• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Karola ale fajnie ze masz.skok... Ja niestety spadek znowu wiec dolka zlapalam... Pewnie nic z tego no nic... Moze nastepnym razem.

Bylam wsklepie kupilam sukienke I marynareczke :-) powiem ze w miare sie sobie podoba hahahaha tylko gdyby nie ten brzuch nooooo

Ide sie umyc bo sie spocilam jak skunks :-P
Hehe

Akuku a kto ostatnio komuś pisał na pocieszenie,że ważne że temeratura utrzymuje się ponad linię podstawową ;-)masz nadal ładną temperaturę,póki okresu nie ma to bądź optymistą :-)
mnie też spadła ale o jedną kreskę do linie podstawowej :-) coś mnie tam kłuje w okolicy prawego jajnika kolejny dzień,więc potwierdza się to co pisałam odnośnie cyklu bezowulacyjnego.No to nawala mi prawy jajnik,czekam więc na okres i na cykl z owulacją z lewego...

Anabelko no wiem :-)
Latwiej mi pocieszac kogos niz sama siebie :-) :-P
Kurcze a co lekarz mowi na ten Twoj prawy jajnik ? Masz jakies obserwcaje owulacji ??
Hmm nie fajnie ze nie masz owu z prawego jajnika...oby nastepna byla z lewego.
Ja nawet nie wiem z ktorego mialam owulacje.

a ja to w ogóle nie pamiętam kiedy miałam owulacje :dry: nie czekajcie niech pomyśle chyba jakoś w połowie listopada.... beznadzieja totalna.

akuku
ty też tak miałaś że po castagnusie non stop prawie śluz ciągnący się ?? ja nie wiem niby w środku kremowy a na sewnątrz ciągnacy się. ostatnio to już tak od tygodnia mam że się coś ciągnie i już głupieje jak mam wpisywać. jutro tempke sobie zmierze bo wczoraj nie mogłam strzepać głupiego termometra. on jest szklany ale nie rtęć tylko coś innego i kurde choera tak się zawsze namęcze żeby go strzepać - głupio to brzmi :-D

Missiiss ja w pierwszym cyklu z castangusem prawie sluzu nie mialam to byl drugi cykl z wiesiolkiem... Za to teraz 3 cykl z wiesiolkiem a drugi z castangusem mialam sluz plodny wejdz na moj wykres... Kilka dni przed I po owu...
Wczoraj jak mialam to plamienie to wlasnie sluz przeroczysty a w nim zylki krwi...
Dzis jak na razie sucho.

Dziewczyny czy ktoras z was sie orientuje czy jesli wczoraj byla ta implantacja to nke powinna tempka wzrosnac ??
Kurde nie moge nigdzie info znalesc:/:/
A juz mam dola ze zamiast rosnac to spada mi ta tempka...niby nie znacznie ale jednak... Nie wiem ehh

A jechalam dzis moim autkiem I normalnie super :-) co prawda przyzwyczailam sie ze sprzeglo lapie na samym koncu a teraz na samym poczatku wiec musze sie przyzwyczaic... Ale w koncu czuje ze jade juppi :-)
Moj m szczesliwy ze ja sie tak ciesze :-)

Dziewczynki jak mi tempka nie bedzie wzrastac to chyba wogle nie bede testowac bo nie chce sie denerwowac... I tak juz jestem strzepkiem nerwow...jeszcze troche I w kaftan mnie zawina....
Wiec zobacze jak jutro tempka...
A mnie wkurza bo kazdy wykres inaczej wyglada... Wiec po za tym ze wiem kiedy byla owu jesli byla to nic sie nie.dowiaduje :/:/

akuku
musisz troszke zluzować kochana bo naprawde ci siądzie na psyche :) kurcze a ja dzisiaj jak zobaczyłam ten płodny śluz to mi się tak szkoda zrobiło że jednak nie robie staranek.... jak co 3 miechy owu jest.... no ale może jakoś to się wszystko ułoży.... może u mnie też tak kilka dni przed owu i kilka dni po owu bedzie. ciekawe swoją drogą czy miałam owulke już czy nie. w sumie tempke może jutro zmierze a może nie ? nie wiem.
ale mówie ci może zmieńmy temat tutaj na forum :P chociaz na dwa dni :-p o albo jedź na narty haha albo na jakaś wycieczke dwudniową żeby wyluzować jak masz możliwości :)

Missiiss ojj pojechalabym.. Ale ja ze wzgledu na biodra to nie moge za bardzo w plener... No nic... Bylismy z dziecmi na sciance...
Zaczne jakas ksiazke czytac to sie zajme... Hehe

heyy Kobitki moje :tak:;-) aleście saszkrobały :) hehe nie udzielam sie bo jakos weny brak ale cały czas was podczytuje
noo Kasolku mój widziszzz owu zaznaczona <jupi> teraz nic mi nie pozostaje jak trzymać &&&&&&&&&
u mnie weekend z gośćmi narobiłam sie jak głupia cały dzionek sprzątanie gotowanie ehhh masakra wymęczona na maxa byłam i jak padłam do wyrka o 22 to zasnełam w sekundzie dzis odwiedziny nowego centrum łażenia w trzy d u p y i nic poza tym :dry: i znów padnięta i śpiąca
co do moich gigantów teraz rozmiar 85F :szok: ale przynajmniej w tym mnie cycki tak nie bolą ale dzisiejsza noc masakra znów:-(:-( juz kupiłam z Perfekty taki krem na biust łagodzi obrzęki i ból hmmmm czy ja tam wiem czy cos pomogło nie wiem ale wyciąg z kapusty ma. Marudze strasznie ale chyba w zyciu mnie tak nie bolały. To jeden z objawów aa no i ostatnio cos mi wszystko nie smakuje tak jak kiedyś szukam smaków ale jakos hmm bez weny żadnej i czasami jak na cos tam zerknę to juz mi w gardle staje ehhh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry