• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilka no cien widac- ale szkoda ze nie zrobilas rano tetsu z porannego moczu!
A co do testow- to jelsi teraz sie udalo to juz nie ma znaczenia- ale gdyby nie (tfu tfu tfu) to olej kupowanie etstow w rossmanie czy aptece- ja zamowilam na ebayu testy paskowe 10um - 50 sztuk ovulacyjnych i 20 ciazowych - w pakiecie byly- za wszytko łącznie z przesyłka zaplacilam ok 8 euro! a te paskowe tetsy choc wygladaja bardzo niepozornie- sa MEGA CZULE :)

pochwale sie...Własnie sobie wlazłam na strone mojej praxis i wiecie co znalalzm ?
super sprawa- wpisujesz dane- ostani termin miesiaczki, dlugosc cykli- i robi Ci osobiste wyliczenie z terminami w Twojej ciązy i tak:
26.01.13- doszło do zapłodnienia(co by się zgadzalo co do joty z moimi obliczeniami)
09.02.13- mozliwy test ciazowy (robilam 12.02.13)
16.02.13-buduja sie pierwsze organy
23.02.2013- pierwsza wizyta u ginekologa (mam 22.02.13)
09.03.13- serduszko i embrjon widoczny na usg
16.03.13-mozliwe badanie z kosmówki
23.03.13- budowa wszytkich organow wewnetrznych i zewnetrznych jest zakonczona- dzidzius musi juz tylko rosnąć
12.04.2013- badanie wód płodowych mozliwe
18.04.13- USG anatomicznej budowy ciała
25.05.13- powinnam poczuc ruchy swojego dziecka:D
22.06.13- od dzis nawet wczesniaczek ma szanse przezyc
07.08.13- zaczyna sie ochrona nad ciężarną (dla pracujących- idzie na zwolnienie z urzedu)
19.10.13- przewidywany termin porodu :)

reklama
U nas przyyulanek nie bylo bo zasnelam...a rano za pozno wstalosmy.:-P sluzu brak test owu negatywny, wiec to.chyba byly plemniczki ze sluzem z dnai poprzedniego...
Dziewczyny jakie.ja mam mdlosci nooo :-( calyczas ten wirus.mnie meczy ...

Die dzieki no dzisiaj nie mialam jak zrobic bo nie mam testu maz dzisiaj kupi to ja zrobie jutro rano:tak: mam nadzieje ze juz wyjdzie ladny:rofl2:
A jak nie tfu tfu to tak zrobie jak mowisz bo mnie sie nie oplaca kupowac osobno jeden po 8 euro:baffled: i jak jutro wyjdzie to po niedzieli musze umowic sie do ginekologa... tez ciezka sprawa bo rozeznania nie mam wogole tutaj:no: a jest jedna polka ale w Regensburgu 70 km ode mnie.. wiec sie zastanowie jak bedzie lepiej czy niemniecka na miejscu czy jezdzic do Polki ale dalej...

Wogole wzielam sie za robienie paczkow mowie wam jak sie nerwowo nie przekrece to bedzie dobrze dzisiaj mlody w domnu bo katar ma po pachy i chce strasznie mi pomagac !!! ja oszaleje ja lubie zrobic sobie szybko posprzatac zeby nikt sie pod nogami nie krecil:baffled:

Akuku cierpliwosci kochana wzielas sie za zmiane trybu zycia wiec i tam wszystko moze sie uklada i dlatego mam prezeczucie ze ci sie uda teraz bo organizm jest zmieszany tym co sie dzieje i plemniory przemkna jak trzeba:tak:

Kamilko ja tam widze pieeejny cien :-) zrob jutro tescik bo hormon sie podwoil I bedzie juz ladnie widac :-) a nie macie sklepow typu jedno euro ?? U nas sa funciaki I za funta mozna test ciazowy kupic.:-) musi bhc taki tani sklep :-)

Test owu rano jeszcze negatywny ale duzo ciemniejszy niz wczoraj wiec powtorze ok 13.00 a pozniej ok 17 :-)
Mysle ze jutro wyjdzie mega pozytyw :-) max pojutrze :-)
Kurde nie mam jak w dzien m dopasc bo mama jest :-P przeciez nie powiem babcia idz na spacer z wnukiem bo my chcemy trzeciego zrobic :-) a szczerze powiem ze mi sie baaardzo chcialo w dzien pozniej juz tak nie :-( ehh
Musimy dzis zadzialac no :-) mysle ze owu bedzie ok. 16 dnia cyklu. Oby oby....

Milego dnia kochane

Oj kamilka oby oby sie udalo:-) choc powiem wam ze teraz juz panikowac przez dwa miechy nie bede bo nie bardzo chcialam rodzic listopad grudzien. Ale jak sie uda to bede skakac z radosci oczywiscie :-) nawet mialam mysli czy nie odpuscic teraz a pozniej ze a moze to akurat ten miesiac ehh.
Ja mam na wadze pol kilo wiecej niz wczoraj szok normalnie :-( a szczerze prawie nic nie jadlam wczoraj :-( nie wiem ale jak 600 -800kcal zjadlam to max ... No nic pewnie organizm sie w wode uzupelnil po tej biegunce I wymiotach.
Oby waga schodzila.w.dol bo sie zaglodze :-P

Ostatnia edycja:
Kamilko ja tam widze pieeejny cien :-) zrob jutro tescik bo hormon sie podwoil I bedzie juz ladnie widac :-) a nie macie sklepow typu jedno euro ?? U nas sa funciaki I za funta mozna test ciazowy kupic.:-) musi bhc taki tani sklep :-)

Test owu rano jeszcze negatywny ale duzo ciemniejszy niz wczoraj wiec powtorze ok 13.00 a pozniej ok 17 :-)
Mysle ze jutro wyjdzie mega pozytyw :-) max pojutrze :-)
Kurde nie mam jak w dzien m dopasc bo mama jest :-P przeciez nie powiem babcia idz na spacer z wnukiem bo my chcemy trzeciego zrobic :-) a szczerze powiem ze mi sie baaardzo chcialo w dzien pozniej juz tak nie :-( ehh
Musimy dzis zadzialac no :-) mysle ze owu bedzie ok. 16 dnia cyklu. Oby oby....

Milego dnia kochane

a dlaczego rano robisz testy owu ? nie powinno się bo poranny mocz jest z całej nocy i nawet z wieczora dnia poprzedniego przecież...zrób w ciągu dnia :-)
tempka może skoczyła przez wirus...

A zrobilam.z ciekawosci :-)
Zrobie jeszcze pozniej bo mam ich od groma :-)
A tempka napewno skoczyla przez wirusa.:-) wiec.na owu dalej czekam.:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry