• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

JESTEM:) JESTEM W CIĄZY!! :d ZARAZ ZEMDLEJE......masakra 2 wielkie tluste krechy! nie wiem co czuje jakis odlot.....męzowi powiem za 2 dni! na walentynki- narazie sie musze WAM WYGADAC!!!!! AAAAAAAAAAAAAAA DZIEWCZYNY DZIEKUJE WAM ZA WIARE I ZA WSPARCIE!!! I ZA WSZYTKO I JUZ NIE WIEM CO NAPISAC AAAAAAAAAAAAAAA

reklama
Die gratuluje kochana i zazdroszcze :-) cirszcze sie na prawde i prosze o rozeslanie fluidkow lub moze wirusa :-)
Ja wiedzialam ze Ci sie udalo :-)

dzieki dziewczyny..ja tym razem tez mialam takie cihe przeczucie ze chyba sie udalo! Nie wiem to chyba naprawde ten niepokalanek pomogł! zaszlam w ciaze w 2 cyklu jego brania! w pierwszym z pomiarem tempki i 2 po tym jak sie zorientowalm ze zle licze dni plodne:P

ŚLE MOC ZIELONEJ KROPY FLUIDY CIĄŻOWE I CO TAM JESZCZE WAM POTRZEBA!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Missiiss przykro mi ze tempka nie wzrosla :-(

Die mam nadzieje ze i na mnie ten niepokalanek tak zadziala.
Jak narazie to najpierw mi wydluzyl cykl a teraz skrocil @ do niecalych 3 dni...
Mam nadzieje ze bedziesz tu do nas zagladac :-)
I prosze tabelke.zaktualizowac :-)

reklama
Akuku- mi pierwszy cykl tez wydluzyl o 5 dni i skrocil @!!!!!!! Wiec oby u ciebie drugi cykl z nim byl identyczny jak u mnie!!!!1 zreeszta wszytkim wam tego zycze z calego serducha laski!!!! Zrobilam zdjecie telefonem- ale ja nie wiem jak to dodac z telewfonu? Wiecie jak to sie robi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry