tiluchna
Fanka BB :)
dzien dobry 
u mnie piekny ciemny poranek godzina 5.50
pije kawe
zdrowko;-)
wczoraj jak mi kodeina weszla tak padlam przy otwartym laptopie takze wybaczcie za hamskie nie-pozegnanie
Limonka - bo facet nigdy nie zrozumie tego kobiecego instynktu (aaa jakie trudne slowo do przeliterowania z rana
)
Kasoku - mysle, ze elektroniczne testy sa latwiejsze niz paskowe - szkoda ze takie drogie
i czy na pewno efektywne??
co do wagi to ja jestem taka ze tak to ujme zaokroglona w niektorych miejscach
mam 170 -przy wadze 65kg
a w pierwszej ciazy dobilam 100kg +22kg i w drugiej tyle samo +22
w obu ciazach schudlam w pierwszej (-30) zaczynalam z 75 kg
a po drugiej tyle ile przytylam, zaczynalam z 65 kg
ale oba odchudzania byly przy wtorze cwiczen (lubie cwiczyc)
wiec u mnie nie pozostalo nic z ciazowego uroku
tym razem bede baaaaardzo uwazac, nauczona poprzednimi dwoma
Karola - ok bede zapisywac
bo tego ci u nas pod dostatkiem a zabawne jak nie wiem (dla nas ;-))
Limonka - spokojnie, zaciazymy zaciazymy
Missiiss - hehe LOL byly zestawy do wyboru albo 10+10 albo 25+25 albo 50+50 wiec juz znajac siebie i swoje zboczenie na punkcie obsikiwania testow - wybralam 25 +25
a kupuje na ebay-u i tak jak mowilam cenowo u mnie bylo to kosztem jednego lunchu
tylko czy tak jak pisalam wiarygodne
Angelaa
witaj ;-)

u mnie piekny ciemny poranek godzina 5.50
pije kawe
zdrowko;-)
wczoraj jak mi kodeina weszla tak padlam przy otwartym laptopie takze wybaczcie za hamskie nie-pozegnanie

Limonka - bo facet nigdy nie zrozumie tego kobiecego instynktu (aaa jakie trudne slowo do przeliterowania z rana
Kasoku - mysle, ze elektroniczne testy sa latwiejsze niz paskowe - szkoda ze takie drogie

i czy na pewno efektywne??

co do wagi to ja jestem taka ze tak to ujme zaokroglona w niektorych miejscach

mam 170 -przy wadze 65kg
a w pierwszej ciazy dobilam 100kg +22kg i w drugiej tyle samo +22
w obu ciazach schudlam w pierwszej (-30) zaczynalam z 75 kg
a po drugiej tyle ile przytylam, zaczynalam z 65 kg
ale oba odchudzania byly przy wtorze cwiczen (lubie cwiczyc)
wiec u mnie nie pozostalo nic z ciazowego uroku
tym razem bede baaaaardzo uwazac, nauczona poprzednimi dwoma
Karola - ok bede zapisywac

bo tego ci u nas pod dostatkiem a zabawne jak nie wiem (dla nas ;-))Limonka - spokojnie, zaciazymy zaciazymy

Missiiss - hehe LOL byly zestawy do wyboru albo 10+10 albo 25+25 albo 50+50 wiec juz znajac siebie i swoje zboczenie na punkcie obsikiwania testow - wybralam 25 +25
a kupuje na ebay-u i tak jak mowilam cenowo u mnie bylo to kosztem jednego lunchu

tylko czy tak jak pisalam wiarygodne

Angelaa

nawet gin chyba nie mógłby sprecyzować tak mi się wydaje. poczekaj na termin @ jak ci się wydaje i teścior zrób mnie cyce bolaly jak zaszłam w ciąże a nigdy wcześniej nie więc może to jakiś znak