• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

haha tilli no dokładnie takie x factory tam też wspaniale ludzie z sebie durni robią tak jak kiedyś za czasów idola. impreza mówisz ?? hmmmm no nie wiem dawno nie byłam z resztą jak kiedyś byłam szczupła to miałam co na siebie założyć teraz wstyd się pokazywać wsród ludzi :-p a dzieci to pozazdrościć ale współczuje wstawania o 6 :tak:

akuku
to mój tak się darł od 6 mies do 2 latek i jednego miesiąca-już nerwowo na skaju byliśmy bo jak on się w nocy darł to ani lulanie ani bujanie ani spiewanie no nic kurka nie pomagało a przez to co druga noc była z kłótnią, już dwa razy się rozwodziliśmy. ;-) i na szczęscie to w miare ucichło ale z tym grzmotem to rzeczywiście. ja miałam tak samo wstawał co 30 minut i darł się wrzeszczał ne wiadomo czemu. oszaleć można było. teraz też wstaje 1 do 2 x w nocy i woła mleko mlekooooo aż się obudze a jak zaczyna być podziębiony to znó∑ się wydziera ale w sumie ogólem mamy tak 2-3 tygodnie spokoju tydzien wrzasków a kiedyś było cały czas wrzask więc jesteśmy happy już :)

mój mąż mnie olał ... :sorry2:

reklama
ale ja mam trudny tydzien, we wtorek robie ostatnie badanie na prolaktyne i progesteron, tsh, pokluta juz jestem na maxa.
w czwartek moj m wali gruche w laboratorium btw wiecie jakie kolejki sa do badania nasienia, cudem mojemu zalatwilam na czwartek , wyblagalam kobitke w lab, poplakalam sie wrecz, kto by pomyslal, ze tylu chlopow ma z tym problem, ale wracajac do tego nasienia, jezu ale sie boje, zeby wyszlo dobrze, co by mowic wazy sie moja przyszlosc, w piatek mamy wizyte i kolejny stres co poiwe, czy jest szansa na naturala???poza tym od poniedzialku mieszka u mnie 4 gorali i mi dom remontuja, malowanie, tapetowanie kafelkowanie garazu i zakladanie oswietlenia schodowego, aj szkoda gadac.

dziewczyny ile macie tego sluzu mlecznego, bo mi cos tam wyplywa, nawet czuje wilgoc, ale potem wysycha i zostaje bialy slad, macie tak????czy non stop alla budyn tam na dole????

ja tez se sikne 5 marca, ale ...aj

Ostatnia edycja:
kasoku wszystko będzie dobrze!!! spermiki na pewno wyjdą ok, wspólczuję tego kłucia no ale czego się nie robi dla (przyszłego) dziecka.

co do remontów to nie zazdroszczę, ja się cieszę, że podczas naszego wielkiego remontu nie musieliśmy tu mieszkać bo inaczej chyba bym ocipiała z nerwów... .

karolciu napisz mi ile masz tego sluzu mlecznego (przepraszam, ze ja tylko o tym ale jestem ciekawa)
btw masz sliczna mame, widzialam na nk ;)

Missiiss moj Viki teraz czasem sie obudzi I wola pic pic tez tak dlugo az ktos uslysze hehe albo siku!!!
Wrzaskow juz nie mamy :-) uff
Co do m moze zmeczony byl I poszedl spac ?

Karola.ja mierze tempke o 5 czyli u was 6 hmm moze wytrzymam z testowaniem do waszej 7 ??
Kasoku a pewnie testuj z nami I witaj w komplecie.
Ja trzymam kciuki za wsze badania :-)

A co do remontu to moj m sam remonotwal to mieszkanie a.my przenosilismy sie.z.pokoju do pokoju... Masakra byla... Najgorsze ze jeszcze jedna wyprowadzka przed nami I tam pewnie tez remont :-(

Moj m wrocil... Jak z kopalni czarna twarz, zmeczony ehh.. Ale auto naprawione, a co najlepsze dzis juz moje auto nie pojechalo nawet metra, wiec dobrze ze sie za to zabral teraz :-)
Podobno juz cisnie wiec sie ciesze :-)

reklama
kasoku na nk? widziałaś na nk? a dlaczego ja jeszcze nie widzę zaproszenia od Ciebie???? :-D ja to bym Tobie dawno wysłała ale pojęcia nie mam jak masz na nazwisko :confused:

co do śluzu to tak od 4 dni widziałam i czułam coś mokrawego na garach ale dziś popołudniu to aż myślałam, że okres dostałam tak mi się mokro zrobiło... jak paluchy wsadziłam to było go bardzo dużo. Kolor mleczny, bez zapachu. Też taki masz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry