• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

ano potwierdzam potwierdzam:tak:
ugoszcze Missiiss u siebie najlepiej jak bede mogla, obiecuje:-D

a ja juz mowilam ze znajac zycie jeszcze Wy przyjedziecie Akuku hehe jak nie teraz to pozniej i sped zrobimy, dobrego grilla na ogrodzie ;-)
a wiesz jak to tu nas, kurcze nigdy nie mam jak urlopu wziac:zawstydzona/y:

co do temp to ja na serio bym sie tym nie sugerowala:no: tyle tylko zeby zobaczyc czy po owu temp poszla w gore:tak:
mi sie powoli zblizaja plodne i chyba jednak juz ochota sie zbliza na ponowne zaciazenie:zawstydzona/y::-p:-D
wiedzialam, ze tak bedzie.. taka powolutku kielkujaca ochota, ktora rozkwitnie i przesloni calkowicie rozsadek:-D

Krowko - ciesze sie, ze juz ci zostal tylko miesiac!!!!!!

reklama
tilli
marzec to i marcowanie się zaczyna :-Ddlatego i ochota nachodzi. ;-) ja się tylko modle żeby mi niespodzianka nie wyskoczyła dlatego jutro sprawdzam tempke i jesli jest po owu to w polowie miesiąca testuje i jak negatyw to kupuje szybciochem bilet i informuje pracodawce :)

akuku
wy się narazie do siebie nie wybierajcie poczekajcie na mnie :P ale spęd babyboomowy zrobimy matko święta :-D

Tilli o tak to myslcie intensywnie :-)
Ja was tu ugoszcze hehehe :-)
Pozwiedzamy troszke :-)
Mamy dwa auta tzn. 3 ale forda musimy naprawic bo skrzynia padla... W kazdym razie bedzie jak jezdzic :-)
My raze...faceci razem I bedzie.spoko :-)
Tylko daj znac:-)
Ale fajnie by bylo

Missiiss jakby co ciaza sie nie przejmuj :-) pol roku przepracujesz I masz macierzynskie jakby co :-P
No fajnie by bylo sie wszystkie spotkac.:-) :-) .kurde chy stol z salonu wyniose zeby was gdzies polozyc hahaha
Zreszta gdzie my tam spac bedziemy :-P :-P hahahaha

Ide spac dziewczynki co by sie wylaczyc... Choc znajac zycie znowu bede miala.sny...

dzisiaj/wczoraj mi sie snilo ze zrobilam test I bylam.w ciazy I sie tak cieszylam ze to sie.dzieje na prawde... Ze to nie jest sen... I tu nagke pobudka :/:/
Dobre.co ??

Mam nadzieje ze dzis nic takiego mi sie nie przysni.

hej, dzisiaj brat mnie wyciagnal na 2 km zjazd, no i wydupczylam sie z orczyka na 20 m przed koncem, musialam zapieprzac pod max gore i juz mialam dosc, potem zjezdzalam i wyglebilam sie chyba ze sto razy plus nabilam sobie olbrzymiego krwiaka na czterech literach, moj m w 1/3 trasy odpial narty i zszedl na dol, tak wiec mielismy jazde, mam dosc.

anabelko badanie robilismy w angeliusie klinice nieplodnosci w piotrowicach i w laboratorium u frydy w katowicach na mikolowskiej

Miciur-ka - 12.11.2012-10.12.2012 POZYTYWNE II -Cykl 16 – Teremin porodu 19.08.2013
Domi - 06.11.2012-04.12.2012 POZYTYWNE II-cykl 1- Termin porodu 13.08.2013
Die_perle- 10.01.2013 - 12.02.2013 II KRESECZKI
-7 cykl- PRZEWIDYWANY TERMIN PORODU 19.10.2013
Limonka27 21.01.2013 - 19.02.2013 II - cykl 4
Kamilka 28.01.2013 - 19.02.2013 II kreseczki -cykl 4

Kasoku - 12.02.2013- ------------- - kasoku musi zreperowac swoj cykl
Karola - 03.02.13 - 08.03.13 - 5 cykl
Missiiss- 13.01.2013 - nie wiadomo kiedy- 4 cykl
Edyta01- 14.01.2013 -14.02.2013

Karotka- 18.01.13 ____________
Anabelka
- 29.01.2013- ___________2013 2 cykl
Smerfik- 04.02.13 - 05.03.13- cykl 1

Akuku- 08.02.2013 - 08.03.2013-15 cykl albo dalej

Tiluchna - 23.02.2013 - wielka niewiadoma - 3 cykl
Emalia82

Ostatnia edycja:
hello
w ten piękny słoneczny poranek :) aż się nie chce iść do pracy :)
w ogóle juz mi się nie chce iść jak myśle że jeszcze 3 tygodnie tylko :P jutro jak będzie lekarka musze młodego zaszczepić więc jutro dzień wolny będzie jak dobrze pójdzie więc pospacerujemy z młodym troszku.

kasoku
kochana fajnie że znalazłaś nową pasję ale się nie obijaj tak bo nam tutaj padniesz niedługo ;-)

reklama
Witam z ranka
Tempka bawi sie ze mna w kotka.i myszke... Wykres taki stabilny, zadnych ladnych wzrostow.
Kusi mnie zeby zatestowac ale sie nie ugne :-)
Ide zrobic siusiu szybko zeby juz o tym nie myslec.

Dobra mykam dzieci do przedszkola szykowac papa

Bole mam jak na @ :-( :-( ahh a taki mialam dobry humor....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry