• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Wiecie co nie wiem co mzslec wyciagnelam ten test z kosza i jak dla mnie cos na nim widac mam nadzieje ze nie mam faz :sorry: jeju normalnie chyba nasikam na niego jeszcze rano wiem ze jestem glupia ale na nowy nasikam za 5 dni:sorry: boszz chyba bede skakac ze szczescia jak wyjdzie jutro:happy: :eek:

reklama
nie juz ok 4 sik po nocy bo latam co chwile no ale teraz tez wypilam kawe ale mowie wam patrze i nie wierze jutro powtorze a potem za 4 dni boszzz ja chyba oszaleje ze szczescia a czuje ze jest cos nie tak:tak: te cycki i to sikanie :eek:

Kamilka jak cos widzisz to pewnie sie udalo...ale na ten sam test nie ma co sikac chyba co??
Nie wierze w sny choc wiadomo jak to jest :p

Jejku dziewczyny ja tez chce.

P2197286.jpg To on co myslicie?? Znalazlam najleposzy kont:tak:

To ja sie odezwe.

Kamilka- jak dla mnie ten test jest pozytywny kochana. Więc po cichu gratuluje!!! :*
Limonka- ŁĄAAAAAAAAAA brawo kochana. Gratki z całego serca tym bardzie j że termin będzies miała jak ja na 29 październik, bo miałaysmy @ w ten sam dzień. Na grudniówkach jest jeszcze Ashlee z tego samego dnia. To jest nas 3 !!!!!!!!!!
Akuku- gratki sukcesów zrzucania zbędnych :tak:

To tak po krótce , bo musze znaleźć auto na podwórku. Musze córe na angielski zawieźć a śniegu po kolana. Masakra.

Pozdrawiam i życzę samych II kreseczek. Za radą Die podpinajcie się pod ten szczęśliwy pociąg :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry