• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Karola jutro??? Hahaha tylko cicho !!! A tak serio to ja nie wiem... Zobacze jak mi tempka jutro wzrosnie moze ?
Ale pojutrze napewno zatestuje bo czytalam ze ox krwawienia -1-2-3 doby test powinien byc pozytywny... Najwyzej nie bedzie, a testow mam od groma...

Mississ to moj Viki sie tak darl tylko.on max godzine spal a w nocy to.co 15 minut...wrzask darcie.. Nazwalismy go "ryjogrzmot" masakra byla naprawde... Zaczelo byc lepiej jak mial ok. Roku poltorej... Juz nie pamketam dokladnie...

hmm, jutro to u mnie nie bardzo bo:

a) mam testy o czułości 25 IU/l , może gdybym miała 10 to zaryzykowała bym jutrzejsze testowanko.

b) dziś wypiłam hektolitry soku pomarańczowego więc śmiem podejrzewać, że zamiast moczem sikam sokiem pomarańczowym.

ale Ty siknij i daj znać co wyszło!

Missiiss - to jak przyjedziesz to Cie zabieram na impreze!!! :-D:-D
Akuku wie jakie imprezy lubie :-p do rana:-D
zwlolam kobitki i zrobimy wypad;-)

moje dziecioki skolei od zawsze cud do usypiania, o 19.30 same do lozek ida
bajka, piosenka, buziak i koniec
jak mi jakies czasem marudzi, ze nie jest zmeczone to i tak w pokoju siedzi i sie grzecznie bawi
nie ma to tamto
wieczor jest dla rodzicow

w ciagu tygodnia czasem juz o 19 spia:-) cale noce ladnie
ale wstajemy o 6 rano i nie ma ze boli;-) wstaja i nas za rece ciagna na dol do kuchni zeby kakalko zrobic:-p
cos za cos:-D

ja pierwszej serii the voice nie widzialam bo nie mialam jeszcze polskiej tv,
bardzo lubie angielska

to jest jedyny program muzyczny ktory lubie bo tam przynajmniej ludzie spiewaja a nie pieja czy robia z siebie debili :eek:

Tilli ojj wiem I sama bym sie z Toba wybralam bo ostatnio tez z Toba bylam.. Uwierzysz ?? Hehehe

No to nasze dzjeci podobnie spia:-) tyle ze moji od 19 do.ok. 6-7-8 najczesciej do 7 I tez cale noce... Tylko czasem jak pojda siku to wtedy do nas laduja a ze ja spie jak zabita to wpuszczam pod kolderke I spimy dalej, a budze sie dopiero jak mi sie goraco zrobi hehehe

Karola a kiedy Ty najwczesniej zatestujesz ?? Ja moge poczekac ale nie do 8 hehehe...

no ja mogę siknąć dla towarzystwa za 3 dni. Dasz radę tyle wytrzymać?

wiesz co, Ty nie patrz na mnie bo ja to gaciami trzęsę bo się boję zatestować tak szczerze mówiąć, nie patrz na mnie i testuj nawet i jutro skoro masz tyle patyczków to jeden mniej nie zrobi różnicy ;-)

kasoku jutro to dla mnie za wcześnie, nie nastawiłam się psychicznie, hehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry