• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

na poczatku moj m mi tlumaczyl, ze trzeba rozmawiac i rozmawiac, ze trzeba mowic co jest nie tak, no wiec po 7 latach bycia razem sie tego nauczylam, tylko sek w tym, ze teraz on robi taaaakie oczy:szok:jak ja chce rozmawiac, albo jak mu mowie co mi sie nie podoba...wiedzialam ,ze tak bedzie, zycie spowszednialo, rzadko sie klocimy, ale brakuje mi wigoru w moim zwiazku, on jest taki maslany czasami mi sie wydaje nijaki, czasami sie podk...wiam jak przyjedzie od swojej mamusi i slysze jej slowa w jego ustach, ale z tym sobie bardzo dobrze radze, ograniczam wizyty do minimum...aj zycie.

reklama
mamolinka
świete słowa z tą wewnętrzną siła... powiem ci ze ja sama zastanawiam się jak przezyłam poród i chwile i dni po tym jak sie dowiedziałam że mój synek zmarł :-(lezalamjak roślina w domu i tulilam kocyk ktory mu kupiłam i cały brudny był od tuszu do rzes ktorego jeszcze kiedys nie zmyłam .... a miałam taką żółtą maskotke kaczuszke ktora gdakała i jak byłam znim w ciazy to moj maz chodzil tą kaczucha po brzuszku moim i gadał do dziecka ... a jak go chowaliśmy to mu do trumienki włożyliśmy tą kaczuszke a to coś co gdakało wyciągnelismy i mam schowane w szafce.... jak się natkne na to i włącze to wybucham płaczem :-( tak jak teraz.... :-( tak żałuje że go nie zobaczyłam ... tak szybko go przewiezli na oiom do innego szpitala a podczas porodu zamknelam oczy bo się bałam i tego momentu najbardziej w swiecie załuje :-(chce miec kolejne dziecko i przelać na nię taką wielką miłość z tych wydarzeń co przelałam na jasia.

Limonka jak ja bym chciala , zeby moj P. chociaz jeden dzien byl mna... Moze w koncu by zrozumial co czuje, jak sie czuje... A nie tylko , ze narzekam, ze wymyslam... Zeby to chociaz raz on mogl zajsc w ciaze i zobaczyl co to znaczy, nosic dziecko pod sercem, porod i wychowanie a nie tylko praca i zero zrozumienia...

missiiss naprawde przykro mi z powodu straty synka... Nie wyobrazam sobie co musiala przezyc... Ja mam tylko poronienie w 5tyg za soba. Bolalo i to bardzo.Niedlugo minal 2 miesiace odkad nasz aniolek trafil do nieba. Ja wierze, ze nasze dzieci z gory czuwaja nad nami. Dodaja nam sily w walce, ale nigdy nie pozwola o sobie zapomniec, mi po naszym aniolku zostalo tylko zdjecie testu ciazowego. I te chwile, w ktorych zobaczylam pozytywny wynik, mine i szczescie meza jak wrocil z pracy... Ja wiem, ze kolejne dziecko nie bedzie tym , ktore umarlo, ale wiem, ze bede kochac rownie mocno corke, aniolka i te ktore kiedys sie urodzi...

Zycze Kochane sobie jak i Wam wytrwalosci i duzo sily do walki, aby nasze narzenia jak najszybciej sie spelnily...

No i super, znowu sie rozwylam :(

Ostatnia edycja:
5 min mnie nie bylo i juz strona:szok:

no to ja mam chyba innego meza
albo zamienilismy sie rolami
bo to ja 2 razy zdanie zmienialam co do 3 potomka
i on sie wkurzal, bo przeciez cos ustalalismy itd

poza tym tuli mnie codziennie od groma jak juz tylko widzi, ze mam lze w oku to mowi - no chodz tu ryba- i juz , czasem mnie prawie dusi:tak:;-)
ja tez mu nie mowilam o testach bo myslalam ze sie wscieknie a jak zostawilam opakowanie w lazience to jak przyszlam z pracy - przytulil mnie i mowi, to jak? dzisiaj ta owulacja? a ja zdebialam a on
zostawilas opakowanie i w smiech - zero gadania
a juz sie ucieszyl na maxa jak mu powiedzialam ile zestaw kosztowal jak sobie obliczyl ile testy w aptekach kosztuja LOL
moze dlatego mi glowy nie zmywa

ale pamietam jak staralismy sie o Niunie tak dlugo to tez spokojnie to przyjmowal a mnie rzucalo dlaczego? co? i jak? itd...

a co do seksu - to znowu ja moglabym zadziej, maz natomiast w kazdy dzien po pare razy a to kuchnia a to salon a to schody, a to w takiej pozycji a to z taka zabawka :szok:
az zaczal pic mleko sojowe na obnizenie testosteronu bo haaaaalooooooooooooooo ile mozna??????

limonka
kopneła bym go w jaja chyba za to. boshe jakie te chopy są durne!!!!!:angry:

dokładnie jak kasoku napisała zjeb***y genetyczne

mamolinka
szybko by im się odechciało na bank! oni tylko widzą swoj swiat prace, moj jeszcze komputer, komorke w ktorej m te swoje wszystkie gry i siedzi i oglada tv i gra jednoczesnie :confused2:

reklama
oh kurde tak wskoczylam z tym swoim postem ale lecicie tak szybko!!

Missiiss - bozzzzzzzzz
ja tez sie poplakalam!!:-(
porozmawiaj z nim!! i spytaj sie czemu on nie chce teraz? co sie nagle stalo?????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry