• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

no to się nas nazbierało na 21 :-)super !!!

kasoku
ahhh napewno dumna jesteś z córci ja już sie nie moge doczekac aż moj mi bedzie spiewał piosenki czy recytowął wierszyk albo laurki malował :tak:

tiluhna
doskonale cię rozumiem mi juz tez na mózg pada tym bardziej że mąz dzisiaj przed chwilą postanowił żę chyba jednak sie nie postaramy narazie o dzidzia tylko za jakiś rok kiedy jaśko będzie miał ze 3-4 latka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(:-( chyba umre z żalu zaraz :( ostatnio tak cos przebąkiwał że jak znajdzie prace dobrą to tak wpuściłam i wypuściłam uchem a dzisiaj tak głośno i dosadnie mi to powiedział :zawstydzona/y: z tego wszystkiego zaczął mnie brzuh boleć i plamię mocniej z domieszką ciemnej krwi :no: to już chyba lipa z mojego dzieciątka, m zaraz na mózg siądzie bo ja jak się w coś angażuje to nic się dla mnie więcej nie liczy. jutro do pracy ide i znow bede myslała o tym wszystkim i będą sie ludzie pytali czemu taka dzisiaj smutna siedze... teraz się zastanawiam jak mi sie m uda namó∑ić w co wątpie :-( to od kiedy mam to clo brac czy już mam odstawić lutke i poczekać aż krew się rozkręci i liczyć cykl czy jak ?? gin mi nic nie powiedzial bo jego skromnym zdaniem mam dostac okres jeszcze za dwa tygodnie a czy to nie jest chore ? przecież jakmi się teraz złuszczy wszystko to chyba za dwa tygodnie mózg mi się złuszczy a nie endometrium :wściekła/y:!!! szleje dzisiaj razem z tobą Tiluhna. a znowu dzisij mierzyłam temperature i rośnie do góry teraz nie wiem czy to wina lutki czy nie bo rózne opinie czytałam na ten temat ... zgłupiałam i nie chce mi się już nic... położyłabym się i nie wstała...

tiluhna
ja do mojej pracy zapraszam, tam sie nie da nnudzic i tyle zaległości mam ... chociaż i tak mi to wisi

Ostatnia edycja:
reklama
Ja w marcu wyjelam mirene, hmmm, potem sie naczytalam, ze po niej moze endomerium nie narosnac wystarczajaco grube itp, wystraszylam sie na maxa, mojn gin popukal mnie po glowie, ale dalej sie stracham, ze to moze ta pi pi pi mitrena mi utrudnila sprawe, w kazdym badz razie okres regularny co 25 dni tylko, ze trzy dni przed te cholerne plamienia...Jezu JA CHCE JUZ BYC W CIAZY, WYPIEPRZYC WSZYSTKIE TESTY I TESCIKI I JAKOS BRNAC Z CORAZ WIEKSZYM BRZUCHEM...:baffled:

Kasouku suwaczek sam sie sunie :D Nie trzeba aktualizacji ;) Mi sie wydaje, ze seks z naszymi slubnymi jest juz za powszedni... Nie to co na samym poczatku moglismy pare razy dziennie i z lozka nie wychodzic ;) No ja Cie tez Kochana pukne w lepek za takie myslenie !!!!!! Spiralki sa jednymi z najbezpieczniejszych srodkow anty !!!! Ja tez mialam Mirene i zobacz moje szczescie ma juz ponad 2 latka ... A nosilam mirene ponad 2 lata i jeszcze wczesniej nie rodzilam jak mi ja zalozyli.

Tiluchna, tak mialam spirale hormonalna. Tak dzisiaj zaczelam testowac ale tylko I kreska, wiec ze to duzo za wczesniebo podejrzewam, ze jezeli cos ma wyjsc to najwczesniej w srode , ale ja cholerka niecierpliwa jestem a i testow mam za duzo :D

Ostatnia edycja:
MISSIISS tak mi przykro, ale przeciez tak sie nie robi, tzn nie zmienia sie zdania, poza tym nie jest tak latwo zajsc, wiec moze powiedz mezowi zeby lajtowo probowac , nie wiem ja bym chyba mojego zabila za wycofanie sie, ale tez czasami mi sie wydaje, ze mieknie i chcialby poczekac, jak mi z takim czyms wypali to mu rzekne, ze mam 30 lat plus trzy i juz nie ma na co czekac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bedzie mial w domu jatke...

uff to sie nakrecilam, ale juz jest ok:-)

tez mu to powiedzialam i się poszłam rozryczeć w łazience :( dorosłyy facet 32 a sam nie wiem czego chce :-(umre zaraz chyba :zawstydzona/y: koniec z sexem jak chce to niech sobie wali gruche albo szuka kogoś innego !!!!!! mam go dość!

hey dziewczyny moje syskie :*:* hmm no wiec byłam u tego mojego lekarza popatrzył na badania napisał skierowanie i wytłumaczy co i jak no i przez to że jest dodatni wskazuje na to że kiedyś w moim ciele zaistniało WZW typu C ale ciało samo wytworzyło przeciwciała i albo go usuneło albo dalej gdzies tam krąży z tego powodu mam zrobić badania i udać sie do lekarza zakaźnego aby mi powiedział co i jak. Szczerze dalej jakoś mam mętlik w głowie wściekła jestem już nie na sam fakt że nie mogę się zarazie starać tylko o te przeklęte badania :angry: że nie są takie jakie powinny być bo według mojego super lekarza jestem okazem zdrowia :D:D :-D nic tylko płodzic hehehe

kurcze tak teraz myślę po co ja je robiłam mogłam to olać i dział!!

dziekuje Wam kochane za wsparcie nie wiem co bym bez was zrobiła ;-);-)

Własnie na pocieszenie wrąbałam napoleonkę i zapiłam kawą, może mi przejdzie bo od 3 rano jestem na nogach praca niestety :crazy:

Swiete slowa, ja tez taka taktyke stsuje, jak mi sie cos nie podoba ,albo wk...mnie na maxa, z tym,ze chyba sie wycwanil, bo kiedys trzy miechy wytrzymal, bylam w szoku:szok:. Kurde to jest wlasnie to, jak zachodzilam w ciaze pierwsza tez sie boczyl, tez mial watpliwosci, wkurzylam sie, powiedzialam mu czego tak wlasciwie chce, bo ja chce miec dziecko, dobrze, ze tak szybko mi poszlo bo w 1 cyklu, bo pewnie gdyby tgo potrwalo dluzej rozmyslilby sie na pewno, a teraz, naprawde modle sie zeby byl na tak, dlatego chowam te wszystkie testy i inne, zeby nie zobaczyl ile kasy na to wydaje...

Ejjj dziewczyny tak to jest z facetami !!!! Oni nie maja tyle emocji co my, dla nich to cos co przychodzi latwo, oni mysla co to jest raz wlozyc i juz, a po jakims czasie jak sie nie udaje my jestesmy strzepkami nerwow a oni dopiero zaczynaja zauwazac, ze cos jest nie tak, ale i tak podchodza na luzie bo jak nie udalo sie tym razem to nastepnym... Niestety w niektorych sytuacjach nie mozemy na nich liczyc maja inne podejscie niz my.

Moze troche wstyd, ze moj malzonek to taka znieczulcia, ale jak ja we wrzesniu poronilam, to tylko uslyszalam od niego, nie martw sie zrobimy sobie drugie. Dla niego bylo drugie a ja tak bardzo potrzebowalam , zeby mnie przytulil troche wsparcia. A jak widzial, ze ja znowu placze to pytal a czemu ty znowy wyjesz... No ku*** Czasami ukrywam swoje emocje przed nim bo wiem, ze i tak tego nie zrozumie... Tak jak wczoraj chodzilam plakalam, smialam sie i tak na zmiene a jak wrocil z pracy musialam tlumic w sobie, chociaz nie dalam rady i krzyczalam na niego, a ja tak naprawde sie bardzo boje, ze znowu sie nie udalo, niewiem czy mam sile kolejny miesiac walczyc, starac sie. To jest naprawde wykanczajace tym bardziej, ze tak bardzo chce miec drugie dziecko. A facet tego nie rozumie. Dlatego Bog stworzyl nas kobietami, bo my mamy tyle sily, moze nie fizycznej, ale psychicznej, tyle wiary w siebie , ze jestesmy wstanie wszystko zniesc...

reklama
kasoku
my sie staralismy o antosia ((*)) pol roku jak zaszlam to sie cieszyl jak antos zmarł nie chciał dzieci a ja chciałam i go parłam i po porodzie po 3 miesiacach zaszłam znów choc widziałam że chciał zebym nie cierpiała to bzykał się ze mną non stop bo w ciazy nie moglam się kochać już szew i inne *******y sie mnie czepiały a teraz ? co mu odwaliło :no::no: nie wiem ale dzisiaj sobie jeszcze z nim porozmawiam. jestem w mojej pracy tylko po to zeby zajsc w ciaze i od 16 tygodnia i sc na l4 po zalozeniu szwu (mam niewydolność szyjki macicy) bo ta praca mnie wykancza psychicznie i powiedzialam mu ze jesli nie to ja się zwalniam to się ostro wkurzył bo nie chce bym siedziała w domu. zaraz mnie chyba rozniesie :-( kasoku twój m rzeczywiscie dlugo wytrzymał ale czy ja wytrzymam tyle czasu psychicznie ?:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry