,8...teraz zmierzyłam z ciekawości i mam 37,0 (o 5:30 36,4 bo ja mam tą linię ciągłą zawsze przed owulacją)