• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku- szyjka raczej nisko miękka i otwarta ale ja się nie znam:-p. Może faktycznie coś jest na rzeczy:-D:tak:
Mississ- 20 kwietnia rewelka!!!
Tili- płode czy nie płodne dobry seks służy człowiekowi :-)
Die- 8 tydzień, ale ten czas leci:-) Nie bój żaby groszek będzie zdrowy jak rybka! A choróbsko odgonimy..jakoś:-)
Emalia- cieszę się bardzo, ze wszystko pięknie się oczyściło:-). To kiedy zaczynasz badanka??
Smerfik- co najbardziej lubisz w swojej pracy?
Anabelka- zdrowia!

Mnie i syna nadal męczy kaszel. Słoneczko odfrunęło i zrobiło się ponuro, brzydko i wiecznie. No i gdzie ta wiosna?

reklama
Zmierzylam tempke I mam tak.samo wysoko jak wczoraj (mierze dla porownania codziennie o tej samej porze dla porownania)
Jutro jak tempka nie spadniebto zatestuje.

tilli
nie pytaj lepiej :-p ale możemy się umówić na popołudnie coś sobie znajde do roboty ;-) pozwiedzam troche a nóż może jakiś transport znajde do corby albo kettering :-)

akuku karola
kciuki na jutrzejjszy dzien zaciśnięte :tak:

mój młody spadł z łóżka dzisiaj dosłownie pół godziny temu :-( i to moja wina bo jak zwykle szalal na łóżku jak ścieliłam i on tak pomaga tak sie przy tym wygłupia że jak ścieliłam koc a on z drugiej nagle ze stojaka skoczył żeby uśiąć takie bam jego i przeleciał przez boczne ramie i walnął nie wiem czy głową czy na ręke głowa poleciała ale się martwie :zawstydzona/y: jak wypił mleczko po płaczu to się położył ale pytałam go czy go coś boli główka rączka nóżka to mówił że nie. chyba poszedł tak szybko spać bo się wystraszył co nie ?? a nie że coś mu się stało ?? jezu jak mu się coś stało to sobie nie wybacze do końca życia :-( mój bidulek mały kochany .... aż się z m pokłóciłam. jemu jak coś nie podejdzie albo coś przypadkowo się stanie to tak go nienawidze tak się wyżywa na mnie że masakra- przecież ja nie zrobiłam tego specjalnie :-( samej mi serce do gardła zawedrowało, kilka dni będe się bałą o niego , najbardziej się o główke boje czymu się tam od upadku nic nie stało :-(

Missiis ja yez nie lubie jak moje dzieci sie tak przewroca ...najbardziej martwie soe o gloewk, raczka czy nozka zlamana to da sie wyleczyc gorzej z glowka.
Mi kiedys Victorek tak spadl na czolo mocno I tez zaraz zasnal bo to byla juz godzina snu... I wtedy sobie powiedzialam ze jak jeszcze kiedys sie mocnow glowe uderzy ktorys z nich to jade na przeswietlenie na wszelki wypadek :-(
A ma jakiegos guza czy cos ??
Bedzie dobrze.
Jakby cos sie dzialo wymioty... Jedz do lekarza.
A co do m I sprzeczki staraj sie nie odzywac I na spokojnie wytlumacz mu ze nie ma co sie sprzeczac przy dziecku I nie o takie cos, bo to nie jest Twoja wina... Kazdemu sie moze zdarzyc.
A najgorsze obwiniac sie nawzajem.

akuku
masz racje, kurcze tak się boje o niego teraz... ale śpi sobie ładnie on mówi jak coś go boli bo on jak na dziecko w tym wieku bardzo dużo mówi. macałam mu głowe przed chwilą i nie czuje góza rzadnego to mam nadzieje że mu nic nie jest. Boże z tymi dzieciakami trzeba mieć oczy dookoła głowy.... on tak lubi mi pomagać łóżko ścielić a teraz to noralnie do kojca go będe dawała ze strachu :zawstydzona/y: mój maż jest nienormalny ja tule jaśka a ten z rewów kopnął w jego garaż idiota i tylko go opierdzieliłam ze jeszcze dziecko gorzej straszy debil jeden. normalnie nienawidze go w takich nerwowych sytuacjach bo zaraz mi się przypomina jak mnie kiedyś pod wpływem alkocholu tej pieprzonej whyski piznął o drzwi i zaczął mnie duśić ale się opamiętał , nigdy mu tego nie wybacze... tyle razy już swoim zachowaniem mnie wnerwił ze chciałam odejść... a teraz to się nawet nie odzywam do niego niech spada, nawet jak mnie przeprosi pomilcze sobie kilka dni dla odmiany. Się wkurzyłam , nie dość że na siebie z powodu jasia to jeszcze na niego :crazy: tez się pewnie całą noc martwiłas jak upadł i zasnął ... ja chyba cała noc spać nie będe... a rano wstane i będe patrzeć czy dycha... ehh

Missiiss jak guza nie ma, nie wymiotuje to jest ok. :-)
A co do m to nie podoba mi sie takie zachowanie :-( najwazniejsze ze sobie wyjasniliscie.
Wiesz moj m tez nerwowy I tez czasem jak sie wkurzy to albo gada sam do siebie albo walnie reka w stol czy cos hehe, tzn. Krzywdy nikomu nie zrobi ale zlosnik jest :-) ja tez nerwowa :-(
A powiedz mi z kim.zostaje Jas jak Ty polecisz do uk??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry