missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no to się nas nazbierało na 21 :-)super !!!
kasoku
ahhh napewno dumna jesteś z córci ja już sie nie moge doczekac aż moj mi bedzie spiewał piosenki czy recytowął wierszyk albo laurki malował
tiluhna
doskonale cię rozumiem mi juz tez na mózg pada tym bardziej że mąz dzisiaj przed chwilą postanowił żę chyba jednak sie nie postaramy narazie o dzidzia tylko za jakiś rok kiedy jaśko będzie miał ze 3-4 latka
:-
-
-
-( chyba umre z żalu zaraz
ostatnio tak cos przebąkiwał że jak znajdzie prace dobrą to tak wpuściłam i wypuściłam uchem a dzisiaj tak głośno i dosadnie mi to powiedział
z tego wszystkiego zaczął mnie brzuh boleć i plamię mocniej z domieszką ciemnej krwi
to już chyba lipa z mojego dzieciątka, m zaraz na mózg siądzie bo ja jak się w coś angażuje to nic się dla mnie więcej nie liczy. jutro do pracy ide i znow bede myslała o tym wszystkim i będą sie ludzie pytali czemu taka dzisiaj smutna siedze... teraz się zastanawiam jak mi sie m uda namó∑ić w co wątpie :-( to od kiedy mam to clo brac czy już mam odstawić lutke i poczekać aż krew się rozkręci i liczyć cykl czy jak ?? gin mi nic nie powiedzial bo jego skromnym zdaniem mam dostac okres jeszcze za dwa tygodnie a czy to nie jest chore ? przecież jakmi się teraz złuszczy wszystko to chyba za dwa tygodnie mózg mi się złuszczy a nie endometrium
!!! szleje dzisiaj razem z tobą Tiluhna. a znowu dzisij mierzyłam temperature i rośnie do góry teraz nie wiem czy to wina lutki czy nie bo rózne opinie czytałam na ten temat ... zgłupiałam i nie chce mi się już nic... położyłabym się i nie wstała...
tiluhna
ja do mojej pracy zapraszam, tam sie nie da nnudzic i tyle zaległości mam ... chociaż i tak mi to wisi
kasoku
ahhh napewno dumna jesteś z córci ja już sie nie moge doczekac aż moj mi bedzie spiewał piosenki czy recytowął wierszyk albo laurki malował

tiluhna
doskonale cię rozumiem mi juz tez na mózg pada tym bardziej że mąz dzisiaj przed chwilą postanowił żę chyba jednak sie nie postaramy narazie o dzidzia tylko za jakiś rok kiedy jaśko będzie miał ze 3-4 latka

:-
z tego wszystkiego zaczął mnie brzuh boleć i plamię mocniej z domieszką ciemnej krwi
to już chyba lipa z mojego dzieciątka, m zaraz na mózg siądzie bo ja jak się w coś angażuje to nic się dla mnie więcej nie liczy. jutro do pracy ide i znow bede myslała o tym wszystkim i będą sie ludzie pytali czemu taka dzisiaj smutna siedze... teraz się zastanawiam jak mi sie m uda namó∑ić w co wątpie :-( to od kiedy mam to clo brac czy już mam odstawić lutke i poczekać aż krew się rozkręci i liczyć cykl czy jak ?? gin mi nic nie powiedzial bo jego skromnym zdaniem mam dostac okres jeszcze za dwa tygodnie a czy to nie jest chore ? przecież jakmi się teraz złuszczy wszystko to chyba za dwa tygodnie mózg mi się złuszczy a nie endometrium
!!! szleje dzisiaj razem z tobą Tiluhna. a znowu dzisij mierzyłam temperature i rośnie do góry teraz nie wiem czy to wina lutki czy nie bo rózne opinie czytałam na ten temat ... zgłupiałam i nie chce mi się już nic... położyłabym się i nie wstała...tiluhna
ja do mojej pracy zapraszam, tam sie nie da nnudzic i tyle zaległości mam ... chociaż i tak mi to wisi
Ostatnia edycja:

że nie są takie jakie powinny być bo według mojego super lekarza jestem okazem zdrowia
nic tylko płodzic hehehe 
. Kurde to jest wlasnie to, jak zachodzilam w ciaze pierwsza tez sie boczyl, tez mial watpliwosci, wkurzylam sie, powiedzialam mu czego tak wlasciwie chce, bo ja chce miec dziecko, dobrze, ze tak szybko mi poszlo bo w 1 cyklu, bo pewnie gdyby tgo potrwalo dluzej rozmyslilby sie na pewno, a teraz, naprawde modle sie zeby byl na tak, dlatego chowam te wszystkie testy i inne, zeby nie zobaczyl ile kasy na to wydaje...