• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku jeśli źle sie czujesz to powinnas przejść sie do lekarza.W uk jest beta ale robią ją tylko w wyjątkowych sytuacjach tj.in vitro itd.

Die a ty jak sie czujesz ?

Emalia i Krowka dawno nie zagladaly,ciekawe co u nich.

reklama
Krówka i Emalka były u mnie dizs na wykresie na ovu :)

ja się czuje normalnie- pobolewa mnie brzuch- mam moze troszke uczucie ciezkich piersi(ale nie wiem dokonca- nie chce sie nakrecac), mam mleczny lepki sluz- w ilosci strasznie duzej- wydaje mi sie ze jak ide to az chlupocze na glos. no i bola mnie plecy- ale to pewnie przez to tapetowanie:P

A Ty Edzia? jak tam przygotowania do "oczekiwania" :P

dorzucam liste naszych staraczek bo sie zgubila- i kogo mamy na tapecie teraz
1.Kasoku!!!- gdzie jestes??? @ się rozkecił???? czekamy z niecierpliwoscia na wiesci!!!
2.Akuku wstrzymaj sie z testami do 7 &&&&&
3.Karolka potem nasteona na odstrzał :)
4. Ja, Missis i Edzia w walentynki poprobujemy:P
a potem juz Limonka, Emalka i Kamilka- a na Anabelke cierpliwoe czekamy- moze nas jeszcze zaskoczy!
No i Smerfula nasza- za której cykl trzymamay kciukary od wczoraj! oby sie udalo za pierwszym razem!!!!!
Mamolinka -23.10.2012 - 21.11.2012 II kreseczki - cykl 4 - termin porodu 30.07.2013
Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Kasoku -
20.12.12 - 5.02.2013- 9 cykl
Akuku- 07.01.2013 - 07.02.2013
-14 cykl albo dalej
Karola - 08.01.13-08.02.13 -4 cykl
Missiiss- 13.01.2013- 14.02.2013- 4 cykl
Die_perle-
10.01.2013 - 12- 14.02.2013
-7 cykl
Edyta01-
14.01.2013-14.02.2013

Limonka27 21.01.2013-
16.02.2013 - cykl 4
Emalia82-
21.01.2013 - 17.02.2013-
Cykl 9
Kamilka87-
28.01.13- 27.02.13-
Cykl 4
Anabelka-
29.01.2013- ___________2013 2 cykl

Smerfik- 04.02.13-05.03.13- cykl 1

Ostatnia edycja:
No widzisz dziewczyny byly na wykresie a do nas nie zajrzaly ( nie dobre ) :dry: :-p

A kiedy mialas owulke ? Bo mi pokazało że ją mam mieć ją dzisiaj ,więc zadzialalam już z mezem :-) test dzisiaj również pozytywny.

MI OVU wyznaczyl ovu na 17 dc- 26 stycznia w sobote- moim zdaniem tak wlasnie byla- mam to poprzedzone pozytywnym tetsem owu, oraz od 18dc zaczela wzrastac tempka- dzis mam 10dpo- ciagle w gorze- z wyjatkiem wcozrajszego niewielkiego spadku- ale jaj mam dlugie cykle 34 dniowe- wiec jeszcze 8-10 dni pi razy drzwi:P

hejka laski!

No dobra, podczytuję Was (dzięki Edyta, Smerfik za pamięć) cały czas ale chęci na pisanie brak. Całym serduchem Wam wszystkim kibicuję i jestem pewna, że WSZSYSTKIE zaciążycie szybciej niż Wam się wydaje!:-)

Dziś jest 3 dzień jak biorę tabletki. plamień brak, piersi (jeszcze nie bolą) a mdłości mniejsze choć są. Także da się przeżyć. Ja mam mętlik w głowie i strasznie jest mi trudno. Biorąc za i przeciw w staraniach o dzidzię wychodzą prawie same przeciw:-(. A ja tak bardzo bym chciała! Nie wiem co zrobić. Dobija mnie przyszłość. Czy damy radę finansowo, to jest takie trudne... W mojej świadomości kreuje się myśl, że spróbujemy tylko jeden cykl. Jak się nie uda przerwa na nie wiem jak długo. Ech życie, popaprane życie...

TRZYMAM KCIUKI!!!! Buźka:-)

Edyta poczekam I pojde do lekarza jak bede wiedziala juz cos konkretnego.
Pewnie jak pojde do lekarza to da mi test ciazowy I tyle, ale ja test robilam.i po co mam.robic u niej po poludniu.

Jak z Alexem bylam w ciazy(a jeszcze o tym nie wiedzialam) a moj angielski byl jaki byl, poszlam do szpitala bez rozmawiania wczesnienszego z gp bo myslalam ze trzeba isc.do gina... No I zrobili mi usg dopochwowe (czego mi pozniej.ani razu nie zrobili w zadnej.ciazy) z ktorego nic nie wynikalo I zrobili badania krwi o po kilku dniach zadzwonili I powiedzieli ze mam powtorzyc badania bo prawdopodobnke jestem w ciazy...

Anabelko niby na 7 luty ale moze byc I 9 a nawet 11 liczac max 16 dni od owu. Ale ja chyba mam 12 dni druga faze a w 13 @ przynajmniej ostatni cykl tak mialam.

Die ja sie tak zle czuje ze masakra... Zaraz oszaleje :-(
No zobaczymy jak jutro spadnie to wszystko jasne, a jak nie spadnie to dalej nic nie wiem.

to sprawdź to bo faza lutealna nie powinna być zmienna,u mnie różnie się działo ale w każdym cyklu gdzie wystąpiła u mnie owulacja faza lutealna miała 13 dni,jeśli Ci to skacze to zapewne dzień owulacji i skok temperatury nie pokrywają się tak jak np.u mnie (owulacja a potem skok) i różnie może być z Tobą a tą temperaturą...

Powiedzmy że masz 12 dniową fazę lutealną,czyli w czwartek albo dostaniesz albo nie :-) ostatnio to mi temperatura do podstawowej spadła dopiero w 2 dniu krwawienia ;-) a tak była ponad podstawową...co do spadku to hmm nie wiem sama miałam spadek i potem skok ale w 6 dobie wyższych temperatur.

Szczerze dziwny masz ten cykl a raczej wykres,jaka temperatura jest podstawową ? albo już mam zwidy przez moje temperatury bo jak uparte osły mam na jednym poziomie te kropeczki na wykresie :-) po wykresie nie widać choroby,bynajmniej ja nie widzę,u mnie były wyraźne skoki przy ew bólu gardła itd...jedno jest pewne Musisz czekać :tak:

Anabelko ja nie mowie ze m nie stala faze lutealna bo dopiero.drigi cykl mierze tempke. A cykle.zwykle mam 28 dniowe, tylko teraz castangus mi wydluzyl. No I ciekawa jestem jak dluga ta faza bedzie teraz przy tym castangusie bo mogl cos zmienic.
W ostatnim cyklu mialam szczyt sluzu wczesniej niz owu.. Testy owu tez wychodzily ale inaczej. A w tym.cyklu sluzu mialam mniej ale szyt byl w dniu spadku czyli w dniu owu. Test owu w tym dniu krzyczal. No I.zobaczymy bo moze wlasnie ten castangus mi reguluje ze ta tempka w miare wyglda. Popatrz na moj pkprzedni cykl na wykresie... Wygladal o niebo gorzej.
Dobra ide sie szykowac.

reklama
Krowko kochana chyba kazda z nas ma jakies wątpliwości,jedne finansowe,drugie czy ciaza bedzie przebiegać prawidlowo,trzecia myśli o obawach związanych z porodem itd...jeśli czujesz że jest sporo wątpliwości to lepiej sie wstrzymać,ale sądzę że zawsze będą takie obawy,więc nie wiem czy nie spróbować,no ale decyzja należy do Was ;-) my jedynie możemy Tobie kibicować i uszanować Twoja decyzję.

Akuku to mialas szczęście z tym scanem ,u nas bez skierowania jego nie robią ,trzeba odczekać swoje .

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry