• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
hello :)

tempka ciut w dół ale nie spada poniżej 36,7 więc tragedii nie ma :happy2:

tylko coś głowa mnie dziś pobolewa i od tygodnia nic mi się nie chce, na nic nie mam siły, tylko bym leżała najchętniej :baffled: to L4 wyciąga ze mnie całą życiową energię, a to jeszcze miesiąc na zwolnieniu :baffled:

wczoraj rano M. powiedział, że cycuchy mi się powiększyły, myślałam, że żartuje sobie ze mnie ale wieczorem stanęłam przed lustrem i szok, rzeczywiście się powiększyły, teraz wyglądają tak jak za czasów kiedy brałam tabletki anty. Cycuchy są zdecydowanie większe i pełniejsze :D cieszę się bo po odstawieniu tabletek zmalały mi i trochę mi to przeszkadzało.

Ostatnia edycja:
Karola- myślę, że wszystko jest na dobrej drodze:-)
Akuku- daj znać co u prawnika się dowiedziałaś.
Kasoku- no to niezły "rajd" mieliście:-)
Mississ- jeszcze 3 tygodnie i zaczniesz nowe życie:-):tak:
Tili- hehe Ty to masz chcice na prokreacje przed owulką SUPER

No dziś mogę powiedzieć, że żyję. Takie piękne słoneczko, że sama mordka się cieszy:-). Mamy jeszcze z Jaśkiem kaszel ale spacerku nie odpuścimy!!! Gorzej chyba kisić się w tych zarazkach.

Miłego dnia dziewczyny!

oby krówko oby!

rzeczywiście pogoda cudowna dziś, chyba dziś też zrobię sobie jakiś spacer, trzeba korzystać z nadmiaru czasu spodowanym L4, co nie?

wczoraj z M. zrobiliśmy sobie popołudniowy spacer do teściów ale wiało i było średnio przyjemnie, a jak wracaliśmy to była już 19 i było barrrrdzo zimno... :baffled:

może dziś go wyciągnę nad rzekę bo siedzimy tylko z nosami w laptopach...

Nosy w laptopach..hehe jakbym widziała siebie i M późnym wieczorem. Masakra. Zamiast kreatywnie czas spędzić razem to siedzimy jak dupy przed kompem.

Syn śpi to i ja się relaksuję, jak się obudzi to dam obiadek i wyjdziemy WRESZCIE z tego domu!!!

Krowko dzieki za przypomnienie bo jakas rozkojarzona jestem :-) :-P
Wlasnie zadzwonilam do prawnika I sie umowilam na jutro :-)

Karola podobno takie wachania sa w normie :-)
A co do cycow to fajny znak.. Ja czuje cyce jak biegam, znaczy scigam sie z synami kto pierwszy w domu :-) wczesniej nie czulam ale moze sie nie scigalam.w zeszlym miesiacu przed @.

ale co testujemy jutro??
Ja juz dzisiaj chcialam hahaha tylko sie powtrzymalam :-P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry