• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Akuku relax!! Odpocznij od czekania na temp itd spróbuj się czymś innym zająć bo faktycznie sfixujesz

Limonka noo naprawdę troszkę zaczynam się bać ;)) to juz 16 tydzień u mnie i powoli dociera wszystko plus właśnie się nasluchalam o innych dzieciach i z T dziś gadalam to mówił że wczoraj o tym myślał i też się cyka haha w sensie że duża zmiana no nic zobaczymy modle się o spokojne dziecko po mamusi ;))))

Miciurka a powiedz mi tak w 6 tyg. jak byłas miałas jakies sensacje ciązowe czy nic hmm u mnie nic poza tymi bólami w piersiach aż sie boje czasami że mi wybuchną hehe no i czasami mi sie mdli

Miciurka a powiedz mi tak w 6 tyg. jak byłas miałas jakies sensacje ciązowe czy nic hmm u mnie nic poza tymi bólami w piersiach aż sie boje czasami że mi wybuchną hehe no i czasami mi sie mdli

Limonka- mnie nawet cycki nie bolały itd no może z raz czy 2 ale napewno nie tak jak u Ciebie ;) zgage miałam.może z 2 razy, tak to mdłości moja najwieksza przypadłość.no i niestety zaparcia i to mam do teraz plus nieszczęsną zgage często na dokładkę - tak cię tylko pocieszam ;)

mhmm no to tak jak u mnie jakis wybojów hahaha ciązowych to powiem że nawet na ciężarną sie nie czuje :-D:-D:-D:-D:-D aaa no i pije i pije jak bym kacora miała
kurcze tak bym juz chciała zobaczyc moja fasole na USG :-(

heloł wieczorowa pora ;-)

Akuku, dżizas kobito hehe:-D kaftan jak nic:-D:-D
ja wiem, ze duzo zalezy od tej ciazy ale serio nie ma co popadac w takie sinusoidy humorow :sorry2:
spokojnie, poczekaj
jak za 5 dni test bedzie pozytywny otwieramy butle szampana na forum
jak negatywny - to starasz sie dalej i tyle:tak:

a ja sie pochwale, ze dzisiaj mialam przemila rozmowe z nasza Missiiss:-p:-D:-D
jaki Jasiu jest cudooowny, normalnie bez wstydu pomachal mi i nawet poczynil konwersacje hihi:-D

Miciurko - no zaraz polowinki beda hihi:-D

ale sie nie moge doczekac az Ty i Domi powiecie kto zamieszkuje wasze brzuszki :tak:

Limonko - F????:szok::szok::szok::-D łojej to faktycznie nie lada interes :-p

witam dziewczynki!

właśnie wróciliśmy od teściów, teściowa napasła mnie słodyczami aż mi się teraz kolacji jeść nie chce :-)

brzuch mnie pobolewa jak na @, w sumie dziwne bo nigdy przed @ mnie nie bolał, dopiero jak już dostałam to bolał w pierwszym, drugim dniu.

tili a ze mną szampana nie otworzysz, paskudo? :-p ;-)

akuku chill out! co ma być to będzie, owszem tempka ciut spadła ale grunt, że jest nadal nad linią. Mnie też zwątpienie co trochę dopada, a to, że tempka stała w miejscu a to, że brzuch mnie boli to pewnie owulki nie było i boli bo jest dużo pęcherzyków i nic nie pękło. Co chwilę coś wymyślam, żeby wmówić sobie, że nic z tego nie będzie bo się boję rozczarowania. Trudno, teraz już nic nie zrobimy, wszystko się wyjaśni za kilka dni.

reklama
Karola hehe:-p ja z kazda sie napije, a raczej za kazda wypije:-D:-D bo wy juz nie bedziecie mogly pic bo bedziecie ciezaroweczkami:-p

ale za Akuku wezme podwojnie bo opije jej nie pojscie do 'bialego pokoju' :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry