Hahaha dziewczyny będziecie sikac zawodowo i grupowo

)
Karolcia wiesz co spojrzalam na twój wykres i tak analizowalam itd

) i nie wiem ja się wylamie i powiem że jak na moje oko to mialas owu z tym 1 skokiem co wcześniej było zaznaczone, bo tak patrząc to tam pare temp mialas zaburzonych w 1 fazie cyklu a chyba ovufriend na zaburzenie nie patrzy,a nie czulas jajnikow ani nic gdzieś koło tego 1 skoku?? ile masz tescikow? Jak kilka to może zatestuj..?! A nóż widelec coś wyskoczy

) nie chcę dawać nadzieji ale przy ciazy tempka utrzymuje się około na tym samym.poziomie

)
Kasoku kochana mialas ovu jak akuku mowi dopiero 4 dni temu wg temperatury, pamiętaj że żołnierzyki też zmieniają w środku śluz i ph itd więc to nic jak był gesty śluz oby żołnierzyki dały radę tylko!

- a pamiętasz u mnie jak miałam też mega zgagę po ovu

) i skończyło się szczęśliwie - a nigdy nie wiedziałam co to zgaga przedtem poczekaj jeszcze z 8 dni i testuj

)! Kciuki trzymam fluidki przesylam :* ps. A ty juz nie mierzysz tempki?bo na wykresie twoim nic nie ma z dzisiaj
Akuku i Mississ nie straszcie mnie tu o tym wrzeszczeniu i mordodarciu dzieci Hehe, bo juz się boję
Akuku- a gdzie czytalas że po implantacji 3 dni można testować? Nie słyszałam o tym ja bardziej strzelalam że może z 5 dni po, bo implantacja może się odbyc do 10 dni po owu około a nie jest określone dokładnie kiedy - a to że nigdy tak nie mialas może dobrze wróży

)
Tili- to ładnie dzieci się słuchają i współpracują

i że snem problemu nie ma też mam nadzieję na taki rozwój wydarzeń

)- pocieszylas mnie troche
Ja tam nie miałam żadnego plamienia implantacyjnego tylko.mega zgagę i ala jakby zapalenie pęcherza się rozwijalo czy coś, w życiu nie myślałam że skończę z pozytywnym testem ciazowym

- ja też miałam te testy 10ml/u i jak siknelam po cichu(tak przyznaje się zlamalam się hehe) to nic nie było a dopiero w 13 był bladzioch więc może opłaca się czekać z ta nadzieją aniżeli juz skreślić cykl po 1 testowaniu