• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

tichuana - jak sobie liczyłam to ok 12 dni jesli zaszlam wtedy co mysle... ale pobolewa mnie podbrzusze i kreci mi sie w glowie i mam parcie na pecherz nad ranem jak wstajke to chce mi rozsadzic pecherz ok 4 i o 7 znowu:baffled: nerki mnie pobolewaja tzn nie wiem czy one ale plecy i sutki mam tak wrazliwe ze stanik musze miec ale czasem i w nim mnie drazni:happy: boszzz zeby to byla ciaza bo nie zniese:laugh2::confused2:

reklama
Juz 2 pociagnelma- wiec pociągne i WAS! i bedziecie na mnie mowic CUDZIK :D

Kamilko- 12dpo to juz moze test by wyszedl...no no..objawy..przeczucia- trzymam &&&& i wysylam ciązowego wirusa!

Die no bedziesz musiala nick zmienic :-) Na cudzik hehe
No ale wiesz kiedy mi sie uda ?? Ile miesiecy??
Kamilko zatestuj jutro 13 dpo to juz powinno byc widac :-) tymbardziej ze masz takie objawy :-)

Oj cos czuje ze niedlugo bede sama do siebie pisac na tym forum :/:/

Czuje sie lepiej choc ucho triche boli, ale mam 3,5 kg mniej na wadze :-) wiec oby tak dalej jeszcz "tylko" ok. 16 kg hahaha

Wiecie jaki ja dzis sen mialam ze bylismy na wakacjach.i spalismy w jakims domku I wnocy sie obudzilam bo waz wisial nademna taki gruby wielki no masakra I tak z 5 minit mi syczal I swoim jezorem po moim czole w te I naslzat ahh... I jak juz udawalam trupa tak sie balam to gdzies popelzal a ja wyszlam zeby mojego obudzic a za drzwiami wielka puma ugryzla mnnie za.lape...ahh obidzilam sie ale cala noc jakies zabijajace zwierzaki mi sie snily :/:/ masakrejszyn normalnie... A najlepsze ze mnie ta reka nie bolala ja ciagnelam ta pume do m bo balam sie o dzieci, chcialam zeby je zabral I uciekl, a sama dalabym sie na pozarcie...

Nie wytrzymalam i zrobiłam test niestety negatywny... no ale moze byc za wczesnie:tak:

Zrobie na koniec o ile wczesniej @@@ nie przyjdzie:sorry:

Akuku uwazaj takie sny oznaczaja ze ktos ci zle wrozy i moze dolki kopac w tym jakis przyjaciel :sorry: Miej sie na bacznosci... a jesli chodzi o pisanie to nie martw sie jak u mnie sie nie udalo to we dwie zostaniemy :-D

Limonka gratuluje
Dziewczyny no to która kolejna ? hehe teraz to się rozpędziło więc do roboty żebyśmy mogły założyć kolejny temat "odliczanie dni do porodu" :-)

Kasoku może z tmperaturą będzie lepiej,warto spróbować
Akuku to może choróbsko podniosło temperaturę...to do roboty

Dziewczyny o której sikacie na testy owulacyjne,bo wiadomo że z rana nie...więc o której ?

Cześć :)

Nie bywam u Was ostatnio, a tu takie dobre wieści:-)

Emaila, Limonka - ogromne gratulacje!!!:-):-):-)

Ale fajnie i jeszcze chyba będziecie mieć ten sam termin porodu?;-) Coraz więcej nas się robi zaciążonych, baaardzo się cieszę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry