• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

hej
padam:baffled: ale powiem szczerze
UWIELBIAM SWOJA NOWA PRACE!!!!!
chodze z usmiechem caly dzien
czuje sie cudownie- wazna, doceniona, odpowiedzialna

Akuku - niestety ale musze sie zgodzic z Edyta.. nigdy pracodawca nie ma obowiazku zmiany godzin:zawstydzona/y:
moga isc na reke
ale jezeli jest dluga walka i nie ida na reke.. moga cie zwolnic dyscyplinarnie:baffled:

Krowko - rozumiem cie bardzo bardzo bardzo dobrze:-(
tyle ile we mnie jest sprzecznosci jesli chodzi o te 3 ciaze...
ale widzisz.. odpuscilam
bo wlasnie ze duzo jest na 'nie'

wszystkim dziewczyna dalej mocno kibicuje , codziennie patrze i nie moge sie doczekac kiedy bede mogla napisac wielkie gratuluje

Anabelko - ja mam dlugie fazy, przedostatnia miala 18 dni a ostatnia 16 dni.. wiec zmienila sie:sorry2:

okej, ledwo weszla, ogarnelam dom, zrorbilam obiad i lece na wywiadowke :*

reklama
Tili aż miło sie czyta ,że jesteś zadowolona z nowego stanowiska...to bardzo ważne aby dobrze sie czuć w pracy...zadowolona mama=szczesliwe dzieci :-)

Hej dziewczyny:-)

Ja was czytam i mocno teraz kibicuje Akuku ale nie mam weny ostatnio ja jeszcze 2 dni i moge po lekach wziasc sie do roboty... oby sie udalo:tak:
Trzymam kciuki za reszte zagladam bede sie odzywac co jakis czas ale musze sie zebrac jakos.

Kamilka no to kibicuje takze Tobie ,jak rozumiem jesteś przed owu ,więc czas na przytulanki...zagladaj częściej,oczywiście w miarę możliwości ;-)

Tilli edyta , oni beda chcieli za porozumieniem stron raczej... Zreszta zobaczymy. A niz widelec juz w ciazy bede :-) nie wieze w to,no ale zobaczymy... A co jeszczr moge zrobic isc do pracy, poyem znowu zwolnienie...i tak e kolko nie moga mnie zwolnic dlatego ze nie msm z kim dzieci zostawic.
Jeszcze pojde do prawnika sie dowiedziec co mam robic.
a nawet jak dadza dyscyplinarke to ja puki co.pracy szukac nie bede.
Nie wiem zobaczymy. Ale wiecie co chcialabym tym aroganckim baba machnac zwolnieniem juz ciazowym... Chcialabym zobaczyc ich "zadowolone" buzie...
Ogolnie nie jestem zawistna. Ale to co oni robia to o pomstwe do nieba...
W kazdym razie babka w citizen powiedziala.ze latwo mozna im udowodnic ze moge pracowac w tych godzinach... A ja zawsze robilam wszystkie nadgodziny o ktore mnie prosili... Zostawalam na zastepstwo bo np. Ktos nie przyszedl a potrzebna byla osoba do polnocy...chora przychodzilam...ah niewazne

Życzę Ci tego żeby wszystko ułożyło sie po Twojej myśli....

Wiesz z udowodnieniem godz to nie tak łatwo,bo niby jak ? Przecież mogą powiedzieć że inne osoby pracowały na rano a Ty dostalas godz popoludniowe,wiesz sprawa wygląda inaczej jakby nie chcieli dac Ci godzin a oni chcą tylko po południu ...takze inne osoby też mogą powiedzieć że nie mają z kim dzieci zostawić itd. Wtedy wiesz ile by bylo takich spraw ...moja koleżanka jest samotna matka i też nie poszli jej na reke a ma 4- letniego synka i niestety musi płacić opiekunce za opiekę nad nim :dry:

No nic musisz czekać,tak czy siak aby sprawa była rozwiązana pozytywnie dla Ciebie :-)

Edyta ale im pasuje od 11 do 18 ale od 11 do 15 nie... Bo oni wlasnie chca zebym placila za opieke (a I tak placo od 11.30 do 14.30 ale jakbym miala pracowac do 15 to do 15.30 doplacam. Wiesz ja pracuje 16 gidzin I mozna to rozlozyc na 4-5dni. A oni proponuja mi nocki albo weekedny ...
A mowie gdyby chcieli moglabym pracowac od 11... Zreszta tak dc hca tylko oni mowia ze chca zebym byla do 18

Ewidentnie robią Ci na złość...niestety ,ale to dość częsty przypadek w dużych firmach :zawstydzona/y:
Oni zapewne powiedzą że potrzebują pracownika w takich godzinach i nic z tym nie zrobisz ,nie udowodnisz że jest inaczej...oni mają swoich prawników i wiedzą co robic :/

reklama
hej melduje sie, nie poczytalam was, bo dopiero od gina wrocilam i...mam torbielke na lewym jajniku endometrium na 13 mm i luteina na wywolanie, ale za to moj chlop odebral badania na chromatyne i ma wszystko oki, wiec dlaczego taki koszmar ma w jajach????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry