• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzieki dziewczyny za tego kopa.az mi sie plakac chce, bo faktycznie za bardzo przezywam... Kurde dopuki plamienia nie bylo bylam spokojna, watpilam...a tak to juz sie poniekad nastawilam I dzisiaj ten spadek mnie dobil troszke :-(
Wiem ze marudze... Postaram sie poprawic.... Najwyzej omijajcie moje posty bo nie chce mojemu m gadac, a tak to tu wypisze co mi ma serduchu lezy I jakos lrzej...
Przepraszam ze was tak mecze...
A przynajmniej w domu chodze usmiechnieta I radosna :-)

Tak po za tym wypryszczalo mnie ... Tzn na czole mam kaszke caly czas ... A wczoraj na brodzie mi wylazlo I boli bleh...

Dobra juz nie stekam...

reklama
mój jasiek spokojny ??!! nie to nie było moje dziecko :-p tilli on się potrafi świetnie zareklamować :) w tym to jest najlepszy a jak już się rozezna w sytuacji to pokazuje szybciorem na co go stać ;) mój małż ciągle chodzi i myśli o tym jak to będzie a no i się dalej boimy teściowej powiedzieć haha :-D chociaż ona pewnie na zawał zejdzie i już słysze jej słowa: ty zwariowałaś chyba ! bla bla... no ale cóż może jak pojedzie do siebie to jej mój m powie telefonicznie to gęgać nie bedzie :)

akuku
jak tam ?? już dobrze :-) ja też tak myśle 5 dni jeszcze wytrzymaj i później się chwal do woli dwoma kreskami :tak: a później cię z tilli nawiedzimy i wypijemy za twoje zdrowie ;-)

kasoku
gdzie się podziewasz?? czy mi się wydawało czy na narty pojechałaś dzisiaj ?? :)

zastanawiam się teraz kiedy mam szefowi powiedzieć że z roboty rezygnuje czy teraz czy w połowie miesiąca.... no i musze podstępem się dopytać ile tam mi urlopu zostało to ze 3 dni bym wybrała a reszte jak się zgodzi niech mi wypłaci. ciekawe czy wyszkolą nową osobe czy zamknie interes, co mu się będzie lepiej opłacało.
dobra ide bo jeszcze mam kilka umów do wprowadzenia a z lenistwa wczoraj przy wolnym dniu nie chciało mi się już nawet myśleć o pracy.

no to sobie popracowałam-ktoś centrali mi hasło zrestartował i nie raczył wysłać na maila prywatnego tylko firmowego-najlepsze jest to że o to prosiłam 3 tygodnie temu a później odnalazłam hasło. esz dziady jedne...

dobra ide się myć i wpadne jeszcze do was przed spankiem :)

akuku bo my tu właśnie po to jesteśmy, żeby się wspierać nawzajem, pocieszać ale jak trzeba to i opierdzielić! :-D

zobaczysz jutro będzie wzrost a za parę dni będziesz się śmiała z tych swoich rozterek bo będą II krechy jak nic. A nwet jak nie będzie to świat się nie zawali, będziemy próbować dalej!

co nas nie zabije to nas wzmocni! :*

missii dobry pomysł z tym przekazaniem wiadomości przez telefon, jak zacznie gadać to zawsze można zrobić, bzzzz, chrrrrr, nie... ysze.... cie.... o.... ówisz...? aaaalooo, haaaalooo, ybzzzz, syyyyy, yba oś erywa.... i się rozłączyć :-D

Hejka Laski:-)

Akuku- nie myśl tyle a życie bedzie przyjemniejsze:-). Po co się stresować na zapas:-p
Tili, Mississ- cieszę, się że kolejna forumowa przyjaźń się rozwija:-). A wszystkie Jaśki to fajne chłopaki;-)
Karola- no Ci powiem kobieto, że ta teściowa chyba ma rację by paść CIę słodyczami:-p.
Anabelka- jakieś badanka w tym miesiącu robić będziesz?
Limonka- no ładne te cycuchy masz:-). W pierwszej ciąży piersi w ogóle mnie nie bolały, natomiast w drugiej choć to były zaledwie początki to piersi mnie strasznie naparzały i mega urosły.

A ja powoli wracam do życia. Zaczęłam ostatnie opakowanie tabsów, więc jest bliżej niż dalej celu:-).

No to wszystkie trzy będziecie 8 testować? Kciuki zaciśnięte za II!!

Czy lepiej.?? Nie wiem staram sie nie myslec :/:/
Choc mowie.juz sobie ze sie nie udalo bo znowu sie za bardzo nastawilam... Wole sie wkurzac ze sie nie udalo niz nastawiac ze sie udalo ahh... Pokrecona jestem I tyle.
Na pewno zatestuje tego 5 jak sie z dziwczynami umowilysmy :-) ale watpie by mi cos z tego wyszlo... Najwyzej bede plakac hahaha

Missiiss to kiedy lecicie do Tilli ??
Oj jak objecujesz ze zaciagniesz do mnie tilli to motywacaja wzrasta I sie postaram za miesiac hahaha... Bo ja nie bede wspominac ile razy ja juz Tilli zapraszalam... A lotnisko ma pod nosem... Tilli nununu tak :-P
ale pewnie nie dlugo ja sie do Ciebie zwale :-P jak sie zgodzisz tilli bo calkiem nie dlugo mamy jechac z moim m gdzies pod londyn po maszyne... I ja bede wracac moim autkiem a m maszyna :-)

A ja dzis mam bardzo pozytywny dzien tylko moje myslenie jakies negatywne... Ale ogolnie jakos ciagne.
Mam ochote polamac swoj termometr I wiecej tempki nie mierzyc tak mnie wkurza to wszystko...

Sorki znowu stekam aaaaaa
Zaraz pojde.spac chyba bo jecze jak niemowle hehehe

Kochane pierworodki moje pierwsze dziecie bylo skrajnie kochane grzeczne, spiace, nieplaczace itd za to drugi skrajnie placzacy... Wiec roznie to bywa :-) I jedno wam powiem jakie nie bedzie , bedziecie kochac je nadzycie :-) :-) .chocby darlo sie godzinami, to predzej maz oberwie, sasiadka lub listonosz niz dziecko :-) chodzi mi oczywiscie o zlosc :-)
Najwazniejsze naprawde najwazniejsze jest zdrowko I tylko zdrowko :-) jak dzieciatko chore to serduszko peka. Wiec glowka do gory I spokoj, cierpliwosc a bedzie dobrze :-)

krówka hmmm, a dlaczego?

co do implantacji to zobaczcie co wyczytałan na ovufriend:

Czy mogę zaobserwować oznaki zagnieżdżenia na moim wykresie?
Są znaki, które możesz (ale nie musisz!) zaobserwować na swoim wykresie temperatur mogących oznaczać zagnieżdżenie (implantację) zapłodnionej komórki jajowej w macicy. Są to:
drugi skok (wzrost) temperatur zaobserwowany po około 7-10 dniach po owulacji,
pojedynczy spadek temperatury ciała , który trwa tylko jeden dzień, występujący po około 7-10 dniach po owulacji.
drugi skok (wzrost) temperatur zaobserwowany po około 7-10 dniach po owulacji,
pojedynczy spadek temperatury ciała , który trwa tylko jeden dzień, występujący po około 7-10 dniach po owulacji.

Pamiętaj jednak, że są to jedynie dodatkowe wskazówki, które mogą zwiększyć prawdopodobieństwo tego, że jesteś w ciąży, ale niestety nie są one wiarygodnymi przesłankami, aby przesądzać o ciąży. Możesz zarówno być w ciąży i ich nie doświadczyć, bądź też zaobserwować u siebie oznaki implantacji i nie być w ciąży. Wiarygodnym sprawdzianem tego czy jesteś w ciąży jest tylko test ciążowy.

Karola no ja mialam w zeszlym moesiacu spadek I wzrost... W tym miesiacu male spadki a tak to linia po
prosta... W zeszlym miesiacu juz bylam prawie pewna bo ten spadek itd...
wiec tak naprawde nie ma co patrzec na tempke... Tzn jak dla mnie ona jest potrzebna tylko do owulacji...
A ja chce zobaczyc czy u mnie bedzie podobnie z ta tempka w roznych cyklach... No zobaczymy.
Jutro mam juz 9 dpo.

Dobra kochane obejrze sobie przepis na zycie I sie rozluznie troszke:-)

reklama
karola
ooo tak to super pomyssł jest !!!!! :-Dmamusia ochłonie i w następnym dniu już inaczej będzie rozmawiała :-)

krowka
a jak :) !!

akuku
jak się tylko rozgoszcze na jakimś pokoju poóźniej i ściągne swojego lubego i jaśka to ja ją już wyciągne do Ciebie ;) nie bój żaby hehe :) wstępnie na kwiecień sę umówiłyśmy, pozakańczam wszystkow pracy i na spokojnie po wypłacie jeszcze, boje się tylko jak nie wiem ale będzie dobrze a jak nie wyjdzie to mam gdzie wrócić przeciez ;)

dobra ide się myć bo miałam iść i nie poszłam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry