• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzień dobry, a raczej dobry wieczór:-D

missiiss-
[*] współczuję, ja niestety wiem jak boli strata:-(

niestety moje plamienie się nie skończyło, trochę zmalało no i z ciemnego przeszło w czerwone:wściekła/y: albo teraz @ się rozkręci albo mnie trafi!:wściekła/y:

ja też chcę na autostradę!! zabierzecie mnie?:-p

reklama
Ha, dziewczyny kreseczka coraz wyrazniejsza, ale lewy jajnik tym raze, wiec moze nie wyjsc, bo cos lewy lipny, ja mam mnostwo aptek kolo siebie a jezdze juz do innego miasteczka, bo mi po prostu glupio. Witaj Pandorka :)

pandora - a dobry, dobry Tobie rowiez :tak:

krowkabordo - lojej.. dziekuje, ale musialabym chyba cala lake powyrywac :D ziolka juz nie dzialaja.. kodeina ledwo co..
ale fajnie sie po niej lata ;-)

co do testow - taki pakiet wybralam lol :-)

natomiast bede robic jak w ciazy z Piotrula
gdy test wychodzil taki watpliwy i ta druga kreseczka bardzo blada byla,, praktycznie pod swiatlo
kupilam test clearblue z napisem pregnant/not pregnant
zeby to juz glupa z siebie nie robic tylko potwierdzic slownie :tak:

kasoku - ja ci chyba wysle poczta eliksir pozytywizmu ;-)

Tiluchna dawaj, ale takie dwie butle 2 litrowe tego eliksiru, kurde zamowilam ten elektroniczny tester i do dzisiaj go nie mam, dlaczego??? to juz 1,5 tygodnia, hmmmm:confused::confused::confused:

łooo dziołszki wy to macie tempo w pisaniu ja zawsze muszę jakieś 3, 4 strony nadrabiać by wiedzieć o co Kaman
:baffled: Miciur-ka hmm powiem Ci że już sama tracę nadzieje do tego wszystkiego myślałam że jest ok. a tu ciągle pod górkę mam. Tzn dzwoniłam do mojej gin i powiedziała żebym się wybrała do zakaźnego żeby mi poradził co mam w tej sytuacji zrobić jeśli mam podwyższony HCV ponoć nie jest to groźne ale mogę mieć coś z przeciw ciałami lub antygenami nie robiłam HBs gdzie gin kazała teraz żałuje bo bym wiedziała co i jak. Jutro idę do lekarza po skierowanie i zobaczę co mi powie na szczęście do badan nie muszę być na czczo i oczywiście wezmę tez skierowanie na badania bo te prywatnie to mnie do ruiny doprowadzą już 300 złoty wydałam a jeszcze w ciąży nie jestem :szok::szok::szok::szok:no ale jak mus to mus. Myślałam ze zaciążyć to takie proste:sorry2: chyba za bardzo chce bo mój powiedział ostatnio że sie przeprowadzi do campera :-D i na warsztacie będzie mieszkał.
Zaczynam mieć dołka powoli :-(:-(:-(

reklama
wpisalam w google clearblue, wyszla mi stronka apteki zamowilam i czekam, kurna dlugo dosc, ale nic nie placilam wybralam opcje platen przy odbiorze i nie wiem czy dobrze sie tu wyslowilam chodzi mi o ten test z usmiechnieta buzka jak jest owu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry