• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Krowka bordo chcialabym, chciala... narazie sluzu plodnego co nie miara :-) zalewa mnie w zeszlym miesiacu prawie go nie bylo:-P a jak powiedzialam.mojemu ze mi sie kochac chce to odpowiedzial ze mi nie wierzy :/:/ ja mialam problem z libido przed dlugi okres I go odpychalam I piwiedzial ze teraz jego mysli caly czas kraza w miejscu ze ja chce dziecko...ehh
zobaczymy czy bedziemy dzialac, bo jak mowilam nic na sile...

Ahh wkurzyl mnie nooo

Ostatnia edycja:
reklama
Limonka teraz to już oficjalnie gratuluje....spokojnej ciazy :-)

Kamilka wow normalnie nie wierzę,tyle dziewczyn zaciazonych aż sie serce raduje...aby ten test zwiastowal ciążę :tak:

Kamilka no jak na fotce widac dla mnie druga jasna linie ....kurde rano tutaj prosze sweizy test oszczac! ale no widac tam piekny cien! po cichu gratuluje......nieoficjalnie!!! ale jaja 4 by byla!!!!

Dziewczyny- same widzicie- pociąg ruszył prosze wsiadac drzwi zamykać! a ja wróze ze nastepna bedzie Akuku....a potem Edzia.....
no chyba ze sie kochane na hama wcisniecie do przedzialu- Krówka, Karola?? Tilucha??? Smerfik?? Kassoku? Mississ?? Anabelcia ? Karotka:) wsiadac do pociągu laski!!! jedziemy! w 9 miesieczną podróz!

Die obys wywrozyla...ale ja jakos caly czas.mysle ze mi sie nie udaje jiz tak dlugo ze czemu mialoby sie udac ?? Ojj chcialabym by kazdej z nas szybciutko sie udalo.:-)
I chcialabym jednem z wagonikow noo :-)

A moj Viki byl pierwszy dzien w przedszkolu I zostal ladnie, siedzielismy na korytarzu czekajacz czy nie palcze ale ne... Tylko wolalm ja chce do mamy a pani "no mama" hehe I powiedziala ze pojda do Alexa I jak wyszedl to byl bardzo zadowolony . A I spiewal Pani piosenke po polsku hehe :-) slodziaczek maly. Teraz idzie w czwartek ale tym razem go zostawie. Dziewczyny 2,5 godziny bez dzieci no jakby mamy nie bylo a m mial wolne to wiadomo co bym robila haha :-)
No teraz juz mama musi do pl jechac hehehehe

ukradkiem jestem:P probowalam z telefonu pisac ale nie dalo rady :/
nie moge tez buziek wysylac nie wiem o co kaman

Kamilko!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje kochana
ale normalnie nie moge uwierzyc
posypalo sie jak nie wiem :D:D:D:D:D:D:D:D

jak do 3 dni nie dostane @ to sama zatestuje hehehe
bo przeciez takie fluidy slecie ze normalnie moze i do mnie jakis plemniczek sie przypaletal :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry