• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku -bardzo dobrze się wyraziłaś. Myślę, że albo przez brak na stanie opóźnienia albo...przez Płać przy odbiorze. Czasem później wysyłają, nie wiem czemu.
Limonka - byle Ci mąż nie odjechał tym camperem hehe:-);-)

reklama
limonka bidoczku, bedzie dobrze, zaciaaaaazzzzyyyyymmmmyyyy, wszystkie jak leci i stworzymy nastepny temat pt "brzuchatki " :-)

A tak nawiasem mowiac, ja jestm niska osoba i waze tak ok 51-54 kg w zaleznosci od cyklu, wyobrazcie sobie, ze w ciazy przytylam 35 kg, wygladalam tak, ze moj ojciec szeptal do mamy, ze jak ja cos z tym nie zrobie to chyba mi powie co i jak, Moj stary nic mi nie powiedzial, chudlam powoli ok 2 lat do swojej wagi, po tych 2 latach powiedzial " jezu jak dobrze, ze juz jestes normalna ,bo dupe mialas jak trzy drzwiowa szafa" i teraz ( pesymizm dawajcie eliksir Tiluchna wysylaj!!!!) boje sie bardzo mocno, ze kurna znowu dobije do 85kg :szok::szok::szok::szok::szok::szok:, wtedy to bede armata, tylko, ze skora mi sie starzeje i jak znowu zjade z tej wagi....no wyobrazacie sobie jak to wszystko bedzie wygladac :-):-):-):-):-)

Limonka ja też myślałam, że to hop ciup i już będę dwupakiem, a tu lipa... :/ jak brałam tabletki to stresowałam się, że mogę zajść bo np biorę antybiotyki i skuteczność tabletek jest obniżona a tu wychodzi na to, że wcale nie jest tak łatwo "wpaść"... 2,5mca przytulanka bez zabezpieczenia i nic, nul... no ale widocznie musimy się wszystkie uzbroić w cierpliwość.

Tiluchna dawaj więcej takich przykładów polgisza :) chętnie poczytam, (mam takie małe zboczenie zawodowe jeśli chodzi o dwujęzyczne dzieci i bardzo mnie to fascynuje)

co do testów, to mój mąż ciut się na mnie dziwnie patrzył jak wczoraj zamówiłam 30 testów owu i 10 ciążowych (+ jeden mam jeszcze w domu), no ale co, tylko raz za przesyłkę płacę więc się opłacało :)

hehe daleko to on nie odjedzie no chyba ze jakaś p....... mi go porwie ale mam nadzieje że będzie stawiał opór hahaha ale ja naiwna jestem :D.
Kasoku :* dzięki za otuchę
karola1986-21 no ja dopiero 2 tydzień gonie mojego do wyrka wiec moje to mega początki choć od 3 miesięcy jestem bez tab. ale mój G. przez cały czas mi powtarza że chce aby to wyszło "niby zaplanowane niby wpadka" co ma być to będzie . wiem wiem ma super podejście tylko że on już spłodził dwójkę dzieci wiec dlatego!!:sorry2: Wkurza mnie tym, bo ja już bym chciała mieć swoje tzn z nim.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry