krowkabordo
Fanka BB :)
Akuku- szyjka raczej nisko miękka i otwarta ale ja się nie znam
. Może faktycznie coś jest na rzeczy

Mississ- 20 kwietnia rewelka!!!
Tili- płode czy nie płodne dobry seks służy człowiekowi :-)
Die- 8 tydzień, ale ten czas leci:-) Nie bój żaby groszek będzie zdrowy jak rybka! A choróbsko odgonimy..jakoś:-)
Emalia- cieszę się bardzo, ze wszystko pięknie się oczyściło:-). To kiedy zaczynasz badanka??
Smerfik- co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Anabelka- zdrowia!
Mnie i syna nadal męczy kaszel. Słoneczko odfrunęło i zrobiło się ponuro, brzydko i wiecznie. No i gdzie ta wiosna?
. Może faktycznie coś jest na rzeczy

Mississ- 20 kwietnia rewelka!!!
Tili- płode czy nie płodne dobry seks służy człowiekowi :-)
Die- 8 tydzień, ale ten czas leci:-) Nie bój żaby groszek będzie zdrowy jak rybka! A choróbsko odgonimy..jakoś:-)
Emalia- cieszę się bardzo, ze wszystko pięknie się oczyściło:-). To kiedy zaczynasz badanka??
Smerfik- co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Anabelka- zdrowia!
Mnie i syna nadal męczy kaszel. Słoneczko odfrunęło i zrobiło się ponuro, brzydko i wiecznie. No i gdzie ta wiosna?
jak wypił mleczko po płaczu to się położył ale pytałam go czy go coś boli główka rączka nóżka to mówił że nie. chyba poszedł tak szybko spać bo się wystraszył co nie ?? a nie że coś mu się stało ?? jezu jak mu się coś stało to sobie nie wybacze do końca życia :-( mój bidulek mały kochany .... aż się z m pokłóciłam. jemu jak coś nie podejdzie albo coś przypadkowo się stanie to tak go nienawidze tak się wyżywa na mnie że masakra- przecież ja nie zrobiłam tego specjalnie :-( samej mi serce do gardła zawedrowało, kilka dni będe się bałą o niego , najbardziej się o główke boje czymu się tam od upadku nic nie stało :-(
tez się pewnie całą noc martwiłas jak upadł i zasnął ... ja chyba cała noc spać nie będe... a rano wstane i będe patrzeć czy dycha... ehh