• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
Miciurka
Właśnie zakomunikowałam szefowi tzn jego bratu czyli mojemu kierownikowi napisałam smsa. Bałam się zadzwonić :/

Die-perle
Są super myśle że twoje dziecko będzie się zajadało J jak mój jaśko J ja też uwielbiam ruskie ale jak tych spróbowałam to mi naprawde bardzo posmakowały J twój optymizm jest the best !!! masz racje nie wolno się bać że coś nie wyjdzie trzeba ryzykować ! J dzidzia napewno będzie zdrowa zobaczysz!!! Ja od wyjazdu do wracy do włoch nabawiłam się choroby skór ala choroby ale od niej wypadły mi włosy :/ obecnie mam systém założony ale na basen moge jeżdzić inie widać że połowa jest moich a połowa czyiś. Ale już się nauczyłam z tym żyć i mój jaśko też się zdrowiutki urodził J

Akuku
Kochana uszka do góry . Ja wiem jak jest cieżko że się siebie nielubi... też się nie lubie i nie lubie lata bo nie moge się rozebrać nawet. Wisi mi skóra pod ramionami, uda przy pachwinach mam tłuste i z rozstępami po ciażach no ale co poradze?? Mam zamiar coś ze sobą zrobić właśnie ćwiczeniami i dukanem. I mam zamiar się zaprzeć-jak mi się już raz udało to i drugi raz mi się uda . Uszka do góry kochana nie moge patrzeć jak cierpisz L nie umiem Ci pomóc i wkurza mnie bezradność. A to co lekarze mówią: a młoda pani jest – też t wielokrotnie słyszałam doprowadzało mnie to zawsze do szału... co z tego że młoda jak się staram o dziecko i nic ?? lekarze są de**ami kurde widzą że coś jest nie tak to chrzanią głupoty a bo młoda pani jest:/ nie kumam tego ni ch uchu...
No kochana widzisz jakieś tam plamienia niekoniecznie muszą być zwiastunem @ jak pisze anabelka J więc ja póki całkiem @ nie dostaniesz ciagle trzymam kciuki !

Tilli
To ja będe z Ciebie przykład brała jeżeli chodzi o wyjazd i schudnięcie ;) Dzisiaj poczyniłam pierwsze kroki.... zabookowałam bilet na samolot do luton .... masakra.... i popłynęłam już dalej i napisałam wiadomość do kierownika że nie przedłuzam umowy. No i nic się nie odezwał pewnie jeszcze nie przeczytał.... no ale załatwione mam prawie wszystko teraz tylko czekanie.... już mam ciarki i gęsią skórke na skórze J a i cv musze po angielsku jeszcze napisać.... ale to może na weekend...

Karola, akuku
Proszę testujcie jutro błagam !!!

Ostatnia edycja:
Missiiss dziekuje :-)
no jak sie nie rozkreci to zatestuje I jak wyjdzie nagtyw to nie bede juz sobie wmawiac ze moze jednak...

Kurcze to juz leciesz.ale fajnie :-) a ktorego masz lot ?

tilli, akuku
zabookowałam na 20 kwietnia. tak jak się umawiałam z tilli na połowe kwietnia. jeszcze dwa dni temu bilet był ciut droższy teraz lekko staniał ale musze zapłacić dzisiaj przelewem zeby cena sie nie zmieniła.

Dziewczyny z UK orientujecie sie jak u was cenowo wygladaja kosmetyki ( np z firmy revlon ,Kryolan) czy wogole sa u was dostepne i czy jest duzo taniej niż u nas? jesli mogę zmienic temat i ktoraś z was się orientuje?

reklama
Akuku u mnie szyjka byla wysoko w przeddzien okresu jeszcze

Missiiss - wow!!! no to juz na serio
super 20 kwietnia - sobota
ktora godzina?

Smerfiku - nie mam zielonego pojecia.. te nazwy mi nic nie mowia:zawstydzona/y: ja uzywam tylko Rimmel i Meybelinne:sorry2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry