• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

od tej ospy cory az mnie wszystko swiedzi hehe

*Missiiss - fajnie jest sobie robic nadzieje
ja nawet jak mialam spiralke to co miesiac sobie robilam nadzieje :-D

*Miciurka - jak masz kupowac to faktycznie lepiej taki digital bo te paskowe sa dupne a nie sikowe ;-)
mi na kazdym 2 kreska wychodzila.. praktycznie cien jasniejsza od kontrolnej:confused:

*Karolka - co do szyjki macicy to moj maz chyba wie wiecej o mojej jak ja LOL :-)

ja z reguly plamie tak 2 tyg przed @ - czyli wypada chyba na owulacje
w tym cyklu nie nie bylo jeszcze... albo w ogole nie bedzie
tam ta ram tam - pada mia na glowe :baffled:

a ja wlasnie zadzwonilam do mamy ze nie tylko do dentysty ma mnie zapisywac ale tez do pani ginekolog :tak:
takze w czwartek za tydzien pojde
babeczka jest super i konkretna i ja zawsze u niej nic nie place bo to mojej mamy kolezanka ;-)
zobaczymy co mi tam wypatrzy

ostatni raz badana dopochwowo bylam na poczatku ciazy z Piotrula :tak: minelo 3 lata:szok:

reklama
Hejka...Ale naskrobałyście!!:szok: Ja dziś pół dnia przespałam...@ zmierza ku końcowi,już walizeczki pakuje,tylko jej się jeszcze ręczniki plażowe suszą,bo mam nadzieję wysłać ją od teraz na ok 9-10 miesięczny urlop :-D:-D
Widzę,że temat testów nadal gorący..no ale ja niewiele mam do powiedzenia,bo póki co,jeszcze nie używam i zdaję się na kalendarzyk.:sorry2:
Strasznie zimno dziś u mnie i taka ospała jestem,młoda wcina jogurty i nawet grzeczna dziś jest.
mamolinka a co z tobą? gdzieś polazła?:-p

Karotka hahahaha sie usmialam :-D no ja mam nadzieje ze ja wyslesz na przynajmniej 15 miesiecy bys po porodzie tez miala troche spokoju ;-)

u mnie kalendarzyk jest tylko po to, zeybm wiedziala ktorego dnia co schodzi z konta do zaplaty :-):-p

pytanie
*Karotko jak ty przespalas pol dnia majac core przy sobie?? zazdrooooszzzzczeeee

no ja dzisiaj posprzatalam lazienke, kuchnie, zrobilam pranie, pobylam z cora, pogralysmy w super mario ;-)
upieklam kuraka, no i w sumie pol dnia przesiedzialam na kompie i musialam wypic 3 kawy zeby sie w ogole do pionu postawic :sorry2:

za pol godziny jedziemy odebrac tatusia z pracy i migiem po mlodszego by jeszcze cieplego kuraka pochloneli :-D

tiluchna a jakoś tak wyszło,młoda grzeczna była,a ja dzisiaj ledwo na oczy patrzę...to chyba ta pogoda :no:
Ty za to widzę dzień pełen roboty ;) Smacznego kuraka życzę,ja miałam rybkę i mój P.też teraz ma poobiednią drzemkę.

Hejak dziewczyny, ale popedzilyscie, u mnie bez zmian, test owu negatywny sluz jest i boli mnie jak na okres, nie wiem juz sama co to moze byc, poza tym kregoslup mi dzisiaj wysiada i cora mnie masuje...:)

krowkabordo - a dziekuje wyszedl przesmaczny!
pierwszy raz takowego robilam :tak:

Ciebie tez piersi bola?? moze cie zarazilam:szok:

Karotka, no pogoda jest przednia :no:

Kasoku - no Ty tez masz objawowo jak ja...

okej, ja smigam, do pozniej :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry