• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kasoku ja moalam taki sluz tzn. Raz wyplynal budyn a raz taki plyny, dzis mam taki jakby plodny przezroczysty nie wiem czy rozciagliwy bo malo go.

Tilli no mi sie humor poprawia.jak.zobacze lordy na high streer hehehe ale jak wroce do domu I patrze w lusto.to dolek... No I teraz do pl... Ja nie wiem jak oni beda zdjecia robic.chyba mi oddzielnie....
Juz dzis sie brata pytalam.czy na wesele mam swoj prowiant brac,czy zamowi podwujna porcje... A on na to a ty podwujna koperte hahahahha:-)

reklama
taki mleczny lepki jakby budyn ale nieciagnacy w sumie kilka razy wyplywa pol lyzeczki. a co do nk, to tak mi glupio,ale gnam cie zapraszac.

u mnie w sumie nie az tak duzo i w tym cyklu go w koncu zauwazylam, bo dawno go nie mialam :(

dzieki karolciu, szybko sobie wirtualnie biegamy :)

Karola ok to jestemy umowione:-)
Kasoku Tobie tez pasuje o 7??:-)
No jak mnie wczesniej nie pociagnie z patyczkiem do kibelka hehheh :-) postaram sie wytrzymac... Moze m poprosze by schowal I oddal.5 hehe

ok moge o 7 testowac, karola a twoja mame wypatrzylam jak jej robilas zdjecie, a ona sie malowala na je profilu, a widzisz jaka ja sprytna jestem :D

akuku no wlasnie ja tes ostatnio mialam sucho a tym razem cos kremowego leci no nie jest to szal, ale zawsze cos, no.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry