• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Emilko!! super, ze sie odezwalas:tak::tak::tak:
ciesze sie, ze wszystko ok :)

o widzisz Akuku? zrob ty tego testa bo moze sie zalamujesz a tutaj brazowe plamienie zwiastujace ciaze?
czasem tak jest
negatywny wynik sytuacji juz nie pogorszy.. a pozytywny moze znacznie poprawic

reklama
Akuku wczytuje sie w normy progesteronu w Uk i wychodzi ze normy sa powyzej 30 (na 6dpo) czyli ty jestes jak najbardziej w normie#
ale jestes w tej dolnej granicy i niektorzy lekarze juz przepisuja clo przy takim progesteronie - spytaj sie lekarza
czasami sie to nazywa - weak ovulation

nieee.. kutwa juz sie mieszam
niektorzy mowia ze norma a niektorzy ze wlasnie moze byc nawet ciaza..

kochana, ty zrob ten test zeby wiedziec o co kaman :)

Ostatnia edycja:
Emalko bardzo sie ciesze ze wszytko dobrze- tzrymam za Ciebie kciuki! :)

TILUCHA Ty jestes tutaj nieoceniona - zawsze pozytywnie nastrajasz!!! zawsze :)

Ja sie dzis jakos czuje nienasiłach mdłosci mnie męczą i brzuch mi wywalilo...a i macica jakby troche ciągnela czy cos... najchetniej wlazlabym pod koc..........

Die:-D no staram sie staram:-p
w sumie nie mam powodu do placzu czy zlosci
zero na koncie ale milosc mnie karmi:-D

Die - to wejdz pod kocyk, zrobcie sobie z corcia wieczor filmowy

ja cie pieniuuuu!!! Die.. ty juz 8 tydzien???? jezu jak ten czas gna:tak:

Mam dzis kurs..ale chyba nie dzwigne- pol miasta na wskros na 18:30....potem do 21 na zajeciach...i kolejne ponad 30 minut na powrot...no nie dam rady raczej....

mam ochote na herbatke z cytrynka i kanapke z pasztetem pomidorkiem i cebulka....czekam tylko az mąż wroci i mi zrobi...tymczasem juz wpełzłam pod koc:P jeszcze tydzien i jadum do Polski:D

Karola- a jak czujesz? ja przeciagałam w nieskonczonosc- i mnie dziewczyny na ovu prawie okrzyczaly zeby tetstowac...ale no balam sie wiec...jak chcesz..choc jutro cudna data! testowaj!!!! ja widze juz II :D

No 8 tydzien...leci nie??? 05.04- mam kolejna wizyte i badanie prenatalne wiec trzymajcie kciuki bo juz sie boje!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry