• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Nie tzn mamy Tedi ale nie spotkalam sie tam z testami;) jutro robie drugi:)

I nie zrobie !!! Ku.wa mlotek zapomnial o tescie:/ jutro kupi..a ja nie wychodze bo strasznie cherlam dreszcze mnie przechodza:( a mlody zakatarzony jak nie wiem:/

Ostatnia edycja:
hej:-D
ja mam przerwe i podjadam przy biurku
nie chcialo mi sie isc do kantyny:-p wole wasze towarzystwo:-D:-D

Kamilko - juz sie nie moge doczekac twojego jutrzejszego testu i tych wielkich juz dwoch kreseczek:tak:

Boze jak mi sie chce znowu starac:-D:-D:-D:-D

U mnie sluzu nie ma ale boli mnie bardzo podbrzusze wiec @ lada moment sie pojawi. mysle 2 albo 3 dni:tak:

Kasoku - oczywiscie ze mozna kupic same wklady!!!! co za bzdury ci aptekarz powiedzial:wściekła/y: normalnie w tesco albo asda widzialam tutaj
ale to cholernie drogie jest:sorry2:
czemu ci nie lepiej paskowych wziac? z allegro?

Kamilko podziwiam.Cie bo ja pewnie I tak bym do sklepu skoczyla hehe :-)
Ale na to w goracej.wodzie kompana :-P

Tilli no to wiesz co robic :-P :-) :-D hehehe wiesz nogi na za pietnascie trzecia a Twoj m bedzie wiedzial co dalej hahaha :-)

Akuku hehehe
mysle ze sprobujemy raz w owulacje i przekonamy sie czy bedzie szczesliwy:-p tylko musze zaopatrzyc sie w testy :-D

niech tylko ten @ przyjdzie nooooooo

ja tez bym juz byla w drodze po testy
szybko do auta, do sklepu i do kibelka :-D

Tilli dobra dziewczynka dobra :-) tak.trzymaj a noz widelec sie uda hehe :-) :-):-) no ja tez chce.
Ja tez bym.wsiadla.w.autko hehe ze zlamana noga nawet hehhe :-P

reklama
HEJKA Laski!

a wiecie co ja wam powiem o tych ZABOBONACH na płeć? BZDURAAAAAAAAAAAAA....NAPRAWDE nieobraźcie sie ale nie ma żadnych badań potwierdzających to ze wczesniej test na dziewczynke wyjdzie a pozniej na chlopca, ze jak w owulke to chlopiec a jak przed to dziewczynka(owszem badali to ale w warunkach pozaustrojowych-nieuwzgledniajac mnostwa czynnikow ktore maja ogromny wplyw na przemieszczanie sie plemnikow- i sa sprawa bardzo indywidulana) i za kazdym razem jak czytam takie rozne"wrózenia z fusów" to mi sie chce smiac...oczywiscie mam nadziejej ze nikogo nieobrazilam- mozna probowac- oczywiscie- to byc moze zwieksza jakies tam szanse...ale z natura sie nie wygra i tyle.

Kas kochana- ovu nie kasuje- mam caly czas w sygnaturce mozesz sobie podgladac wszytko. przerywana linia jest wtedy jesli zaznaczas temp. jako zabuzona- "ignoruj tempke" zapelnione kóleczko na niebiesko- to pomiar adekwatny i niezabuzony, puste kułeczko- to pomiar wykonany o innej godzinie niz zaznaczona na ovu jako godzina pomiarów. ok 3 dni po skoku program wyznaczy owulke- moze to zrobic gruba lina a moz eprzerwyna, oraz moze tez w trakcie zmienic swoja decyzje- tak bylo u mnie np.
Co do wymiennych paskow do tego clerbure to ja nie slyszalm- zawsze dolaczony jest do nich test i ma chyba 20 paskow- samych nie widzialam. Ale jak chcesz moge Ci na adres domowy wyslac testy ovulacyjne - paskowe- mam icj mnostwo jeszcze jak jutro wysle to w piatek powinny byc u ciebie- wiec jak chcesz to spoks- mi juz nie sa potrzebne.

Akuku w niemchech nie mozna kupic tetsow nigdzie poza apteka, rossmanem- lub tego typu sklepami- takze 1euro Laden odpada- tam testow nie ma- ale na ebayu jaknajbardziej:)
Trzymam mocno kciuki za owulke :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry