• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

heheheehe nie chcialabys:-p
a tak szczerze to sluz ktory jest przy odczopowywaniu szyjki
wiec nie ma niestety szans:-(
nawet troszenke sie zasmucilam...

fajnie jest sobie ten raz chociaz pofolgowac bez zabezpieczenia aby napiecie podtrzymac
to oczekiwanie jest super!!

reklama
Tilli a kto wie.moze uda wam sie wczesniej wpasc :-) hahaha

Kasoku ja sie nigdzie.nie wybieram.

Dobra kochane mykamy na spacerk... Dzieci na rowerki.
Jejku dziewczyny ja nie wiem czy ja kiedys tyle sluzu produkowalam heheh

Dzis wieczorem musze.mojego zgwalcic bo nie wytrzymam , wybuchne hehe

Do pozniej papa

Tili taki nasz los,pierwsze co staramy sie,wypatrujemy śluz ,czekamy czy na II krechy a jak ich nie ma to sie dolujemy :zawstydzona/y:

Akuku milego spacerku

ale kochana czy je wydacie za 2 dni czy w sobote to nie ma roznicy
i tak za 2 dni bedzie piekna krecha juz bo hcg wzrasta w ciagu 48h
ale jesli dasz rade to poczekajcie do soboty:tak:

aaah Edytko - ano u mnie male rozczarowanie ale ja sie nie staram.. a co dopiero u starajacych sie:zawstydzona/y:

a wiecie ze teraz jak mi lepiej i juz cykle sie unormowaly to az mnie korci by zaszalec raz w owulacje by sie przekonac czy by sie udalo:-p
tylko ze to egoistyczne bo jak sie uda to co dalej??? hehehe
wiec lepiej obleje sie kublem zimnej wody:-p

Juz jestemy
tilli wiesz niby sie nie starasz ale jednak chcesz I nie przestaniesz, tymbardziej ze decyzja byla juz podjeta I sie zmienila :-) dla tego rozczarowanie.

Dziewczynki trzymajcie kciuki za to by plemniory ladnie dotarly :-) I ladnie przetrwaly do owulki :-) zeby ten jeden jedyny sie ladnie wbil I zagniezdzil I zebym w dzien kobiet ujzala 2 piekne I tluste kreseczki na tescie :-) zebym w koncu mogla sie przestac martwic ze jest co nie tak.
Coraz bardziej sie boje ze sie znowu nie uda :/:/ jakos takie obawy mnie naszly... W zeszlym miesiacu sie jakos bardziej cieszylam na staranka a teraz jakos sie boje ze te dnie decyduja I pozniej nic nie zrobie...i znowu bede sie martwic czy sie udalo :/:/
Dobra juz nie marudze.

reklama
Limonka u mnie dzieci baje ogladaja wiec ja b sie poserduszkowala, ale niestety przy mamie nie wypada haha.
Wiec poczekam do wieczora z zacisnietymi nogami :-) :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry