• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta chyba zlitowali sie nad mloda dziewczyna ze slabym jezykiem wtedy hehe.
Ja powiedzialam.ze chyba jestem.w ciazy I.chcialabym sprawdzic I wzieli mnie na scan, a bylo kilak lekarzy hehe zdziwiona bylam ...a oni chyba bardziej, no ale mowie myslalam ze sie idzie do gina jak w pl dopiero pozniej sie dowiedzialam ze nie hehe. A kto wie moze mowili mi co mam zrobic a ja powiedzialam ze chce scan I tyle I czekalam hehe to sie zlitowali...hehe
Teraz by nie przeszlo bo wszystko rozumie a klamac nie potrafie.

reklama
Akuku no teraz raczej by to nie przeszło :-D

Teraz mam dylemat czy testowac 14- tego bo jeśli owu była/ bedzie dzisiaj to chyba 14 bedzie za wcześnie na test,jak myślicie ?

A ją przed chwilą spalilam cegłę ,mój mąż przyjechał na chwilę pod blok i zaczął śpiewać serenade :-D:-D jaki wstyd :-p

die widzę że też miałaś spadek hehe
podstawową masz taką jak ja,śluz płodny masz taki jak i u mnie się pojawia :-)
czas współżycia idealny :-D

Ja się dziewczyny cały czas zastanawiam skąd te spadki,może to znak że ciąży brak,albo zagnieżdżenie albo niski poziom hormonu...

Anabelko ja nie mowie ze m nie stala faze lutealna bo dopiero.drigi cykl mierze tempke. A cykle.zwykle mam 28 dniowe, tylko teraz castangus mi wydluzyl. No I ciekawa jestem jak dluga ta faza bedzie teraz przy tym castangusie bo mogl cos zmienic.
W ostatnim cyklu mialam szczyt sluzu wczesniej niz owu.. Testy owu tez wychodzily ale inaczej. A w tym.cyklu sluzu mialam mniej ale szyt byl w dniu spadku czyli w dniu owu. Test owu w tym dniu krzyczal. No I.zobaczymy bo moze wlasnie ten castangus mi reguluje ze ta tempka w miare wyglda. Popatrz na moj pkprzedni cykl na wykresie... Wygladal o niebo gorzej.
Dobra ide sie szykowac.

aaaaaaa to kto miał w poprzednim cyklu długą fazę lutealną ?
szczyt śluzu to ostatni dzień śluzu płodnego z tego co mi pisała ekspert z 28dni,śluz lepki biały czy odczucie suchości dla mnie to już faza lutealna.
Szkoda że w poprzednim cyklu nie notowałaś rodzaju śluzu,w tym Ci się pokryło dobrze,nie wiem czy castagnus może przeciągnąć fazę lutealną...ale ztego co czytam inni go biorą na to i na zbicie prolaktyny

Ostatnia edycja:
Tilli ma.dluzsze fazy lutealne a ja mialam.12 dni a teraz zobaczymy.
No ostatni dzien sluzu plodnego rozciagliwego przezroczystego wlasnie w dniu spadku tempki a na drugi dzien wzrost.

W pracy doopa nie chca zmienic godzin. Piwiedzieli ze mam rpacowac od 11 do 18 a ja mowie ze moge w kazdej godz. Od 9.15 do max 15.15 ... Nie chca

Edytko saka nie zrezygnuje niech mnie zwolnia...
Ale oni nie moga to nie jest takie proste. To jest duza firma I maja mnustwo pracownikow, wiec sa w stanie zmienic godziny.
Teraz czekam na list od nich ze sa w stanie zaoferowac.mi godz. Od 11 do 18 I jak nie chce przyjac to bede miec spotkanie z glownym szefem. No I zobaczymy albi sie zgodzi albo mnie zwolnia.

Tylko tak myślę że jak nie będziesz chciała pracować w godzinach które oni podali to Cię zwolnią ale dyscyplinarnie ,jeśli sie nie stawiasz do pracy a to nie bedzie dobre rozwiazanie dla Ciebie ,bo jak ewentualny przyszły twoj pracodawca sie o tym dowie to możesz mieć kłopoty że znalezieniem pracy w przyszłości...Z tego co wiem to nie mają obowiązku zmiany twoich godz pracy i tu jest problem,w końcu to oni są twoim pracodawca i ty dla nich pracujesz a nie na odwrót,więc jeśli nic sie nie zmieni to chyba powinnas odpuścić ,ale wybór należy do Ciebie ....jednak mam nadzieję że pójdą Ci na reke ;-)

Ostatnia edycja:
Edyta ale ja nie moge pracowac w tych godzinach... Dyscyplinarnie raczej nie tylko ze wzgledu na brak godzin... Zobaczymy, bedzie.co ma byc.

reklama
Edyta ale ja nie moge pracowac w tych godzinach... Dyscyplinarnie raczej nie tylko ze wzgledu na brak godzin... Zobaczymy, bedzie.co ma byc.

Ją wiem że nie możesz i to jest najgorsze,oni tak samo wiedzą i robią Ci pod górkę,ale jeśli nie stawisz sie do pracy to tak jakbyś miała ją gdzies a tu już dyscyplinarne sie kwalifikuje .Więc pisze abyś w razie miała to na uwadze,bo lepiej sie zwolnić samemu niż mieć przez debili jakies brudy w papierach...no ją tak myślę :dry:

A masz umowę ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry