• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

dziekuje za swieczuszke...

ja mieszkam w pipiduwie niedaleko strzelina :) pewnie wiesz gdzie strzelin :)

w ogole czytam od kiedy sie powinnolutke po owu brac i pisze ze okolo 3 dni po owulce lub 3 dni od rosnącej tempki. więc teoretycznie i praktycznie w sumie tez tak właśnie zaczełam brac bo skoro owu z czwartku na piątek to poniedziałek będzie no tym 4 dniem a ie trzecim ahhhh ciekawosc mnie zzera czy mi to cos pomoze. pocczytalam tez o tym clo i lutce jak mam to brac gin mi przepisał ze clo 3-8dc a lutke od 15dc ale tak naprawde skąd on bedzie wiedzial ze owu byla?? to takie celowanie w slepo wg ksiazki ze owu 14dc bede go nachodzic i zarobi na mnie troche ale chyba mi nie odmowi usg ;) 100 zl bierze wiec niech sie cieszyz e ma zarobek ;-)

reklama
helol :)
ale od rana juz buszujecie

limonka - ja tez sie nie znam, ale jak to wyszlo lekko dodatnio? no i co lekarz na to ? ja bym sie z nim skonsultowala

missiiss - lutke bierz i czekaj co tam sie wydarzy - jak cialko zol nie domaga to powinna cie lutka wspomoc, ale fajny ten twoj gin :), ja mam podobnego aczkolwiek chcialabym zeby pomyslal czasem a nie dawal mi generalnie hormonow bez badan itd. :wściekła/y: ale do usg jest spoko, tllumaczy i pokazuje, tutaj w irl bylam tylko raz u pl gin. bo taki sprzet mieli 100 lat za murzynami - z tym usg - wiec ucieklam i nie wrocilam zawsze do pl gin, teraz mnie juz dlugo nie bylo - ajj przydaloby sie przydalo..

no i wybaczcie ale tyle nastukalyscie ze juz zapominalam co komu napisac :szok: :-p

u mnie cisza nic sie nie dzieje bez plamien i inych :confused: nie wiem co to ma byc.... hmmmm

Maciurka może ciąza:confused::-D
Missiiss -
[*] dla aniołka..
Tiluchna- zdrówka, zdrówka dziewczyny!!! A może te bolące piersi to dobry znak?
Emalia, Missiiss- ale Jaśkami obsypało hehe
Kasoku - jak samopoczucie?
Pandorka- jak tam, plamienie jest?:blink:

Obudziłam się rano z bólem głowy. Nadal go czuję. Jaśko śpi. Obiad zrobiony. Pranko wstawione a mi się niccc nie chce. Oj bardzo nie chce!!!:zawstydzona/y:.
Nie doświadczyłam straty dziecka, nie mogę sobie tego wyobrazić co można wtedy czuć. Nawet nie chce. Dziewczyny jesteście dzielne i wielkie!!! A każdemu aniołkowi z osobna światełko (*).

Miłego dnia dziewczyny!!!

Emalia juhuuu to juz za tydzien!!

no ja bym wolala zeby jedno z drugim mialo w tym samym czasie albo postaram sie dogadac z synem zeby moze poczekal do nowego roku kiedy to bede miala nowy urlop bo teraz juz nie mam nic :baffled:

:biggrin2:

missiiss - ojj to malutki twoj syncio byl jak mial ospe:surprised:

no i tule mocno :-(
ja tez nigdy nie bylam w obliczu straty dziecka

i tak jak nie dzierze swojej tesciowej tak wiem ze moze ona tak sie pozmieniala po smierci swojego syna
mojego meza brat zmarl na bialaczke w wieku 10 lat..

Miciurka - jak bez plamien to chyba dobrze :tak: jakis tescik moze???

Krowkabordo - znak, ze mi juiz na mozg pada hehe LOL;-)
a tak na powaznie to ja juz nic nie kumam
sluz niby mi wrocil i ja juz nie wiem
oranizm mi wariuje i po prostu zostaje mi czekac do 1 grudnia :tak:
bede poprawiac seksikiem chyba co 2 dni az do konca
a noz widelec :-) mezus przez to cierpiec nie bede na pewno :-p

hahah, u mnie juz za pozno na testowanie, moze jutro porannie, zeby bylo wiarygodnie, o ile jeszcze sie nie wydarzy rozkrecenie @@, bo mi jajnik tak pulsuje ze hej, ''a noz widelec
biggrin.gif
mezus przez to cierpiec nie bede na pewno
p.gif
'' hahhahahhhh - dobrze powiedziane :))

ja postanowilam dac szanse testom owulacyjnym ten jeden ostatni raz - i wlasnie buszuje zeby kupic jeszcze nie wiem jakie ale cos kupie :) w razie wu

Miciurka - juz kupujesz?? a moze nie beda potrzebne :D
troszke wiary :tak:
kup jak sie @ rozkreci co najwyzej :-D

a mi dzien mija wyjatkowo szybko
wlasnie wstawilam calego kuraka do piekarnika, nadzialam go jablkiem i cebula
zobaczymy :cool2:

miciurka
właśnie spróbuj zatestowac jutro !! :) my tu z niecierpliwoscią czekamy :) dziękuje ze podzielasz moje zdanie odnośnie zaryzykowania bo juz myslalam ze wiekszosc z was bedzie mi kazala puknac się w łeb;-) w koncu kto mnie lepiej zrozumie jak nie wy!! a jak w ogóle @ jednak przyjdzie i kupisz te testy owu to daj znac jakie to ja chyba sie tez zaopatrze no chyba ze nie beda potrzebne ale wątpie no ale a nóż widelec ;)

krowkabordo
dziękuje za świeczuszke. masz racje strata dziecka to ogromny ból i nie ważne czy to wczesny poród czy poronienie w każdym wypadku boli jak cholera i nigdy się tego nie zapomina.....

ale mnie ciągnie w pachwinach, mam nadzieje ze nie rozkręci sie moje plamienie tylko będzie pobolewać jak się zacznie coś gnieździć :-p ehh wiem przeciez ze test za tydzien pokaże jedną kreche ale jakoś się lepiej czuje jak sobie sama nadzieje robie....

missiiss ja patrze na digital teraz z clearblue , wiec ten cykl grudniowy z tymi jak cos - bo tamte zwykle paskowe najtansze one sa dla mnie zbyt czule i mi zawsze ta 2 krecha wychodzi ...te na ktore teraz patrze masz linka wyzej :)

reklama
ale macie tempo na tym wątku ;) nie pamiętam, kto o to pytał, ale jesli chodzi o badanie szyjki macicy to dopiero się uczę, nie bardzo jeszcze to wszystko umiem określić ale czytam różne strony w necie i zaznaczam tak jak mi się wydaje, ponoć trzeba kilka cykli pobadać i wtedy już się wie co i jak.

widzę, że jestem w idealnym dla mnie wątku, Wam też zdarzają się plamienia? Ja odstawiłam tabletki anty pod koniec sierpnia, potem po 14 dniach miałam plamienie, potem za miesiąc zamiast @ też plamienie, potem @ wywołaną Luteiną, a teraz od 20-25 dnia cyklu znów plamienie, @ powinnam dostać przedwczoraj / wczoraj ale ani widu ani słychu.

mam prawie całe opakowanie Luteiny i nie wiem czy znów iść do Gina (byłam niedawno, pewnie pomyśli, że panakiara jestem, albo mega natrętna) bo okresu brak czy sama powinnam sobie brać przez tydzień luteinę by @ przyszła? co sądzicie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry